Branko_G 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Pozdravljeni, rabim malo razlage. En reče strelec v marsu, bik v tretju hiši, kdo vem kaj v kdo vem kje.Ali mi lahko kdo to malo razloži oz. kje najdem te stvari. Hvala in LP Citiraj Branko G Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Pozdravljeni, rabim malo razlage. En reče strelec v marsu, bik v tretju hiši, kdo vem kaj v kdo vem kje.Ali mi lahko kdo to malo razloži oz. kje najdem te stvari. Hvala in LP kr mal na prvi strani luninga neta pobrskaj,ti bo tm vse pisal pa tut napotke lahko dobiš kje kej pogledat. LP Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Pozdravljeni, rabim malo razlage. En reče strelec v marsu, bik v tretju hiši, kdo vem kaj v kdo vem kje.Ali mi lahko kdo to malo razloži oz. kje najdem te stvari. Hvala in LP Sem bila prepričana,da z ozirom na znamenje Bika v III.hiši,dobro premisliš predno kakšno rečeš Bo še vse OK. Ti kar beri. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Branko_G 16. november 2005 Avtor Prijavi Deli 16. november 2005 Pozdravljeni, ker ne vem kaj je kaj sem pač napisal kot se mi je pač zdelo.Zato smo pa tu da si povemo. Na osnovnem horoskopu sen nekaj že gledal in mi piše marsikaj vendar ne najdem razlag oz. ne vem kaj kaj pomeni. LP Citiraj Branko G Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Branko_G 16. november 2005 Avtor Prijavi Deli 16. november 2005 Aha sem pozabil dodati kaj mi je napisalo SONCE V STRELCULUNA V RAKUASCENDENT V RIBAH in kaj zdaj LP Citiraj Branko G Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Aha sem pozabil dodati kaj mi je napisalo SONCE V STRELCULUNA V RAKUASCENDENT V RIBAH in kaj zdaj LP točno to ti piše na osnovni strani.Malce prebrskaj.Drugače pa,v primeru da imaš čas,pojdi na iskalnik LF,vpiši iskano besedo in probaj najti:Smo se o vsem,kar sprašuješ,že pogovarjali.Verjetno si precej čustven in ti dom pomeni veliko. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.