Skoči na vsebino

PhotoShop

svizec

Recommended Posts

• Komentarji 74
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hehe, fajn ;) da te še mal v slabo volo spravim sm še tole naredu zanč :P

http://www.shrani.si/pics/animesvi199468.gif

Ja res je smešno, druge v slabo voljo spravljat! :vragec:

Ne sej se hecam, ti kar bodi še naprej tko priden pa ustvarjalen, jst se bom pa potrudila, da ne bom imela slabe vesti zaradi tega! x;)x x:Dx

Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)

T design

Deli na socialnih omrežjih

• 2 months later...

Jaz bi rabla mal pomoči in sicer me zanima, če kdo pozna kak program, ki ti rastersko fotografijo spremeni v vektorsko. Poleg Corel Trace vem, da je še en (pro art al neki takega xrolleyesx ), ki ga žal nimam. Ali obstaja še kakšen drug??

Ker to kar Corel trace naredi mi ni všeč! A so kaki dobri filtri v photoshopu, ki mal olajšajo zadeve? Vem, da vas kar nekaj tukaj obvlada te zadeve. Lepo prosim za kak nasvet! x:px

Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)

T design

Fotografijo (piksli) v vektorsko grafiko (v črtno risbo)!

Iz fotografije bi rada, da ko pretvoriš v vektorsko potem izgleda približno takole!

S katerim programom je po tvoje to narejeno! Vsak mi pravi drugače! Eni pravijo da z ilustratorjem, drugi z blenderjem... Verjetno res lažje prideš do takih rezultatov z 3D programi (ki pa jih ne znam (še)).

U glavnem jst mam nalogo nek logotip (k je nek mlin) pretvorit v vektorsko obliko potem pa še v flashu narest, da se bo vse to vrtelo! Pog mi pomagaj! Vsaka pomoč in nasvet mi bo prav prišel!

Corel trace mi nardi tole to pa je daleč od tistega kar bi jst rada! Ampak žal ne obvladam orodij dovolj in se še mal matram! x;)x

T design

uh, da se bo vrtelo bo res težko če imaš samo eno sliko... če jih maš vač iz različnih kotov bi tut šlo (v PS-ju) sam tko pa nevem... zle sem tudi ob PS tako da tut poskušat ne morem,...

drugače pa ja, tut jaz mislim da bi se dalo ali z blenderjem ali pa kaj podobnega... se bom pozanimau pri enemu ki ful obvlada PS samo da ga dobim ;) pa ti kaj sporočim... drugače pa lahko poskusiš tut na http://photoshop.anfor.net - slovenska stran ;)

uh, da se bo vrtelo bo res težko če imaš samo eno sliko... če jih maš vač iz različnih kotov bi tut šlo (v PS-ju) sam tko pa nevem... zle sem tudi ob PS tako da tut poskušat ne morem,...

drugače pa ja, tut jaz mislim da bi se dalo ali z blenderjem ali pa kaj podobnega... se bom pozanimau pri enemu ki ful obvlada PS samo da ga dobim ;) pa ti kaj sporočim... drugače pa lahko poskusiš tut na http://photoshop.anfor.net - slovenska stran ;)

Kej si kej zvedu glede tega mojga, a se bi dalo kej nardit al je to mission impossible!?

T design

Kej si kej zvedu glede tega mojga, a se bi dalo kej nardit al je to mission impossible!?

nevem :vragec:

priporocam knjigo: Photoshop CS - Udarni triki

avtorja: Kelby in Nelson

mislim da tizga kar bi tjama rabla ni not, sicer pa ka boš z knigo... bolš da si z netom pomagaš, je laži kot met še tako debelo knigo zraven compa... ;)

Ja sem imela tud tisto knjigo enkrat v rokah... vem, da so ene fore noter (mal skrajšana debela)?!

Free, ti kot opažam imaš več izkušenj, a bi se dalo zgoraj omenjeno izpeljat? Flasha še ne znam, zato ne vem kako to gre... Hvala vama! :flowers:

T design

dobra in predvsem uporabna knjiga je! :palec:

ne znam tistega kar si vprasala. torej iz navadne sliek naredit vektorsko. :inocent: v photoshopu.

bi pa tudi jaz to znal. do sedaj pac nisem kake velke potrebe po tem, da bi delal vektorske slike.

verjetno te zanima predvsem da bi slika tako izgledala... za take zadeve jst uporabljam fitre in seveda format silke (rgb, cmyk, greyscale,cb, ipd).

jst bolj obvladam vsakdanjo uporabo, ker sem ga pac leta uporabljal tudi v sluzbi... v povprecju 6 ur dnevno. tko da sm si dobu kilometrino nekak x:Dx

kako hitro nek sliko obdelat predvsem v vasakodnevno uporabnih zahtevah. internet, katalogi, plakati, zgoscenke, ipd... bolsji izgled slike, popravljanje napak na sliki, skrataka celotna obdelava, logotipi, priprava za tisk in internet, ipd...

Ja sem imela tud tisto knjigo enkrat v rokah... vem, da so ene fore noter (mal skrajšana debela)?!

Free, ti kot opažam imaš več izkušenj, a bi se dalo zgoraj omenjeno izpeljat? Flasha še ne znam, zato ne vem kako to gre... Hvala vama! :flowers:

dobra in predvsem uporabna knjiga je! :palec:

ne znam tistega kar si vprasala. torej iz navadne sliek naredit vektorsko. :inocent: v photoshopu.

bi pa tudi jaz to znal. do sedaj pac nisem kake velke potrebe po tem, da bi delal vektorske slike.

verjetno te zanima predvsem da bi slika tako izgledala... za take zadeve jst uporabljam fitre in seveda format silke (rgb, cmyk, greyscale,cb, ipd).

Ne, v photoshopu. Vem da, se da sam kake filtre uporabit, da ti je potem lažje oz. da prideš do boljših rezultatov prav v teh programčkih, k to znajo (jaz poznam sam Corel TRACE, sam ne naredi lepo, tud artpro obstaja...). Kaj pa ti praviš kje je una zgornja slikca narejena (k ma gladke ploskve)? K v ilustratorju se bi pomoje full namučla...

Malo sem razmišljala, da bi lahko za diplomsko delala kej takega (fotografija in repromodulacija skupaj in pač raziskala kakšne so možnosti! Nisem si še čisto na jasnem, marsikaj bi pa ne vem kako... x;)x Hvala za pomoč! :flowers:

T design

tista slika gor je lahko enostavno slaba kvaliteta jpg - to je na easy naredit v photoshopu. sliko le zhranis za web page recimo kot GIF slabse kvalitete in rezultati bojo bodobni.

Mislim, da se ne razumemo prav. xscratchx Ti verjetno misliš spodnjo, k je narejena v corel trace, pa grdo zgleda ja, kot bi bla slabe kvalitete, jst pa za zgornjo sprašujem (ta lepšo). Bom šla do profesorja in ga prosila nej mi on to mal bl enostavno razloži kako pa kaj!

T design

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...