Skoči na vsebino

Napoved za 47. teden

Marsa

Recommended Posts

... ponavadi se strizes, ko luna raste (ni pa nujno, eni ne zelijo nadzvocne rasti, recimo jaz)... potem sele gledas v katerem znamenju je...

naslednji teden, konec tedna, je primerno za strizenje las... tik po mlaju al pa na mlaj.... pa se pluton v konjunkciji, zelo gud..... hitra rast in obnova. xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

malenkost, sem bila na broju spet. :) :palec:

*sem pa ze nekaj skljocala vsaki posebej, mensezdi da predvcerajsnjim, pa nikjer ni nic, valjda nisem pol postnila al kaj je blo, ko sem imela ful odprtega pa sem mroda pomotoma zaprla, preden sem objavila... sploh se ne spomnim, kaj se je zgodilo..

no zdajle pa sem uletela pa vidla da je tole najbolj pomembno zdaj. :) ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xokx

*sam se en namigec: morda bo hotla/hotel kaj novega, posebnega al tacga ti predlagat, spremembo pa se lohk gres sam do neke mere, ne drasticno nicesar spreminjat in tud kaksnih specialnih novosti si ni treba privoscit... sam tist, kar ze poznas (recimo ne se pofarbat s crne na blond al pa kaj tacga xDDx x;)x)

Picasso

x;)x hvala za namig, ravno razmišljam kakšno barvo si naj kupim, da mi bo pasala, ker sem se odločila, da ne bom več se šla pramenov pri frizerju, ker so tako dragi, se bom začela kar sama barvati x^x x:o)x

Upam, da najdem pravo barvo zame x;)x . Pomoje bom jo šla takrat iskat, pred frizerjem...no ali pa kakšen drugi dan seja sem itak v centru v službi pa skočim tukaj v Müllerja malo prečekirat x^x
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

bejbe, kera ve, kdaj je konc retromerkurja? glih da vem, da si ne zaj* šanse za novo službo....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

naslednjo nedeljo.
sem ze v petek napisala napoved (no ne se vse, sam merkur sem ze pa sonbce pa nasvet)..

To je saturnov vpliv lohk se vedno, melodie....
pa teb osebno nekje nekaj ruzhi, ker mas prav *obdobje*.

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...