Skoči na vsebino

Zavajanje kupcev

smrketa

Recommended Posts

• Komentarji 86
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 5 months later...
(popravljeno)

Ta Magdalena, bivša Viviana iz TARUS-d.o.o., p.p. 708 1001 Ljubljana ne samo, da zavaja, ampak nadleguje in vznemirja s svojo pošto.

Prejšnji teden sem dobil njeno pismo, da dela brezplačno in da za materialne stroške računa 20.99 €. Zgleda, da cele noči misli name in tako bla, bla...........

Pisal sem ji, da naj me briše z vseh njenih seznamov! In kaj je naredila? Danes mi je poslala enako pismo, kot prejšnji teden.

Svetujte mi, kaj naj naredim, da se je rešim? x^x

LP

Popravljeno -> splavar
Deli na socialnih omrežjih

Ta Magdalena, bivša Viviana iz TARUS-d.o.o., p.p. 708 1001 Ljubljana ne samo, da zavaja, ampak nadleguje in vznemirja s svojo pošto.

Prejšnji teden sem dobil njeno pismo, da dela brezplačno in da za materialne stroške računa 20.99 €. Zgleda, da cele noči misli name in tako bla, bla...........

Pisal sem ji, da naj me briše z vseh njenih seznamov! In kaj je naredila? Danes mi je poslala enako pismo, kot prejšnji teden.

LP

Nisi napisal ali je bil to e-mail ali klasično pismo. x:Dx x?x

Če ti pošilja po e-mailu jo enostavno blokiraj.

Če je pa klasično pismo... x:Dx :vragec:

En recept proti temu je dal eden od forumovcev, Bobnar.

Napiši eno zelo nesramno pismo, zapakiraj ga skupaj z njeno šaro in ji pošlji nazaj. x:Dx x:Dx :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

To je klasično pismo in toliko Te prizadene čustveno, da ugotavljaš, da rabiš ravno njeno pomoč.

Zgleda, da v Sloveniji ni organa, ki bi stopil na prste takim prevarantom.

Če se ne motim, je firma TARUS imela v letu 2005 cca. 88 000 000 Sit prometa, vem da je o njih pisalo v časopisih! Pa kaj? Nič!

Zgleda, da smo Slovenci tako naivni, da vedno znova nasedamo fintam, kajti nasprotno bi Magdalena še za znamke ne imela!

Ne vem kajko se je naj rešim???

Lep pozdrav

LP

a na tebe tud misli cele dneve in ali si tud ti rojen pod magično št 7 :D in tud tebi ponuja brezplačne storitve za 20,99 evrov x:Dx ... ah nee nism edina xrolleyesx

mene je prvo melo, da bi ji poslala nazaj pismo v katerem bi ji brezplačno za 20,99 evrov x:Dx posredovala pravilne informacije glede numerologije :D

druga opcija pa je bila, da bi ji poslala pismo z malo drugačno vsebino ... npr v obliki pravnega 'dotika'... pa da takrat vidim, kako bo mislila cele dneve na mene x:Dx

Moram pristaviti lonček:

Vas zanima, kako eno leto vsak mesec dobiti 1000 evrov?

Pošljite mi 13.000 evrov za informacije. x^x

Če pokličete v roku ene ure po objavi oglasa, prejmete zraven tudi mojo brezplačno brošuro, ki razloži magično povezavo med zauživanjem manj hrane in hujšanjem.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Moram pristaviti lonček:

Vas zanima, kako eno leto vsak mesec dobiti 1000 evrov?

Pošljite mi 13.000 evrov za informacije. x^x

Če pokličete v roku ene ure po objavi oglasa, prejmete zraven tudi mojo brezplačno brošuro, ki razloži magično povezavo med zauživanjem manj hrane in hujšanjem.

le še en pogoj ti manjka: cele dneve mislim na vas x:Dx

• 3 weeks later...
Največja napak pri prodajalcih je, da namesto da bi ti predstavili izdelek da si ustvariš mnenje o njem in se na podlagi učinkovitosti odločiš ali ga boš kupil ali ne, ti ga vsiljuje. Sej, potem pa ti še pod takimi nekimi strokovnimi/izmišljenimi imeni oridajajo, da res ne veš kaj boš kupil. Pri Slovenščini pa smo se ravno učili, da mora bit izdelek privlačen, in ime takšno da lahko že iz imena razberemo kaj se nam ponuja.

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

LP

Hiihih, jaz sem tudi dobila njeno pismo in je romala v koš. Sem na internetu vtipkala firmo, pa je cel kup ljudi jamral nad to magdaleno (sedaj se imenuje drugače). tebe je tud sanjala, a ne? Pa ful dnarja bi dobil na lotu, če bi le naročil njeno napoved.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...