Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Men se včasih zdiš mal zaletava. Pa ne zdaj vzrojit spet...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Ga še vedno imam! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Če jaz vas laične in nelaične astrologe kaj razumem, pa vas zgleda ne , je bil zapis nesmiseln oz. bolje rečeno precej vprašljiv, saj nisi imela vseh podatkov..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Mene pa zanima, ali astrologija res deluje? Vas pesnik... Za tole temo sploh vedel nisem. V preteklosti je šlo seveda mnogim na kurac, da se folk zateka k astrologom. Med te je sodil tudi Michael Gauquelin, psiholog in statistik na francoski univerzi Sorbonne. Sklenil je, da bo z obširno statistično raziskavo, v katero je vključil različne vzorce prebivalstva večih držav dokazal, da astrologija ne deluje. Lotil se je torej te raziskave, ki pa je dokazala ravno nasprotno - da astrologija deluje. Na osnovi svojih raziskav (ki potrjujejo verodostojnost astrologije) pa je napisal knjigo Kozmične ure. Postala jue svetovna uspešnica, v njej pa seveda mrgoli dokazov, da astrologija dela. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Mick, nesmiseln zapis, pac zate. Ni blo vseh podatkov. Morda, cetudi bi bli, bi bil zate nesmiseln. Bi pa bila tisto celostna podoba osebe, KOLIKOR je pac astrolosko LAHKO! Pa nic ne de, meni je to vseeno. Nekateri ljudje so zelo zavestni svojih custev in manj okupirani s tistim zunanjim. Mogoce bi kdo od taksnih, njih, razumel tiste detajle. NImam vec casa, da bi pregledala vse z vsemi podatki. Naj to stori kdo drug, ce te slucajno zanima, sigurno pa ti je kdo od astrologov ze tukaj marsikaj povedal. Voda mi grlo tece, ucit se grem. Samo še za Santosa pogledam, potem pa caoMorda. Morda pa tudi ne. Težko vam je sledit, ko nekje zatrjujete, da so potrebni natančni in vsi podatki za neko res verodostejnejše astro mnenje, potem pa kar na1x temu ni več tako. No, tist o ne-razumevanju si pa razložla k župniki, saj sn reku.... Ne, ne pravim sicer, da sploh ne verjamem v astrologijo. Je pa bil recimo tvoj zapis o men prilično mim, pa kaj bi jaz to sodil sicer, saj se sploh ne poznam . Se mi je pa zgodilo že, da mi je nekdo na podlagi napačnih ampak zlo bliz podatkov velik napisal o men, pravi podatki pa so potem zadeve precej spremenili..... Mi je pa zanimivo, da večinoma astro-zapisi o moji osebnosti niso bli tolk bliz (ok, se pač ne poznam, lahko tudi tako misliš), medtem ko so napovedi raznih dogajanj, razpletov situacij v mojmu lajfu ipd. ble ponavad zlo zlo bliz..... Ajd, fajn se uč Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Saj te ne presojam ali ocenjujem. Verjetno pa smem, če je že, ne po moji želji, o men pisano, tudi kaj komentirat. Ne vem ali veš ali ne kaj delaš, te preslabo poznam, vem pa, da v tistem zapisu bolj malo sebe najdem. Pa verjamem, da tudi tisti, ki me poznajo, tako......In to me bega, ker začnem spet dvomit pol bolj.......Ker ne gre za nianse, gre za precej mimo.........Torej nekaj ne špila. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 mick dej podatke pa da vidmo kok pa kej.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Ktere rabš? Višina, teža, dolžina, naslov, vzdržljivost.....al ktere? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Ktere rabš? Višina, teža, dolžina, naslov, vzdržljivost.....al ktere? ti mi sam rojstne dej, vse druge si bom pa že sama najdla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Resno? A ti tud astro-čaraš? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 a ti zgledam da se šalim mal ja.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Ok. Pa da te slišim.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 ares boš....ma dbest Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Če je nekaj mim je pač mim...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 nezadovoljna s tem, da ima v življenju toliko preizkušenj, pa da ni verjetno tisto kar si želi tako kot bi si želela in ji je astrologija to še potrdila oz. potrdila sume da nekaj ne štima... to ne pomeni da ni zadovoljna s teboj in tvojim delom... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 sm sam pršla napisat da enmejčkn pa zgleda da dela Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 enmajčkn. Očitno deloma odvisn tud kdo jo interpretira.......Sem prišel do zaključka ob zlo različnih komentarjih mojga charta, da je očitno tud nekaj odvisn od astrologovega subjektivnega pogleda al odnosa do posameznika in njegovega življenja, stališč itd. itd. in v ljudi v njegovmu življenju......karakterja.......trenutnega razpoloženja........Mogoč se motim, bom rad prisluhnil tud drugačnim tolmačenjem....Ker očitno je vedno mal manevrskega prostora, mal samoiniciativnosti, samoustvarjalnosti.......niso sam pokazatelji, tko matematično...to je tko in nč drugač.......Tko so npr. nekateri nekatere moje mejne pozicije al kako jih naj imenujem vzeli skrajno v slabem kontekstu, nekateri pa sam tud upoštevali še ob drugačnih vidikih in potem tud mal drugač zadevce vidl...... No, Marsinega nimam. Se bova zmenla 1x za poslček........me prav zanima. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 pr rojstni karti je vedno manevrski prostor, ne morš nkol rečt, oz. res redko da točn tko pa bo.....seveda so tud še ostali pokazatelji kako se bo določena pozicija razvijala, sam včasih zarad gozda ne vidiš drevesa, tisto drevo pa lohk ma ključno funkcijo in pa seveda vedno dopuščat možnost da se motiš, da si kaj spregledal in dela se lotit s spoštovanjem, ker konckoncev brskaš po intimnih stvareh neke osebe Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Seveda astrologija dela.Ko sem brala ljubičine izlive sem točno vedela, da jih je rakica napisala. Tako polno čustev in prikritega izsiljevanja je bilo v vsebini. Ko pa sem ugotovila kdo v resnici je mi je pa itak bilo vse jasno. Rakica..kaj pa druga Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Oh, smo tači Noben poskus diskreditacije še manj ponižanja ni to bil. Če nisi sposobna debatirat je pa to tvoj blem......Ti si mene karakterno ocenila in ocenjevala v skor podrobnosti, astrološko in drugač, jaz sem samo oponiral tvojmu mnenju....Si pozabila? In zlasti poudaril, da brez pravih podatkov tega ne morš verodostjno....niti astrološko niti nasploh. Pač ne maram, da nekdo na tak način kot "zdravo za gotovo" debatira javno o men. In to je vse. Nasprotno, verjamem, da bi velik bolje napravla neko astrološko oceno s pravimi podatki. Zato menim, da nihče, ne sam ti, ne more dajat verodostojnega astro al drugačnega mnenja o nekom, nečem, brez pravih podatkov. Zdaj mi pa daj mir že..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Pa kaj hudiča iščeš sploh v astroforumu???Ajd v čvekarije Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zaphod 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Astrologija dela ... o tem ni dvoma ... Sploh ni vprašanje če dela. Vprašanje je če kaj naredi. Citiraj Pesem.siKdor ne pesni, bere pesmi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Astrologija dela ... o tem ni dvoma ... Sploh ni vprašanje če dela. Vprašanje je če kaj naredi. nič tisti ki ima lepo položene zvezde ne naredi nič, ker mu ni treba, lagodno oddiha lajftisti ki ima slabo položene, pa naredi samo če ima močno voljo, vztrajnost in pogum, ne glede na to koliko je not kvadratov grem, da me spet ne bo kdo za tisto , ki jemlje veselje razglašal Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.