Skoči na vsebino

Glasba za dušo

Indy

Recommended Posts

ma dans rabim malo tega :inocent: zvečer me pa itak klasika pospremi v spanec :vio:

Da vidim kaj mam doma, Van Halen d bestof, sam ta ni tko heavy, čak še mal, Scorpions, in piskajoči Klaus Meine, niti pod razno, Deep Purple, to bi še šlo, pa kak Paranoid od Black sabbathov x:Dx x:Dx, ACDC demode

vzamem scorpionse :2src: pa AC/DC x^x

sam bom pa najbrš kr lepo dream theater poslušala :wOOt: ...pa na slušalke dala za vsaki slučaj :fiju: :fiju: :fiju:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
  • 7 months later...
Da vidim kaj mam doma, Van Halen d bestof, sam ta ni tko heavy, čak še mal, Scorpions, in piskajoči Klaus Meine, niti pod razno, Deep Purple, to bi še šlo, pa kak Paranoid od Black sabbathov x:Dx x:Dx, ACDC demode

x:px x:px ....

dans za dušo že ves dan roling stonse....mačka pa v omaro pobegnila i ne silazi..... x:Dx x^x

pa kdo pravi, da rock, metal, punk in podobna scena niso za dušo..... :O: .... xcivx ...jebentiš in pogledi...pa sej ni sam sentiš pa neki astralni zvoki edino, kar naša duša rabi...duša hoče pestrost.........no sej......mogoč je pa sam moja razbojniška...... x:px x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

...orlek: adijo knapi...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Za mojo dušo je rock...tukaj uživam xDDx..potem soul mehek da zaščemi v trebuhu.....pa heavy metal da lahko zbijam vse živo pa svojo jezo izražam...magari z brcanjem v kavč :wOOt: :bomb: pa balade da se umirim pa lahko mal sanjarim...pa etno .....

Moja dušica obožuje zvoke narave pa žuborenje vode....to je tudi glasba ...obožuje keltsko glasbo pa gospel...

Kaj je danes za mojo dušo.......danes bo najbrž kar tišina.

xsrcx

Mi je všeč, ker v glavnem ne propagirate kakšne t.i. duhovne glasbe (kak sitar in podobna sranja), ki se mi zdi najbolj posrana in zame celo moteča (kot npr. rap, vonj kadil x:Dx x:Dx ...).

Sm učeri pr kartah pri poslušanju enga komada od Indexov izjavil, da bi ga pri folku uvedel kot obvezno poslušanje.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Mi je všeč, ker v glavnem ne propagirate kakšne t.i. duhovne glasbe (kak sitar in podobna sranja), ki se mi zdi najbolj posrana in zame celo moteča (kot npr. rap, vonj kadil x:Dx x:Dx ...).

Sm učeri pr kartah pri poslušanju enga komada od Indexov izjavil, da bi ga pri folku uvedel kot obvezno poslušanje.

lalala

x:px x:px x:px x:px

meni pa danes ugajajo..........Ditka haberl , Elda Viler, Majda Sepe, Bele vrane x;)x

x:px x:px x:px x:px

meni pa danes ugajajo..........Ditka haberl , Elda Viler, Majda Sepe, Bele vrane x;)x

Izvedba komada "Kam si namenjen dragi moj" od Belih vran je svetovna. Škoda, da komad ni njihov (v originalu je od Brotherhod of man). Ditka solo ma pa tud ene par izvrstnih komadov (in izvrstna pevka je). Preostalih dveh aktivno ne poslušam, čeprav bi se našlo kaj fajnga. Od Vilerce je fajn en komad, ki ga je v zadnjem času večkrat izvedla skupaj s hčerjo, pa mi zdele ne kapne naslov. Drgač je pa včasih Vilerca hodila k moji mami k zobarju in jo je tudi nagovarjala, naj spet začne pet (moja mama je bila namreč pevka, pa sem ji zajebal kariero, ker sem prišel na svet x:Dx x:Dx x:Dx ).

lalala

O Sepetki pa niti besede? Kva pa vem. Nikol je nisem aktivno poslušal, je pa seveda pustila orenk pečat v slovenski godbi.

lalala No2

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Hej Nosko, meni danes že cel dan roji po glavi od Eklde VilerO Nora je misel.....da si tu,

ej me tako ponese nekam, da je še duša vesela zato........in njene Lastovke so fancy.

Menda je Ditka izdala Cd z vsemi nejnimi komadi, tudi meni je super pevka. Čeprav jo mladi ne poznajo......Bele vrane so bile pa itak zakon. Danes je dan za bolj "sentiš" glasbo.,

Včasih paše. Pol se pa spomnim, kako smo se na plesih ob nedelajh stiskali xsrcx

ma ja danes je dan za spomine x:Xx

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx indexi

Jedna mala, pjegava, plava, ne da mi mira

Kad je sretnem, hoce nesto da mi da

Kad je pitam sta bi mi dala, nece da kaze

Samo kimne glavom kao da bi dala sve.

Idi mala, idi sto prije

Jos si mala, vrijeme ti nije

Bjezi mala prije no sto padne noc.

Sve ove godine

Dala bi za jednu noc

A mene nikad ne bi imala

Jer ja moram drugoj poc.

xsrcx

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

pa tale je dobra...........

Volio sam njene oci

Njene ruke, njenu kosu

Volio sam cak i pjege

Na malenom, lijepom nosu.

Ni slutio nikad nisam da ce ljubav dati drugom

Da ce ludo srce moje ispuniti tugom.

Predaj se srce, izgubili smo boj

Nikada vise ti ne pricaj o njoj

U mom zivotu sad nema vise nje

Predaj se srce, izgubili smo sve. x:Ix

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

pa tale je dobra...........

Volio sam njene oci

Njene ruke, njenu kosu

Volio sam cak i pjege

Na malenom, lijepom nosu.

Ni slutio nikad nisam da ce ljubav dati drugom

Da ce ludo srce moje ispuniti tugom.

Predaj se srce, izgubili smo boj

Nikada vise ti ne pricaj o njoj

U mom zivotu sad nema vise nje

Predaj se srce, izgubili smo sve. x:Ix

To je Predaj se srce, ki je bila sicer hit, ampak je jaz ne uvrščam v ustvarjalni vrh Indexov. Žal ne morem postreči z naslovi "tapravih", ker mi je to nekdo kup stvari od Indexov zapekel na CD, pa ni napisal nič naslovov.

Ej, kako je pa naslov tisti od Diutke, k gre tekst nekako takole:

... in padel je v smrt za njo

ko so zjutraj ga našli

so čudili se ljudje da rane ni imel ... lalala

tudi jaz bi imela njihov CD x:Dx nimam ga še...moram reči hčeri da mi potegne S PCja

ej naslova ne vem............ampak neki v zvezi z vojakom........pa njena Nad mestom se dani tudi ni slaba...........pa če ti povem po pravici, tudi Kičo Slabinac ni bil sslab x^x

tudi jaz bi imela njihov CD x:Dx nimam ga še...moram reči hčeri da mi potegne S PCja

ej naslova ne vem............ampak neki v zvezi z vojakom........pa njena Nad mestom se dani tudi ni slaba...........pa če ti povem po pravici, tudi Kičo Slabinac ni bil sslab x^x

Nad mestom se dani je fajn, ja. Slabinac je bil pa po duši rocker - pjevača tuge se je šel pač zaradi keša.

lalala

pa še ena za dušo.........Idoli so mi bli carji nekada .......kada sam bila mlada x:Ix

Dok dobuje kisa u ritmu tam-tama kroz noc

Ja ljubavi nasoj ne vidim kraj da ce doc.

Nase se senke spajaju tu iznad tla

Izgleda na svetu da sami smo ti i ja.

A a a, nestaje nam sna

Laku noc

A a a, sad si blizu ti

I zvuci.

Dok dobuje kisa u ritmu tam-tama kroz noc

Ja ljubavi nasoj ne vidim kraj da ce doc.

Nase se senke spajaju tu iznad tla

Izgleda na svetu da sami smo ti i ja.

A a a, ima nacina (dok dobuje kisa)

Ja te znam (u ritmu tam-tama)

A a a, sad si blizu ti (dok dobuje kisa)

I zvuci. (u ritmu tam-tama)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

S temle so me seznanili prejšnji teden, pa mi sede:

Jan Garbarek, Visible World

(predvsem komad št. 15. - Evening Land, ki ga poje Mari Boine v Laponščini)

Katie Melua, Piece by Piece

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

jaz pa za svojo dušco poslušam ENYO. Res ma dobre komade :listen:

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

jaz pa za svojo dušco poslušam ENYO. Res ma dobre komade :listen:

Jaz tud, pa mnoge druge tud zraven. Mam eno tako hecno playlisto kjer je gor enya pa Morricone pa še Love is on the way od Sigon kick inu še kaj se najde.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...