lia 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 nekaj mi je kapnil.....tibetanski menihi pa lih kontra, priporočajo občasno rumenjak..pa lih beljak odsvetujejo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 ja, sej... svasta dogaja un k zna, pac zna! e eni zvijo od zraka, pac drugi ne. dejstvo pa se vedno obstaja, da vecina ljudi potrebuje uzivat beljakovine! - glede na to, da obstajajo primerne raziskave, ki so podrte, raziskane tudi prakticno. dejansko pa ob tem lahko govorim tudi svojeo izkusnjo, ki je zame najvec vredna! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Free, človek je postal človek šele takrat, ko je začel uživati kuhanom hrano, ti in tebi podobni pa ugotavljate, da se še ni prilagodil Ja, stane, pa ko je začel kadit in uživat sol, a ne? Stane, po pravici priznaj, da se ne moreš odreč pečenki pa ti je oproščeno. Free ima kar prav glede beljakovin. Preveč beljakovin zelo škodi, premalo pa tudi! Sicer pa je na teh dveh povezavah vse lepo napisano kar bi morali vedeti o beljakovinah (Free, mislim da bodo tej teksti zate zelo zanimivi):http://www.youngerthanyourage.com/13/protein.htmhttp://drbenkim.com/articles-protein.html Kako toplotna obdelava poškoduje beljakovine in ustvarja nevarne, rakotvorne snovi, je opisano tukaj:http://www.youngerthanyourage.com/13/cooking.htm Da ne govorimo o nevarnih snoveh, ki jih povzroča toplotna obdelava maščob in koristnega holesterola:http://www.youngerthanyourage.com/13/cholesterol.htmhttp://www.youngerthanyourage.com/13/artific.htm Stane, malo se boš moral še podučiti iz knjig in interneta, pa bo! Noben ti noče vzet pečenke, samo ne širit neresnic in filozofirat, ker lahko marsikoga zavedeš stran od dejstev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Ne blebeči po nemarnem, ljudje kuhajo in pečejo marsikaj, ne le pečenke, da boš pa vedel, kaj sem povedal Freeju, ki mojo knjigo pozna, si jo preberi še ti. Če si jo enkrat že, ti manjka še devet prebiranj http://www.salesalute.com/knjiga.asp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Ne blebeči po nemarnem, ljudje kuhajo in pečejo marsikaj, ne le pečenke, da boš pa vedel, kaj sem povedal Freeju, ki mojo knjigo pozna, si jo preberi še ti. Če si jo enkrat že, ti manjka še devet prebiranj http://www.salesalute.com/knjiga.asp Ljudje delajo marsikaj, tudi fiksajo se... Tvojo knjigo sem že zdavnaj preletel, cele pa ne bom prebral, ker ni notri nič takega kar že nisem izvedel iz tvojih odgovorov na forumu. Vse skupaj je nestrokovna "poezija", brez napisanih strokovnih virov in obrazložitev. Taka dejavnost se imenuje mazaštvo in zavajanje potrošnikov na račun njihove nepoučenosti. Glede tvoje soli - gotovo je bolj zdrava kot navadna kuhinjska. Gotovo pa ni nič boljša kot navadna morska iz solin. Samo zakaj je pa toliko dražja? Zaradi biznisa!Imaš pa prav glede dodajanja soli na koncu kuhanja pri nižjih temperaturah. Pa ne vznemirjaj se preveč zaradi napisanega, saj ti ne bo uničilo posla, je le preveč ljudi ki verjamejo v čudežne paketke. Popravljeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Ljudje delajo marsikaj, tudi fiksajo se... Tvojo knjigo sem že zdavnaj preletel, cele pa ne bom prebral, ker ni notri nič takega kar že nisem izvedel iz tvojih odgovorov na forumu. Vse skupaj je ena dolgočasna poezija, brez napisanih strokovnih virov in obrazložitev. Taka dejavnost se imenuje mazaštvo in zavajanje potrošnikov na račun njihove nepoučenosti. Glede tvoje soli - gotovo je bolj zdrava kot navadna kuhinjska. Gotovo pa ni nič boljša kot navadna morska iz solin. Samo zakaj je pa toliko dražja? Zaradi biznisa!Imaš pa prav glede dodajanja soli na koncu kuhanja pri nižjih temperaturah. Pa ne vznemirjaj se preveč zaradi napisanega, saj ti ne bo uničilo posla, je le preveč ljudi ki verjamejo v čudežne paketke. zaj si pa mrtef kak morš tak strokovni priročnik imenovat poezija Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 zaj si pa mrtef kak morš tak strokovni priročnik imenovat poezija Lahko, saj sem ga v tem stilu tudi napisal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.