Marsa 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2005/47/"][b]Napoved za 47. teden[/b][/url] - [b]21. - 27. november 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Hvala Marsa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 tnx Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Hvala , lej jo, kako je bila pridna Na zapadu ništa novo, kot zgleda... ...ampak smo se že malo utrdili od prejšnjega tedna.... Sicer pa se tako ne spomnim napovedi, kjer bi pisalo vse naj...čeprav bi moralo biti neko ravnotežje, se mi zdi... pospravljene omare, pa tako, pa navsezadnje tudi ni slaba stvar... Samo, iiiii, zdaj sem mal na svojo karto oko bacila... ...Jupiter prišel na asc v trigonu z luno in Uranom... To pa ni za bacat... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 pa ne že spet pospravljanje oči so me že prejšnji teden neki matrale (trenutno ok), pa jezik me ful skomina pa hvala enivej za napoved ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Thanks za napoved,...pa ažurnost! fajn spet pospravljanje,.....končno se je še mene prjel,....pospravla generalno vse čez vikend,.....zdej bom pa spet imuna! Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 [color="#6600CC"]Pospravljanje, pa sranje s starejšimi , ga je že dovolj . Jah kaj čmo, bomo pa še tole, a ne . Nekak bolj s strahom tele zadeve zadnje čase odpiram, ker se mi zdi, da nič kej preveč lušnega not ne piše, ampak karkol je, za zvozit je, pa če si takole prijazno opozorjen, veš s čim lahko računaš, pa se malo strateško pripraviš. Ni , da enkrat ne pride spet kaka bolj navdušujoča napoved. Pa jasno za trud Marsa[/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Ojej, sranje s starejšimi,....kje si pa to najdla Pujsa,....pa menda je ne,...(še to),....grem gledat,...sem očitno spregledala Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 potrjeno v praksi...kakorkoli.... sicer pa: marsa, hvala za napoved!..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Sicer nism šla raj gledat, ampak ti nč ne verjamem za tole napoved...kje se mi pa da pospravlat. Bom pa poročala, če se mi bo slučajn zmešal in me vrže. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 O punce! sem spregledala al mislila da sem pokomentirala al kaj... (aja ne, saj sem, komentirala, silki, na azhurnost!!! - kot kaze, je nek bedast admin al heker al kdo kar zbrisal moj post, capelj! ) Melodie, taprva na broju! (vsa nestprna, ce bo koncno kaj bolj spodbudnega :|||) Selene rajs sploh ne komentira (razen pofocka, da javi da je vzela na znanje in da kul), ko je saturn v igri spet pa raki pa tak. Astra, kwa tezis, saj dobrega se opazte ne, eroticne iskrice, poslovno da kaj kul in vse to, tega sploh ne sljivite, hocte da bi pisal - 100% bo dbest teden. Cocci, spesl na jezik pa res nisem pomislila (ceprav mam tud sama kar dve frki na tem podrocju - razzrt pa ranjen ), oci pa ja... no morda je pri tebi kaj z neptunom tud (poleg saturna namrec tud slednji vpliva na to). ja pac, kar sprav se (pospravljat) - kar sem rekla, sem rekla. Silki azhurnost to pa to!!! sokol pa to!!!!! (*crnogorske zadeve: ko je butalo okno, ko so kartal, pa se nobenmu ni dal ga it zapret, pa po vec urah se le en dvigne pa prav pocasi gre zapret okno, pa en prav: o, kako je poleteo, ko soko! - tako da, skakanje do stropa in azurnost, ko dam pravocasno napoved gor ) Kako nic lustnega Pujsa??? a nisem napisala druzhenje pa da lohk jemo ful dobr pa celo za posel utegne bit kul tam en dancek vmes (kljub retro sceni in prehodom raznim in podobnemu stafu) Sranje s starejsimi? ja, skor ziher, ne nujno sranje, sam nekaj, s cimer si bomo dal ful zaskrbljenega opravka, recimo. Mi ne verjames ne Pikica, jaz pa teb ne, da mas zobarja. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 [quote name='Marsa' post='575630' date='21. Nov 2005 ob 20:02']Mi ne verjames ne Pikica, jaz pa teb ne, da mas zobarja. [/quote] Šele nasledno sredo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 no torej sem pol CIST SFALILA! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 [quote name='Marsa' post='575630' date='21. Nov 2005 ob 20:02']Cocci, spesl na jezik pa res nisem pomislila (ceprav mam tud sama kar dve frki na tem podrocju - razzrt pa ranjen ), oci pa ja... no morda je pri tebi kaj z neptunom tud (poleg saturna namrec tud slednji vpliva na to). ja pac, kar sprav se (pospravljat) - kar sem rekla, sem rekla. [/quote] pa saj ji pisala nekaj o zobeh, dlesnih in ustni higieni... kolikor se spoznam, jezik čist spada v usta matr bom sladoleda pojedla, kot ga nisem v pol leta skupaj drugač mi pa Saturn čez Marsa šeta, Neptun je pa v kvadratu sam s sabo in mi počasi prihaja na Saturna... v glavnem cela štala aja, išče se nekdo, ki je v skladu z napovedjo razpoložen za pospravljanje in bi prišel pospravit moj svinjak v flatu, ker mene tole ne more zagrabit ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Ni panike Marsa, ne čakam več nič spodbudnega, trenutno sem v nekem brezbrižnem stanju. Čeprav ni vse rožnato, je o.k., sem sprijaznena. Moti me edino povišana temperatura. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 [quote name='Marsa' post='575647' date='21. Nov 2005 ob 20:28']no torej sem pol CIST SFALILA! [/quote] A ne, drži....se dogaja,....še "premal" si napisala! Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Ojla...hm pospravljanja sem se jaz že lotila, tako, da mogoče samo še kakšna malenkost ostala...ostalo se sveti Kaj pa frizer za tale teden, kaj mislite Marsa, mi lahko pomagaš prosim Saj se ne mudi ubistvu je lahko tudi naslednji teden, samo toliko da si rezerviram da ne bo spet vse zasedeno Še barvo si morm kupit, ker sem se odločila, da se bom začela spet sama barvat, je tu mač drago pri frizerju... Hvala in le teden vsem skupaj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Evo, sm pršla še sm povedat, da sm dons pospravlala pisarno že navsezgodi! Sončk, zdej, k je luna v levu je ugodno za striženje, za pol pa ne vem. Po moje še dons pa jutr, no. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 heh, pol bi se morala za jutri zment s frizerko.....gnečaaaaaa...že spet. you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Hi, hi, a po lunci se strežejo te reči!,.....v ponedeljek je pa v sco,....kje bo pa takrat gneeeeča? Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Hvala lepa Pikica, upam, da ne bo gneča http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 vse zasedeno do konca tedna Je še kakšen dober dan za striženje las za drug teden mogoče http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 [quote name='silki' post='576519' date='23. Nov 2005 ob 12:11']Hi, hi, a po lunci se strežejo te reči!,.....v ponedeljek je pa v sco,....kje bo pa takrat gneeeeča? [/quote] pri prodajalcih rjuh in kovtrov..... uspelo...jutri šišanje....skrajni cajt! you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 [quote name='sončk' post='576555' date='23. Nov 2005 ob 13:06'] vse zasedeno do konca tedna Je še kakšen dober dan za striženje las za drug teden mogoče [/quote] Pejt na lunin net in poglej vsako luno. Spodi piše, za kaj je ugodno to obdobje in če je za striženje, počakaš, da luna pride v to znamenje. Jst sm čist slučajno zasledila to za leva. Mogoče bo pa kak znalec povedu, kdaj pejt! Amis, ugodno striženje, ne? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Hvala Pikica, to sem že gledala, ...tam piše da je ok., ko je prazna Luna, na Prvi rajec, v Ovnu, Levu, Skorpijonu...Pomoje je prva priloka v ponedeljek, ko luna pride v znamenje škorpijona in pa torek...Se bom že sedaj naročila, da ne bo potem spet kakšna gužva Včeraj pa je moj fant vseeno šel k frizerki, eni h kateri je včasih hodil pa je imela frej...No in pride nazaj sem se narežala totalno, ga je baje neka starejša gospa strigla in je bilo groza, skoraj da ni vzel škarje in ji on pokalzal kako se striže skratka postrižen je pršu na čelado No potem sem jaz vzela malo v roke škarje in mu spredaj malo popravila No zdaj nekako normalno izgleda če si še malo želeja do gor . Tale luna v levu zanj ni bila OK Lp, sončk http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.