seal 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 swašta Enigma: singles remixes 1990 - 2000 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Darren Hayes Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cordell 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 -Oliver Shanti-Nightwish LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Don't Mess with Texas (instrumental post (heavy) rock) Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
setsuna 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Alanis Morissette,Anouk, Crenberries,Maddona,Gospodar prstanov 1 del kjer prikaže vilince in vzporedno šopa muska...........br o jaaapa na primer glasba iz animejev: yoko kanno, glasba iz .hack/ , evanescence...... Citiraj Each atom sings to me"set me freefrom chains of the physical" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Glasba, ki največ pomaga pri rasti, je glasba prosvetljenih glasbenikov in takih, ki se temu približujejo. Priporočam Deuterja, Mitena in Devo Premal, Binduja, Bodhi Khalida (vsi našteti so bivši Oshojevi [Rajneeshevi] sanjasini), pa tudi Sandhana, Koitzscha & Frandsena, Bastiana in Møllerja, slovenskega glasbenika Daniela Toplaka, ki živi z mamo Meero v Nemčiji itn. Seveda lahko sem še dodam sloveča glasbena imena: skupino Beatles, predvsem album "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band", njihove sodobnike Quintessence, pa zgodnje Genesis in vsekakor Yes; tu so še Mike Oldfield, Enigma itd. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Borba - Teodulija Duni mi duni ladjane - Teodulija p.s.etno srbska glasba ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Tri devojke zbor zborile - Teodulija Dert - Madam Piano i Teodulija Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Raznorazni trubači oz. orkestri (B. Marković, F. Sejdić, G. Bregović in mnogi drugi) so meni pisani v dušo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Borba - Teodulija Tole je pa dobr! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Tole je pa dobr!Non stop ga poslušam...v avtu sam na repeat dam in je že cool ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Teodulija [/b][/color] Moram si tole z neta dol dobit, da vidim, kaj je to......Ne poznam...... Drugače pa, G. Bregović je zakon........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Moram si tole z neta dol dobit, da vidim, kaj je to......Ne poznam...... Dvomim, da ga boš dobila potem neta...saj malo kdo pozna to skupino ! Vseeno upam, da boš...nikoli se ne ve ! Drugače to je Etno glasba...kar si morda že sklepala !? Letos poleti so bili v Izoli...koncert, da dol padeš. Prišli so iz Beograda...ko smo jih poslušali...(ni šans, da miruješ...njihova glasba te kr popelje...telo samo pleše, ko kače na frulo...) ! Tri Devojke Zbor Zborile - Teodulija Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Estrela 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Glede na počutje, tudi turbo folk je dober. Citiraj Zaboga !Kaj se res sanje uresničujejo ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Borba - Teodulijap.s.prehudi so, da jih ne bi non stop poslušal ! Kokica,tukaj več o njim !!http://www.yu4you.com/items/sr/cd/item_1492.html http://www.shrani.si/pics/4237605.jpghttp://www.shrani.si/pics/5237606.jpg http://www.shrani.si/pics/32237608.jpghttp://www.shrani.si/pics/34237609.jpg Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Vokalistka... Vilina Igra - Teodulija Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Dvomim, da ga boš dobila potem neta...saj malo kdo pozna to skupino ! A veš, da res ni nikjer tega..... Si bom šla pa CD kupit pa bo.... Sem se zdaj spomnila, da mi je všeč tudi glasba iz filma ZONA ZAMFIROVA....., je tudi taka za dušo....Pa film mi je bil prav tako kulski.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 A veš, da res ni nikjer tega..... Si bom šla pa CD kupit pa bo.... Ob priliki ti lahko jaz posredujem njihove komade oz. cd potem kakega programa, kot je msn ali podobno...! Saj v Slo. tega CD-ja ne dobiš...že iskal in ga nimajo niti, če ga naročiš ! Jaz sem ga dobil v BG ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Ob priliki ti lahko jaz posredujem njihove komade oz. cd potem kakega programa, kot je msn ali podobno...! Res, no potem se pa priporočam, bi ti bila res hvaležna.....lahko preko msn....javi mi naslov preko OS prosim.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Res, no potem se pa priporočam, bi ti bila res hvaležna.....lahko preko msn....javi mi naslov preko OS prosim.... Zaenkrat nimam naslova...ker se sploh ne obadam s tem (msn) ! Jutri si ga inštaliram...pa ti pošljem naslov...OK ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Velja.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Dolg cajta sm poslušu take popularne pesmi, k če poslušaš besedila zgledajo tko- jest sm ful zaljubljen/mi pomeniš vse na svetu in bom vse naredu da te obdržim- ful mi je žal za stvari k sm jih naredu- srce mi razpada, ker nisva več skupiLALALA stalno o LJUBEZNI! Če poslušaš radijske programe, je 95% takih pesmi!! In to mi gre skrajno na živce.. Tk da, glasba za dušo: - INSTRUMENTALNA [soundtrack, duhovna, ]- taka, ki imajo ABSTRAKTNA besedila- pesmi, k majo besedila v TUJEM JEZIKU, ki ga ne zastopimPotli pa da melodija kukr tolk ustreza pa je. Recmo Nightwish, Siddharta, Deva Premal, pa House/Trance/Soundtracks [Matrix, Pirati iz Karibov], Within Temptation, Deep forest, Vangelis, RMB,... Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Dolg cajta sm poslušu take popularne pesmi, k če poslušaš besedila zgledajo tko- jest sm ful zaljubljen/mi pomeniš vse na svetu in bom vse naredu da te obdržim- ful mi je žal za stvari k sm jih naredu- srce mi razpada, ker nisva več skupiLALALA stalno o LJUBEZNI! Če poslušaš radijske programe, je 95% takih pesmi!! In to mi gre skrajno na živce.. Radio sux, predvsem reklame, kjere ti prebijajo v mozak ! Ne poslušam radia ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 enya- adiemus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Etno-Tibet...Peru Citiraj V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.