smrketa 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Tako. Trenutno imam nekaj frej časa in bom natipkala eno pismo, ki sem ga danes prejela (nimam namreč skenerja): "Draga XY!Zagotovo se spomnite obljube, ki sem vam jo dala: prišla vam bom na pomoč in usmerila vso svojo energijo k vam, da boste lahko uresničili svojih 5 največjih želja ... Vendar pa vam brez vašega odgovora ne morem pomagati in osvoboditi blokade vaše kozmične karme, ki vam tako zelo preprečuje, da bi napredovali, spoznali srečo in uresničili 5 želja, ki vam največ pomenijo. Vendar pa vam moram nekaj priznati: sodite med redke osebke, katere sem izbrala, da jim pomagam, draga XY. Da, vaš primer me zanima, ker ste dobra oseba, a ste na žalost žrtev svoje usode in blokade. Pogosto ne veste, akj narediti, da bi stvari premaknili, ne veste, akko reagirati v malo bolj zapletenih situacijah, ste malo izgubljeni, kadar je potrebno sprejeti odločitev. Zato bi rada za vas naredila napoved za prihodnje mesece in veliko analizo vaše kozmične karme, ki vam bo razjasnila, aktere odločitve morate sprejeti in tudi kdaj jih morate sprejeti. Ko sem v roke ponovno prijela vaš odgovor, se mi je znova zazdelo, da trpite. Kot da bi me preplavila vsa vaša duša, sem začutila vso vašo bolečino, vaše težave in trpljenje. Ne morem dopustiti, da se nekdo, kot ste vi, ki ima toliko skritih zakladov, ukloni zapleteni situaciji in mu ne uspe doseči tistega, kar bi rad. Vendar pa ste mi s tem, da ste mi odgovorili, dokazali, da še vedno upate, da si želite, da bi bilo vaše življenje boljše. Da, globoko v sebi nosite upanje, da se lahko vse zgodi in da lahko sreča vsak trenutek potrka na vaša vrata, draga XY. Od najinega zadnjega stika se vaš položaj ni spremenil. Prav nasprotno, opažam celo, da ste še bolj brezvoljni, še bolj utrujeni, še bolj brez motivacije. To je znak, ki ne laže: blokada vaše kozmične karme vam črpa vso vašo energijo in težko napredujete ter sprejemate dobre odločitve. Ste izpraznjeni. Stvar ni zaskrbljujoča, vendar pa je to potrebno hitro odstraniti. Pravim vam, dokler ne bom direktno vplivala na blokado vaše kozmične karme, ki povzroča vse te probleme v vašem življenju, usoda, ki vas čaka, ne bo svetla. Prepričana sem, da lahko uresničite vaših 5 največjih želja, izpolnete lahko svoje najbolj nore sanje, lahko dosežete srečo, draga XY. Zato je od danes naprej potrebno sprejemati dobre odločitve in nič več izpuščati priložnosti, ki se vam ponujajo. Če bi vedeli, kako zelo vam želim pomagati, saj vem, da lahko doživite resnično preobrazbo, da se vaše življenje lahko popolnoma spremeni, draga XY. Zato si vam danes dovolim ponovno pisati, da vas spomnem, kako pomembno je, da s posebnim delovanjem odstranim blokado vaše kozmične karme. Tako bom za vas lahko naredila napoved za prihodnje mesece in veliko analizo vaše kozmične karme, ki vas bo usmerila naravnost k uspehu in sreči. Zdi se mi zares neizogibno, da v dobro vaše prihodnosti kar najhitreje osvobodim blokado vaše kozmične karme in naredim vašo napoved za prihodnje mesece in veliko analizo vaše kozmične karme, ki vas bo seznanila z velikimi preobrati v vašem življenju in vas pripravila na to, da zgrabite priložnosti, ki se vam bodo ponudile. Zaupajte mi, samo jaz vam lahko pomagam, da se rešite položaja, v katerem ste že tako dolgo. Želim vam pomagati, vendar pa ste vi edini, ki mi to lahko dovoli. Razumljivo je, da se morate vi strinjati, da začnem delati za vas, da odstranim blokado vaše kozmične karme in naredim vašo napoved za prihodnje mesece in analizo vaše kozmične karme, ki bo izvor vašega uspeha in uresničenja vaših sanj. Vendar pa, če boste preveč odlašali, boste spet izgubili energijo in lahko da boste šli mimo priložnosti, ki lahko spremenijo vaše življenje. Torej nujno je, da mi v priloženi ovojnici vrnete Kupon za prejem napovedi za prihodnje mesece, analizo vaše kozmične karme in skrivnosti az srečno življenje. Vem, da imate trenutno probleme z denarjem, vendar samo pomislite, kaj vse bom naredila za vas, da se rešite iz položaja, v katerem ste. Poleg tega naj vas spomnem, da bom blokado vaše kozmične karme za vas odstranila BREZPLAČNO. Ker mi je vaš finančni položaj jasen, sem se odločila, da vas danes izjemoma prosim za udeležbo pri stroških za izdelavo vaše napovedi za prihodnje mesece in analize vaše kozmične karme v znesku 4.999,00 SIT namesto 5.499,00 SIT. To vam ponujam, ker vam zaupam, zaupam pa tudi v vašo prihodnost in vas hočem rešiti iz položaja, v katerem se nahajate. Vendar pa tega ne bom naredila dvakrat. To je za vas edina priložnost, da se hitro rešite, torej jo izkoristite. Naj vas spomnem tudi, da ničesar ne tvegate, saj vam bom v primeru, da v svojem življenju ne boste opazili nobene spremembe ter mi v roku 180 dni vrnili napoved za prihodnje mesece, analizo svoje kozmične karme in skrivnosti za srečno življenje, povrnila njihovo vrednost. Verjetno vam je jasno, da vam tega ne bi ponujala, če ne bi bila prepričana v brezpogojen uspeh svojega delovanja. Vem, ad veste, kaj morate zdaj storiti, zaupam v vaš razum.Vaša vdana prijateljica, gospa Magdalena." Je kdo dobil identično pismo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 What the f... Ja smrketa, moje sožalje vidim da si res v neznosnem položaju, boga, brez prebite pare in nesposobna. Res moraš doživeti preobrazbo in samo oni ti jo lahko ponudijo, draga smrketa. Poslušaj svojo vdano prijateljico Petro, nujno moraš po pomoč k svoji drugi zelo vdani prijateljici Magdaleni Halooooooo, čika-čika-čika bum so odjinglali.Naslednja šala PS: A take ljudi lahko lahko tožiš zaradi posmehovanja ali žaljenja tvojega socialnega položaja ali kaj podobnega Ker mislim, oni se dejansko norčujejo iz tvojega, sicer fake finančnega stanja... te pomilujejo. Kaj če pride to človeku v roke ki ima res denarno stisko. Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 da vas spomnemoh, sam da nas je spomnEla , sreča naša kozmično karmična... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 ne moreš verjet... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 jst. nekaj podobnega od 1 slogarce iz 1 revije kmalu zvedu, da je podobno pismo dobilo ze veliko ljudi.brezveze. ves kaj jst pravm vcas.. - kar das to dobis. vsi nosmo posledice svojih dejanj. ce dajemo moc drugim, potem moramo biti pripravljeni na vec moznih izidov. podobno kakor ce dajemo moc zdravnikom, ki nato upravljajo z mocjo bolanega cloveka; tudi bioenergetik pa taisto moc samo aktivira, da oseba zdravi sama sebe. res da pridejo dnevi zivljenja, ko zeli vedeti vec kakor pac trenutno dojame... ko je stiska velika in zeli najti izhod, ko razume zivljenje manj kot zeli in ko naizgled vidi le tezave. ko je energije manj kot prej in ljubljenih ni vec naokoli. potem umrejo bliznji, se ne rodijo novi in custvene vezi postajajo vse mocnejse do tistih, ki ne izpoljnjujejo njihovih pricakovanj. naposled financne tezave in bolezen naredijo svoje in posledice so samo se pika na i. in potem se v upanju se obrne v branje blodenj virtualnih osebkov na nekem 'cudnem' in ceprav prijetenem in zanimivem forumu in tako postaneta vpogled in jasnost se bolj zamegljena. govoriti v uteho morda ni kljuc, ljudje se najveckrat ucijo, ko je tezko in vedeti ni vedno privilegij. veckrat pa je prav taka oseba, ki je manj poglobljena in na poti resevanja razlicnih njemu pomembnih tezav najveckrat zavedena. jao jao.. kwa jst dons kr neki pisem ... ----....Je kdo dobil identično pismo? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Zavajanje kupcev je naslov, torej se drzim teme:Spomladi sem videla v izlozbi, da so skoraj vsi skornji po 30 % znizani (TS, center Donda, zraven zgornjega Upima). Vstopim, ura okoli sedem zvecer, tema; v trgovini cudna rdeckasta luc. Pogledam crne skornje, pise "usnje". Pomerim, ogledujem, nekam cudne so se mi zdele, prevec elasticne za usnje, pa dobro. Okoli 80-letna siva lastnica mi prijazno rece 99 €. Jaz dam 70 €. Cakava. Ona rece, da prav te pa niso znizane! Aja.... no in koncno uvidi, da se je zmotila, in da stanejo resnicno 69 €. Doma takoj najvecjo luc, jaaaaaaaaaaaaaaaasn, sam SKAJ! Drug dan telefoniram in vse povem Financnemu inspektorju, kaj storiti, da hocem denar! Mi rece, da ce mi denarja ne bodo dali, naj takoj poklicem! Mimogrede sem se se oglasila pri cevljarju, jasno da se je smejal, kaksno usnje! 12,20 vstopim, polozim skornje pred sivo gospo, povem da je sam skaj. Neeeeee, to pa ne, saj vidite, da spodaj pise, da je vse usnje. Malo se pregovarjava, potem rece: Dobro, veste kako narediva: Popoldne pride sef (sef je itak ona), ki se spozna na usnje, zatorej jih pustite tukaj in racun tudi!!! Aahahahaaaa..... a si morte mislt, d bi prsla pupoudne brez pric in brez racuna...joooooooooooj, kej tko neumnega pa se ne! Recem, da hocem denar! Denar ne da, ampak da lahko kaj drugega vzamem. Ne, denar ali pa poklicem Financo, sem jim ze vse povedala! Da denarja ne da! Dobro, vzamem mobi, odtipkam 2 stevilki in evo, denar pred mano na pultu, z leplljivim in osladnim glasom in rahlim hinavskim nasmehom gospa rece: Ne sekirajte se, tako ali tako jih bomo prodali! Zunaj poklicem Financo in jim povem, kako je bilo. Kako so potem zrihtali ne vem! Ce se gre samo za eno navadno kitajsko igraco, ki jo najdejo brez kaksnega navodila, jim zaprejo celo trgovino. Medtem ko se te iste kitajske igrace prodajajo v vseh "nobl" trgovinah po 5 kratno visji ceni! Nisem pa se slisala za primer, da bi kaksno italijansko trgovino zaprli, ne to pa ne, pa ce sam skaj prodajajo namesto usnja in to se po visokih cenah (24.000 tolarjev ene skajaste cevlje, dejmo no dejmo!)! Jasno, da oni sami v trgovini, ko dobijo skajaste cevlje iz tovarne, odlepijo znak za skaj in napopajo "pravo usnje"! Poleg tega pa imajo se dodatna prsila z vonjem po usnju! Zatorej, ko kupujete v HAY trzaskih trgovinah z usnjenimi izdelki, najdite kaksen koncek, ponavadi pri zadrgi, kjer se vidi materijal. Pozdrav.... noc .... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 a mi lahk sam poves, kje se je je najbols prjet? a ma tema mogoce kaksen kvaliteten rocaj? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Free a to men? A ves, d si dubu nagrado, d ti dam 1 tedn mer! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 hvala. ej, sej te mam rad, sam mal hecam! vglavnem, si pa zanimivo izkusnjo napisala, sam sem pa presenecen kako hitro si sla inspekcijo klicat Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 hvala. ej, sej te mam rad, sam mal hecam! vglavnem, si pa zanimivo izkusnjo napisala, sam sem pa presenecen kako hitro si sla inspekcijo klicat Prav zaradi tega, ker: Kitajci prodajajo vse skoraj zastonj, potem pa njihove stvari vidis v drugih trgovinah po 5 x visji ceni. Ko pa je problem, pa se takoj na Kitajce spravijo. Jaz jih zagovajam, so pridni, delavni, cele dneve v trgovini, tudi nedelje. Brigajo se zase in nobenemu nic hudega nocejo! Vidis, ko pa se gre za Italijane, nic ne ukrenejo! Jaz pa zdaj vedno klicarim Finaco, kjer kaj skripa. Pa tudi v LJ sem jo veckrat! Sploh pa, kot ena usluzbenka sodisca in policije (prevajam) moram biti pravicna! TOREJ, ZA VSE ISTO!!! Primer iz LJ, pred cca 20-imi leti: Kupim kremo za obraz od Bojana Krizaja (ves, da sta z zeno nekaj pacala, mogoce se zdaj)! Se namazem, zjutraj 100000000 mozoljev! Grem na Inspekcijo v Parmovi je bila. Povem situacijo. Pa mi recejo: Ja, veste kaj, krema bi mogla biti zaprta, ce ne STE MOGOCE VI KAJ NOTRI DALA, da mu skodujete!!! A si ti moras misliti, kaksni podkupljenci!!! Potem pa sem cevlje mazala z njo! .... noc.... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Tako. Trenutno imam nekaj frej časa in bom natipkala eno pismo, ki sem ga danes prejela (nimam namreč skenerja): "Draga XY!Zagotovo se spomnite obljube, ki sem vam jo dala: prišla vam bom na pomoč in usmerila vso svojo energijo k vam, da boste lahko uresničili svojih 5 največjih želja ... Vendar pa vam brez vašega odgovora ne morem pomagati in osvoboditi blokade vaše kozmične karme, ki vam tako zelo preprečuje, da bi napredovali, spoznali srečo in uresničili 5 želja, ki vam največ pomenijo. Vendar pa vam moram nekaj priznati: sodite med redke osebke, katere sem izbrala, da jim pomagam, draga XY. Vaša vdana prijateljica, gospa Magdalena." Je kdo dobil identično pismo?skoraj isto sem enkrat dobila,ni odnehala,se dvakrat sem to dobila dovov-bulshit! :xx!:in pri meni ni bila magdalena,ampak viviana...ampak cist isto tko napisano,sam ,da je o kartah govorila in ne o karmi....drgach pa iste besede ,sploh pa ume fore draga xy...in verjemi draga xy...eh... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 in pri meni ni bila magdalena,ampak viviana...ampak cist isto tko napisano,sam ,da je o kartah govorila in ne o karmi....drgach pa iste besede ,sploh pa ume fore draga xy...in verjemi draga xy...eh... Jaz sem tud dobla od viviane domov. Bil je v eni reviji oglas, pa sem pač ji poslala tisto naročilnico. Pol pa mi je malo nekaj napisala (kao šlogala), pa full je tak pisala, da bi me prepričala, na koncu pa, da če se odločim, da mi šloga moram plačat 4.999. Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 19. november 2005 Avtor Prijavi Deli 19. november 2005 sej meni je tud neki časa pisala "viviana", pol pa, ker ni blo haska, so spremenili ime; tud sestri je pisala viviana (in sestra ji je enkrat nasedla, je bla še v srednji; za "astrološko analizo" in "napoved prihodnosti" ji je dala cca. 7.000 SIT); no, pol ji je poslala še neko pismo, kjer jo je prepričevala, naj kupi neko štiriperesno deteljico, češ da jo je nevemkdo nabral samo zanjo ob polni luni v neki XY državi pred kratkim mi je poslala "astrološki portret", kjer je btw. falila že moj znak po tarotu ... sem popenila in pisala na POP TV (oddaja Trenja), vendar dvomim, da bo kaj iz tega, ker so imeli že prejšnji mesec temo zavajanje kupcev, šlo pa se je za to, da so bile v neki slovenski reviji (ne vem več točno kateri, mogoče v jani) objavljene fotografije o "češki znani osebnosti", ki naj bi s pomočjo nekih preparatov shujšala v 10 dneh 20 kg (neki tacga); ena naša novinarka je klicala na uredništvo te naše revije in niso hotli nč povedat; potem je klicala še na češko, kjer naj bi dotična oseba živela in po pisanju (lažnem) v naši reviji naj bi bla slavna v svetu šov biznisa; aja, za dve osebi se je šlo; obe naj bi bili znani torej v tej "obrti"; na češki TV so rekli, da za eno sploh še nikoli niso slišali, ena druga pa menda celo obstaja, vendar niso vedeli, kam bi jo dali ... zelo daleč od slave ... no, krivec pri teh pismih ni niti viviana niti magdalena (ker ti dve osebi sta izmišljeni), temveč podjetje TARUS ima kdo kakšno idejo, kam bi se še lahko obrnila, da bi zadevo preiskali? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 sej to sem zhe enkrat pisala,sam se ne spomnim kako je bil naslov tiste teme ,ko smo govorili o teh prevarah nekaterih kvazi astrologov,pa vedezevalcev in to...bo treba mal pobrskat,ker tole nekak spada tja ,tale tema.......po moje nima smisla ,da je tule odprta samostojno.. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 19. november 2005 Avtor Prijavi Deli 19. november 2005 jap, se spomnem pa vseeno-kaj predlagate, komu naj pišem? res bi rada, da se reče bobu bob. kot že rečeno, stoji za vsem tem podjetje TARUS. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 in bog ti ga vedi ,ce to podjetje sploh obstaja pod tem imenom.... :xx!: na tednik pisi Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 19. november 2005 Avtor Prijavi Deli 19. november 2005 in bog ti ga vedi ,ce to podjetje sploh obstaja pod tem imenom.... :xx!: na tednik pisi po mojem obstaja, ker je itak zraven naslov; v bistvu pa sploh ni tolko pomembno ime, ampak, kdo se skriva za njimcigančica, prav to mislim narest: pisat na tednik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 po mojem obstaja, ker je itak zraven naslov; v bistvu pa sploh ni tolko pomembno ime, ampak, kdo se skriva za njimcigančica, prav to mislim narest: pisat na tednik no dej upam ,da bodo objavli kej...sicer sem pa ze enkrat o tem govorila in o nasedanju in tole,tko da sem ze mal sita teh debat,ker nikoli pol ni nic iz tega,pa folk se zmeri naseda itak,jebiga......ne bom se ponavljala,bi bilo dobro se uno temo najt... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 19. november 2005 Avtor Prijavi Deli 19. november 2005 sem pisala, bomo vidli, če bo kaj se strinjam, cigančica, tudi jaz imam že počasi poln kufr teh debat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 kaj predlagate, komu naj pišem? Ona zgodba, o onih dveh čeških kao slavnih osebah, je bla na oddaji Preverjeno. Jaz ti predlagam, da še 1x pišeš na Pop TV za oddajo preverjeno, naj pač malo preverijo. Lahko, da še recimo ne bojo zdaj v kratkem, ker je podobna oddaja bla pred kratkim, ampak mogoče bojo čez kak mesec ali dva. Samo da pač bojo 1x. Druga možnost pa je, da pošlješ pismo na varstvo potrošnikov, če ti bojo tam lahko kaj pomagali. Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 jst tut mislm, da je blo od viviane vivianoslava... pa mislm, da je blo v glasilu poste slovenije ma zadnji strani Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 19. november 2005 Avtor Prijavi Deli 19. november 2005 Ona zgodba, o onih dveh čeških kao slavnih osebah, je bla na oddaji Preverjeno. Jaz ti predlagam, da še 1x pišeš na Pop TV za oddajo preverjeno, naj pač malo preverijo. Lahko, da še recimo ne bojo zdaj v kratkem, ker je podobna oddaja bla pred kratkim, ampak mogoče bojo čez kak mesec ali dva. Samo da pač bojo 1x. Druga možnost pa je, da pošlješ pismo na varstvo potrošnikov, če ti bojo tam lahko kaj pomagali.Aja, sem tudi na POP TV pisala (saj sem menda napisala zgoraj); tako, na Tednik in na Preverjeno; zdaj pa bo treba počakat Hm, pa imaš mogoče kak naslov od varstva potrošnikov? bi še tja ...(je že počasi dovolj te nategavščine, a ne? že par let se vleče; aja, naj omenim, da sem poleti pospravljala podstrešje in našla tam med drugim več kot deset let stare italijanske revije Beautiful, kjer je bla noter tudi reklama za Viviano in identična slika, kot se je pojavljala pred leti pri nas; sklepam, da so naši kar od tam pobrali vse skupaj, nekdo je nateg dobesedno prevedel in to je to) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 19. november 2005 Avtor Prijavi Deli 19. november 2005 pisala še na varstvo potrošnikov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Neki tip iz Ts je pred leti objavil v lokalnem časopisu naslednji oglas : po povzetju pošljem 10 slik nagajive vroče mačkice, v najbolj nenavadnih pozah. 50.000 lir ali 12 jurjev današnjega slo denarja (glej tocko 5)Folk ga je dobesedno zasul z povpraševanjem. Ta je počakal 10 dni zbral vso pošto, in razposlal slike.Stranke so za 12 jurjev dobile slike tipove mačke, slikane iz različnih kotov.Vse legalno. 1. A mi lahko poves naslov tega casopisa? 2. Lahko, da je bil tak oglas, vsak lahko napise kar hoce. 3. Kako ves, da je pocakal 10 dni in zbral posto in koliko jo je bilo?4. In ti mislis, da so Trzacani, ki so najbolj skrti v celi Italiji, placali po 25 € za tako neumnost in to se masovno!5. Ja no, tole bom dodala, itak pa je tale Ruby od sramu svoj prispevek kar zbrisala, sem videla, ne! Skoraj vsak Slovenec ve, da je bilo 50.000 lit priblizno 50 mark in torej pribl. 5.000 tolarjev (6.000), ne! Zdaj pa je to TOCNO 25,82 €! Zatorej priporocam vsem, da ko se oglasite v TS, telefonirajte mi!!! Da vam dam naslov SIGURNE MENJALNICE, da ne boste slucajno padli v roke Rubyjini druzini, , kajti drugega iz tega skorajda ni mogoce resno vzeti! Dejmo no dejmo, tko hudo pa spet ni pr ns! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 že sam naslov teme mi dvigne pritisk! BTW, ko grem v šoping, pa naj se gre za food ali cote ali karkoli že, se kar držim seznama in ne kupuem brezveznarij in stvari, ki bi mi doma ležale neuporabljene. razne dreke od kao nekih jasnovidk, ki ti bojo pomagale, ki vnaprej vejo, da maš probleme, tudi če jih, nimaš, one 100% vejo, da jih maš, vržem v koš, če mi sploh pride v roke kaj takega. :xx!: :xx!: najbolj me razpička to, da imajo cene pomešane in mislijo, da je ves folk tako kurji in blesav, da nič ne bere, da sam tiste cifre pogleda, pa čao pokne stvar v voziček in na blagajno - NE, eni tudi gledamo imena izdelkov in kode, če je treba! in po, seveda pizdim, ker je stvar na polici, cene pa nikjer! :!!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.