lana1 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 mislim, da ne bo tolk hudo.... se pa pripravi, da lahka useka kak teden po mrku....vsaj pri meni je bilo pozneje Na ka je deloval pri tebi?Sončni bo v moji 12. hiši, merkurja imam na 8 stoppinj, lunin pa ravno v opoziciji na moje sonce v 12. hiši. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 pri men so bile na udatu 1,3 in 9 hiša....navzven ni bilo nič drugega ko totala osamitev.....že samo pogovarjanje z drugimi mi je bila muka....navznotr pa seciranje sebe.....čistka...seveda sem imela takrat še saturna zraven lune...tak da je bil cel žur Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 Ko bi jaz vedela kaj se dogaja.Ne znam še razložit vseh hiš in vsega (se trudim), štala okoli in naokoli se pa dogaja. Jaz cvetim in druge s tem motim in povzročam nemir.Tako sem se odločila in dajem takšen zgled, vrže me pa vsaka malenkost. Nasmejana pa vedno.Hiše in nevem kaj še.Saj bom počasi sledila, samo še kakšno leto. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 se prav danes je sončni, 16.8. pa lunin mrk? od kdaj od kdaj točno pa trajata, ura? bi vam bil zelo hvaležen za odgovore Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 uhuhuuuuuu tale sončni mrk se pa zgodi v moji 7.hiši.in sicer na descedentu in na saturnu. v opoziciji z ASC v vodnarju in kvadratu z luno v 8.hiši.ojoj... zanimivo ??? pr men se tud zgodi 7. hiši in na Jupitru moj Jupiter pa pade na tvoj asc če bi sinastrijo gledali. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 Je chist v sredi$chu * cancer, od spodaj je 2002 AW197, torej nich O5ebnega se ne dogaja, chakra je najvi$ja od treh od spodaj popka. Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 pr men se tud zgodi 7. hiši in na Jupitru moj Jupiter pa pade na tvoj asc če bi sinastrijo gledali. zanimivooo pa sem ga preživela...sončni mrk.... prav fajn dan je bil..... me je pa včeraj in v sredo mal "metalo"....važno,da je mimo...jutri bom že stara jaz... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 me je pa včeraj in v sredo mal "metalo"....važno,da je mimo...jutri bom že stara jaz... upam, da ne....nekaj spremembe pa lahko nardi....to je zmer +........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 4. avgust 2008 Prijavi Deli 4. avgust 2008 Lunca, oz. kdorkoli, ki bi znal tole pojasnit: na nekem astro tečaju sem pred časom zabeležila, da mrk vpliva tudi precej na solar. Ali to pomeni, da je najmočnejši vpliv na natal, upoštevati pa je potrebno tudi solar. Mojemu fantu je padel namreč petkov sončni mrk v solar točno na 9 stopinj leva, kjer je njegova solarna venera. Vse skupaj v 8. hiši. V natalu pa ni mrk tvoril nobenih pretresljivih aspektov (vsaj po mojem laičnem mnenju ne). Vseeno še njegov datum rojstva: 21.7.69, 8.20, LJ. Kaj lahko poričakujem, glede na to, da gre za venero v CNJ z mrkom? Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 12. avgust 2008 Prijavi Deli 12. avgust 2008 zanimivooo pa sem ga preživela...sončni mrk.... prav fajn dan je bil..... me je pa včeraj in v sredo mal "metalo"....važno,da je mimo...jutri bom že stara jaz... ja jz tud sam spanja mi je primanjkovalo Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 12. avgust 2008 Prijavi Deli 12. avgust 2008 da vam ne mrkn E pamet, sllučajno pederi RUŽNI začepite Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 13. avgust 2008 Prijavi Deli 13. avgust 2008 Sončevega sem preživela na valovih, Luninega bom pa tudi .... nekje ... kamor se bom umaknila ... ma nema ... ne bo me. opozicija na Venero gor ali dol ... nema. je že Sončev bil ... konjunkcija na Mars ... pa nič ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. avgust 2008 Prijavi Deli 13. avgust 2008 še..ponavadi zahakla neki časa po mrku Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 15. avgust 2008 še..ponavadi zahakla neki časa po mrku Ja, opazujte nekaj dni pred in nekaj dni po mrku. Nekateri celo pravijo, da pri nekaterih vpliv drži od mrka do mrka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 15. avgust 2008 Prijavi Deli 15. avgust 2008 Ja, opazujte nekaj dni pred in nekaj dni po mrku. Nekateri celo pravijo, da pri nekaterih vpliv drži od mrka do mrka? Mene vedno dan ali dva pred mrkom malo "meče".Takrat je ponavadi na sporedu ribji bluzz.Komunikacija na nuli,jamranje,smilim se sama sebi....pa razno -razni strahovi pridejo na dan. Drži pa dan ali dva .... .. Včeraj je bil že en tak bolj čuden dan..z zgoraj omenjenim ribjim bluzzom... Z enim ribakom sva prav po ribje zabluzla..cele dve uri čvekala o astrologiji,regresiji..psihilogiji in podobnih zadevah...Težka debata.Ampak je pasala.(itak je on največ govoril...) Dans sem že boljš. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. avgust 2008 Prijavi Deli 16. avgust 2008 Ja, opazujte nekaj dni pred in nekaj dni po mrku. Nekateri celo pravijo, da pri nekaterih vpliv drži od mrka do mrka?men je držal kak mesec..mogoč malo več... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. avgust 2008 Prijavi Deli 16. avgust 2008 na kateri stopinji bo...? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. avgust 2008 Prijavi Deli 16. avgust 2008 24° vodnarja..v konj z neptunom..ribji bluz Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. avgust 2008 Prijavi Deli 16. avgust 2008 omfg...... ....kvadrat ic-mc.......#$$#&¨!#$&¨#%/¨#&/(¨&¨#%/....ribji bluz......grrrrrrr........ hvala, klarus...... ...a nis še na morju....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. avgust 2008 Prijavi Deli 16. avgust 2008 omfg...... ....kvadrat ic-mc.......#$$#&¨!#$&¨#%/¨#&/(¨&¨#%/....ribji bluz......grrrrrrr........ hvala, klarus...... ...a nis še na morju....?v pondelk grem pri mrku more bit konj al pa opozicija, da konkretno useka Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. avgust 2008 Prijavi Deli 16. avgust 2008 MC imam na 19° Vodnarja ne bo hudega mal boš konkretno o svoji karieri razmislila.....mogoč dobiš drug teden kako brco v rit Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 16. avgust 2008 Prijavi Deli 16. avgust 2008 OK, zdaj mi je jasno, zakaj ne morem dat slušalk z ušes ... mislim, da bom danes ali jutri kr umrla brez glasbe. Neptun, ste rekli, dela konjunkcijo s tem mrkom. ja, ni kaj, dbest. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 joj kok me je metal ta vikend...kr mal preveč...včeraj je še ornk držal...so me v službi kr mal čudn gledal pa sanjarila sem na veliko kot že dolgo ne no pa prejšni teden sem začela športat na veliko, k da moram za cel lajf nadoknadit.. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 Ha, jaz sem tud zadnje par dni vsak dan neki migam sem mogla malo nadoknadit, a bom zdajle par dni počivala (razen sprehoda s psom, ki me vsak dan s tistimmi svojimi učkami tako milo prosi) Dobro ste se to spomnile. Niti nisem pomislila, da je lunin mrk bil v konjunkciji z natal Neptunom... Glede na to, da je še zadnjič-tretjič v kvadratu z mojo natal Venero in Marsom... kdo bi vedel kaj to pomeni? Komaj čakam, da se ta Neptun premakne naprej, ker mi nosi samo razočaranja. Največji ruker kar naslednje pol leta od konca septembra do konca februarja. A zdaj pa še ta Lunin mrk... V petek (nekje sredi dneva) bo pa tranzitni Saturn srečal mojega natalnega,... tako da bom astrološko polnoletna ... Čutim, da moram malo na zdravje popazit (tudi pri hrani), tako da bom naslednje dni mal bolj na easy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 hmmm.. a se da komu mal pobrskat po moji karti... tale mrk mi je tko udaril na čustva, prejokala včeraj tolk, kot že dolgo ne, cel teden se po malem kuhal v meni, včer pa vse ven udarlo... kaj za vraga blo to... 15.8.1981 9:37 LJ al tko nekak.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.