Skoči na vsebino

Znanstvena fantastika

alef

Recommended Posts

Sam jest sm pa enkrat vidu eno čudno zadevo na nebu.Od tle tudi moje prepričanje v E.T.S kolegi smo ponoči ležal na hrbtih, gledali v jasno nebo in debatirali.Nakar sem opazoval eno piko k potuje nad mojim horizontom.Zgledala je kot satelit.Gledam gledam in jo sledim.Seveda se mi ni zdela nič posebnega dokler ta pika ni naenkrat ful pospešila in nardila en tak zasuk na desno in v tem pospešku izginila pred bližnjo zvezdo.Sm bil kr šokiran...ampak dokaz sem le dobil x;)x škoda da noben od mojih frendov tega ni videl, pa pol tut nismo debatiral o tem, ker se mi je "kao" dozdeval vse skupej

x:Dx x:Dx x:o)x

Brez zamere... x:Dx x:o)x

Saj ne da ne bi verjel da si mogoče res videl nekaj... xDDx

Ampak al ste pred ležanjem na hrbtu in gledanjem v nebo počel še kaj drugega, bolj "zemeljskega"... x?x xDDx

Da se razumemo, nič nemoralnega ali pohujšljivega nimam v mislih... x:o)x

Kaj takega... xnckrivx xcheersx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx x:Dx x:o)x

Brez zamere... x:Dx x:o)x

Saj ne da ne bi verjel da si mogoče res videl nekaj... xDDx

Ampak al ste pred ležanjem na hrbtu in gledanjem v nebo počel še kaj drugega, bolj "zemeljskega"... x?x xDDx

Da se razumemo, nič nemoralnega ali pohujšljivega nimam v mislih... x:o)x

Kaj takega... xnckrivx xcheersx

14 let sm bil star

14 let sm bil star

:eek: x:Dx

Pa kaj?? x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

No, saj je kar nekaj ljudi na svetu, ki tridjo, da so nezemljani, v zadnji stevilki Aure o tem pripoveduje neka Hrvatica, ki zivi v Svici. In ima baje svasta sposobnosti, pa neke vsadke so ji dajali v telo, ker so jo veckrat ugrabili, da so jo lazje opazovali itd. Veckrat je bla nevarno bolna, a so jo oni odpeljali s seboj, pa jo resili s svojo medicino. Ne vem, ce ima kak dokaz. Ceprav so v Svici delali neke raziskave z njo in je zelo presenecala vsega vajene znanstvenike.

To je pa tko kt u dosjejih X

xDDx

Jst sm celo slišala za eno teorijo, da naj bi bil Jezus Kristus vesolc. in to njegovo vstajenje od mrtvih, naj bi bila prevara, ker v resnici ni oživel, ampak so namest njega poslal na zemljo njegovga klona. x:Dx

life is uncertain - eat dessert first

To je pa tko kt u dosjejih X

xDDx

Jst sm celo slišala za eno teorijo, da naj bi bil Jezus Kristus vesolc. in to njegovo vstajenje od mrtvih, naj bi bila prevara, ker v resnici ni oživel, ampak so namest njega poslal na zemljo njegovga klona. x:Dx

Hitlerja pa črni magi(so ga postavl) iz ne vem kjerga osončja že.Oni so odgovorni za vse ugrabitve in so kao bed guyi med vsemi vesolci....svašta-to mij en kolega razlagov kej bol u teh para vodah

He he...kronzl

res da sm se ga pr 14 prvič napiv, sam je blo za nov let in ne takrat tisto poletno noč...hehe...čeb bil z Dolenske mogoče...hehe

Jaz sem GORENC!!!

Pa sem prvič pri dvanajstih! x:Dx :vragec:

Bil pijan, da ne bo pomote x:Dx :vragec:

OK, to ni ravno za v to temo... x:Ix x:Dx

Jaz sem GORENC!!!

Pa sem prvič pri dvanajstih! x:Dx :vragec:

Bil pijan, da ne bo pomote x:Dx :vragec:

OK, to ni ravno za v to temo... x:Ix x:Dx

Mi je všeč ta ponos v teb das gorenc...drgač nism mislu da si ti dolenc ampak če bi bil jaz bi blo mogoče tko ks mislu u prmu postu x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...