Skoči na vsebino

Glasba za dušo

Indy

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Glasba za dušo... hm drugače res pri meni je to tako, da to zelo odvisno od počutja.... Včasih taka, da pojem zraven, in se sprostim ob tem... včasih samo da poslušam kakšen miren in lep komad... včasih pa tudi to ni dovolj, rabim kaj "bolj divjega" :))

drugače pa nekaj takih dobrih:

Enya-Sail away

Dreamtale-The dawn

http://www.youtube.com/watch?v=irmQRNqBT9U

Paul van dyk-Nothing but you

ali pa

Paul van dyk-For an angel

Neuspeh ne obstaja,.. so samo ljudje, ki ne vztrajajo dovolj dolgo..
Deli na socialnih omrežjih

Glasba za dušo... hm drugače res pri meni je to tako, da to zelo odvisno od počutja.... Včasih taka, da pojem zraven, in se sprostim ob tem... včasih samo da poslušam kakšen miren in lep komad... včasih pa tudi to ni dovolj, rabim kaj "bolj divjega" :))

Pri meni je skoraj isto... zvrst glasbe odvisna kar veliko od mojega pocutja :vio:

Tale mi je pa itak skoraj vedno vsec: http://www.youtube.com/watch?v=59Xl-dSzGSU

http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

deep purple- the book of taliesyn :2src: definitivno album k me vrže čist :palec:

drgač pa riblja čorba :palec: vedno in povsod....bora definitivno dbest poet na balkanu x:Dx

jethro tull........ x8Dx

uriah heep........

no pač zagrizena rokerca x:Dx ni mi pomoči xrolleyesx

Jah se strinjam... ;) No ja, edino balkana ne maram kej preveč ;)

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
(popravljeno)

Zadnja leta na moji duhovni poti mojega duhovnega razvoja + Duhovnega napredka poslušam le še Duhovno House Glasbo , kot npr :

( in vse od nje ) , pol, naprej še tale je ena mojih najčustvenejšeljubezenskoBožjenavdihujočihsolzevzbujajočih :

( tale bejba sicer ne ve zakaj se gre, ampak Tisti o katerem pa govori, pa To Dobro Ve x8Dx)

Pa morda še tale, :

Inpa tale ;

Tole, ta zadnjo imam že ta drugi teden na repeat po cel dan, ker govori o Drugem - velikem Prihodu Stvarnika-Boga nazaj na ta Njegov Planet .

Jih pa je Človeštvu Stvarnik-Bog dal še "malo morje" , ampak zdaj že zmanjkuje časa .

Lp + #

Popravljeno -> Bojante

• 4 weeks later...
  • 4 months later...
sam etno muzicar ampak glazba ce ni ritualna je hrana duši je prav zaprav stimulanse čustvima in ne dosega resnične praznine ker v praznini ni zvoka.mirisa ,dodira in okusa .praznina(sunjata) je nasa prava prirodnost beba ne rabi muzike da bi bila cista v umu in duhu

• 2 months later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...