Sprehajalec 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Na Enya-o in Lord of the rings soundtrack sm pozabu.. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Vilina Igra - Teodulija Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Tjelo Hristovo - Teodulija Ta komad te popelje v prejšnja življenja... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 24. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2006 Madonna .....Live to tell Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Sm glih odkril online RADIO, http://www.sathyasai.org/radio/playlist.pls na strani http://www.sathyasai.org. Končno nek dobr radio A ve še kdo za kakšen online radio? Duhovni.. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Jep. Jest sm tole najdu - pestra izbira on-line radievhttp://www.live365.com/cgi-bin/directory.c...genre=new%20age Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 8. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2006 Dons pa sede: Mussorgsky-Pictures At An Exhibition (Orchestrated By Ravel) (Chicago Symphony Orchestra, Sir Georg Solti)..........mmmmmmmmmmmmmmmmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Dons pa sede: Mussorgsky-Pictures At An Exhibition (Orchestrated By Ravel) (Chicago Symphony Orchestra, Sir Georg Solti)..........mmmmmmmmmmmmmmmmmmTo imamo doma v Pogorelićevi izvedbi. Tista tudi meni dobro sede (čeprav ne vse, kar zaigra Ivo. Lani jeseni sem prišel z njegovega koncerta v NG kar malo morast) Pa Beethove klavirske sonate, pa Mozartovi klavirski koncerti, pa Sibeliusov violinski koncert (moram doma ste to malo poslušati, ja) Hvala za idejo! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Dober on-line radio je Last.fm. Obilo glasbe za vse okuse. Priporočam! Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 9. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2006 Jep. Jest sm tole najdu - pestra izbira on-line radievhttp://www.live365.com/cgi-bin/directory.c...genre=new%20age Tle sm prečekirov tale radio Celtic Highway...odličen ja.Ga kr skos poslušam. Tnx Ja ja Mussorgsky je odličen spomnim se da sem prvič Slike z razstave slišal v verziji Emerson Lake & Palmerjev, tudi ful kul. Bom ščekirov.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 jazz pa še enkrat jazzz drugače pa kaka keltska muska in seveda klasika Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Laura Pausini: IncancellabileAndrea Bocceli: Por ti volareIma: Je T'aimeraiIma: Pardonne-Moi Si Je T'aimeIma: Aum Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 To soboto sem šel v nek šotor poslušat eno "glasbo za dušo". Predskupina je tulila, zvočniki so bobneli navito je bilo do konca in sem si mislil - kako bom v takih razmerah lahko poslušal nekaj "za dušo"Stopil je na oder, zaigral komad, dva, vibracija je bila v zraku, publika hladna. Kar stali so...Potem je zašopal nekaj iz železnega repertoarja in celo nekaj zbujenih poslušalcev se je oglasilo. Po eni uri je elektronika uspešno zadušila vse pozitivne naboje in druga ura je bila bolj rutinska. Vseeno je nekaj tega ostalo za dušo. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 era:eraera2the mass Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 25. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2006 Dons pa sede Adiemus... mmmmmm sploh kumad adiemus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 Latino=the best poslušam zlo različne zvrsti (Maddona je super, pa Juanes, Shakira, Laura Pausini ...)keltska glasbaindijanskatudi reggie ni slabo Pa moja kolegica (vklopi zvocnike,pa poslusaj) Nezen glasek!! www.myspace.com/nninna Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 Duni mi duni ladjane - Teodulija Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 enigma: beyond the invisible Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 Dert - Madam Piano in Teodulija Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 Elisa: Dancing Kok je pa ta pesmica lepa... Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Rain dance -indijanska gl. Hawas (indijska sk.) : - Teri Chahat Mein- Teri Nazat Mein Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Quintessence Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Spet poslušam madžarske cigane Ando Drom Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 dans bo metal na sporedu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 dans bo metal na sporedu To pa ni glasba za dušo. Prej glasba za kosti ali kaj drugega recimo da preglasi glavo do kraja napolnjenega UM-a Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.