Piko 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Andrea Bocelli - Sogno Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Bhajani Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 30. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2007 Odkriv fajno muziko.Res za mojo dušo.Delerium Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Damien Rice (feat njegova fuk kobila) - 9 Crimes http://www.youtube.com/watch?v=LLTbLaSfJRY Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Bhajani om namo bhagavate vasudevaya Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 -ZZ-top Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Meni je všeč Ravi Shankar, lep je pa tud CD Reiki - Hands Of Lights. (Za mojo dušo ...) Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 THE PAN PIPERS...to mi je všeč....vedno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Kakšna zvrst glasbe pa je to?? zLO ME ZANIMA Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 The pan pipers....uporabljajo veliko piščali zelo pomirjena glasba lepa za poslušat. igrajo pa različne avtorje. Bom poskusila kaj na netu poiskat Samotni pastir, če poznaš....no tole sem našla...tko to zgleda name to full dober deluje... takk stil glasbe. http://www.youtube.com/watch?v=sv9-uwmZrEE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 O hvala ti. Res res RES je lepa glasba. To si morm kupit al pa pogledat, če majo v knižnici si za sposodit Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 ko sem melanholična mi sede jesus to a child, george michael. pa sting, on je pa pravi poet... ( naj pesem-rise and fall, stolen car, fields of gold, .... aaaa) pa še dežuje danes.... hitr pod kovter, vroč kakav, svečke, muska, telefon izklopt,... pol pa učit... Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 http://www.youtube.com/watch?v=aHXJCPmue0o...ted&search= Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anapikica 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Jaz poslušam za svojo dušo Enyo pa sounds of sea I like it Citiraj Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Ta čudoviti instrumentalni album je nedvomno tudi za dušo. Premiata Forneria Marconi - Stati di immaginazione http://www.rockline.info/upload/Image/Premiata%20Forneria%20Marconi/Stati_Di_Immaginazione.jpg Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Jaz pa Parl Jam Early Demos - ravnokar Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Sacred gong Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Celestial 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Bjork (vse razn tazadnjega albuma)Deep Forest- Music DetectedSigur RosMumTom WaitsDeleriumRadioheadEskobarSilence (Slovenca!!)Siddharta-Eboran (rmx) =) Indigo tale bo po moj zate music Citiraj Roses are red, violets are blue... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kjkj 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Tom WaitsEnyaDoxAir Citiraj http://www.cosgan.de/images/kao/verschiedene/h060.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 metal... vseee najbolj pa death metal Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Janardan 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 glasba za dušo? moje mnenje.... duša ni iz materije, tako kot naš um (subtilna oz. fina materija). če nekaglasba pomirja naš um, to še ne more biti glasba za dušo. lahko pa čisto prava glasba za dušo pomiri tudi naš um. to si znam predstavljat. kakšna naj bi bila potem glasba za dušo? kakšne kvalitete pa je naša duša? moje mnenje je, da je njena glasba iz enake kvalitete oz. sestave. če že pišemo o glasbi za dušo, potem bi se morali najprej zmeniti, kaj dušanam pomeni oz. kaj si mi predstavljamo pod besedo duša? to kar vi tukaj pišete, je IMHO glasba za pomiritev našega uma. jaz si ne predstavljam, da bi lahko moj um in intelekt, predstavljal mene kotdušo, vsaj še ne v tej fazi, kjer se trenutno nahajam. torej? kaj vi pravite? kakšne sestave je duša in njena glasba? kako lahko človek brez duhovnih realizacij razume sebi nerazumljive pojmeoz. nerealizirana spoznanja o sebi. sem preveč zafilozofiral? morda...... vendar vseeno je zanimivo, da kljub temu, da nimamo nobenih pristnih realizacij o samemu sebi, podajamo tako suvereno odgovore na takopomembna vprašanja. glasba za dušo pravite..... jaz ravnokar razmišljam o njej. sem jomorda kdaj že slišal? kaj bi se moralo zgoditi v tistem trenutko, kobi slišal glasbo za dušo? kako vem, da bi pomirila samo moj um,najbrž se bi moralo zgoditi še kaj drugega.... kaj naprimer? se mi je morda to že zgodilo.... razmišljam..... kaj pa če moja ušesa ne morejo slišati te glasbe? kako lahko materialni čut kot je sluh, sliši nekaj, kar ni v njegovi domeni. na kakšno raven bi moral spustiti, da bi lahko slišal ali šebolje razumel glasbo za dušo? predvidevam da na raven duše..... uffff... kako lahko to dosežem, tako padlo bitje kot sem? nekako si predstavljam ta odgovor, samo dojeti ga ne morem.morda ga pa ne morem dojeti.... na kakšen način bi pa potem lahko bilo to možno? bom še malo počakal na pravi čas, čeprav sem na trenutkeres nestrpen..... nestrpen v svojem pasivnem stanju. preveč retoričnih vprašanj..... morda ne tako retoričnih,boljša razlaga bi bila začasno retoričnih. se opravičujem za to javno razmišljanje, mi je ta tema dala malo mislit..... hvala avtorju... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Janardan 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 pa še to sem razmišljal. kdo lahko izvaja glasbo za dušo..... tudi izvajalec mora imeti posebne odlike, da lahko izvaja tako glasbo. materialni posluh za glasbo po mojem ne igra vloge tukaj. velikokrat slišim ljudi, ki pravijo, to je nekaj za dušo ali pa naredi to za dušo.... ne mislim tukaj samo na glasbo. ljudje pogosto uporabljamo besede oz. tvorimo stavke in sploh ne vemo, kaj smo v stavku želeli povedati. duša se večinoma nanaša na um, včasih se pa misli tudi na telo. zadnjič sem enega slišal, ki je rekel, da gre na masažo. razlagal je, da ne more sam delat in da bo naredil nekaj za svojo dušo. kako je lahko duši ugodno, če nekdo masira naše telo? najbrž je mislil, da mu bo prijetno, v telesu in umu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 kdo lahko izvaja glasbo za dušo..... tudi izvajalec mora imeti posebne odlike, da lahko izvaja tako glasbo.Morda so to prosvetljeni glasbeniki ali glasbeniki sposobni globoke predanosti, kot npr. Miten, Deva Premal, Deuter, Krishna Das, Peter Bastian, Stig Mřller, Sandhan, Daniel Toplak... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Jadran moraš bolj posplošeno gledat in ne tako dobesedno. Zakaj glasba za dušo ? in ne samo za um. Res ja glasba pomiri tvoj um, pomiritev tvojega uma lahko vodi dalje, do spoznanja duše, do odujitve od uma. Glasba te lahko nabije z energijo, te razneži, ti povzroči radost, ti pritegne solze na oči in odpre srce - ja glasba to moč ima. Glasba ima moč, da so ljudje enotni, da pozabijo, da se odprejo in se odpirajo samemu sebi - kozmični ljubezni, če tako češ. A ni to potemtakem tudi glasba za dušo ? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Janardan 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Morda so to prosvetljeni glasbeniki ali glasbeniki sposobni globoke predanosti, kot npr. Miten, Deva Premal, Deuter, Krishna Das, Peter Bastian, Stig Mřller, Sandhan, Daniel Toplak... morda nekateri do neke mere. jaz ne morem sodit o temu, jih večina tudi ne poznam.... pa tudi če bi jih, bi jih poznal na napačen način, vsaj v tej fazi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.