Skoči na vsebino

Sejem kristalov v Lj ?

rozika

Recommended Posts

Mene pa zanima več o sejmu, kateri naj bi bil prvi vikend v decembru na Vegovi v Ljubljani .

Točna ura in mesto dogodka ?

Je to t.i. sejem ezoterike? Vem, da je bil ta sejem večkrat omenjen na različnih forumih, a natančnejših informacij in najave ne najdem nikjer. Je to izključno sejem kristalov in mineralov ali je zastavljen širše ?

Deli na socialnih omrežjih

Tole sem našel na spletu : http://www.geocities.com/drustvopmft/dogodki.htm

Društvo prijateljev mineralov in fosilov Slovenije

Vas vabi na letošnji sejem mineralov, fosilov in nakita

3. in 4. december 2005, v svojih prostorih.

ogled, nakup, manjava, pogovori so mogoči od 9.00 - 18.00

za dodatne informacije tel.: 01/ 244 43 50

Prijave za razstavljalce:

Srednja šola za elektro. in računal. Ljubljana

Vegova 4, 1000 ljubljana

fax. 01/ 244 43 60

LP

Branko G

O fino, da si vprasala, Rozika in me (nas) s tem tud spomnila! x8Dx

In hvala Branku in Nosorogu za infote! :palec: :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

as vidu: x;)x

tortozerke

kaj misls?

---------

Kaj dosti ne mislim (nimam s čim - lalala). Jst bom po mojem uletu v soboto okol desetih. Če se bo še ker od vas pojavu - odlično. Lani sta prišli Tinka in Cosma.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Kaj dosti ne mislim (nimam s čim - lalala). Jst bom po mojem uletu v soboto okol desetih. Če se bo še ker od vas pojavu - odlično. Lani sta prišli Tinka in Cosma.

lalala

Da ni kdo fental Noskovega leva v ascendentu? :inocent: xnckrivx

• 2 weeks later...

No, pa je napočil čuveni prvi vikend v decembru. Torej tisti, ki iate radi kamenčke - danes in jutri je na Vegovi 4 v Lj (ulica med Kongresnim trgom in Križankami) sejem mineralov.

lalala

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Idite vi nekam... jst sm pa bla dons na Vegovi... hotla spoznat nosoroga, pa ostale lunatike... in nobenga nikjer... :xx!: ... kamnov pa itak nisem mogla gledat k sem mogla nosit 20 kg (Batmana) in vrečko smokija, torbico, bundo, kapo... :xx!:

Nosorog je sicer hotu jt dons, sam glede na to, da je za jutri povabljen na Kreslina, bo šel rajš jutri popoldne pred koncertom.

lalala

x;)x ne , sam gobcam xcivx sem bla tok nestrpna so mi kamne tri tedne prej iz Munchna prtrogal....zaj sn pa na skalodieti :sick: sam so pa tak lepi :inocent: tud če so ponaredki jih ljubim....

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav Kamen x;)x x:Dx :vragec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Men tut včeri ni zneslo, sem se cel dan učila...

Grem danes pogledat in sem pršla klele na forum vaše komentarje pogledat kako ste se včeri imel.

Mogoče je danes bl primeren dan

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

sama skriva, kwa pa se nis prijavla! x:Dx ze prej. ce bi bla 'primenro' obiskana udelezba, bi jst zihr prsou. tkole skorpijonsko medlo kot se odlocate, pa to nima smisla x:Dx x:Dx x;)x

---------

Ej, halooo... s pamžom sem rinla ke, pa clo ponaredke sem sabo vzela in molila, da bi ti rekel da so originali... pa knjigo sm si hotla zdilat za zadnih 5 čukov ( :inocent: )... ves svoj šarm sm hotla za to uporabit... x:Dx x;)x

Kva, a ti si bla? :o|o:

...ne, se vidi da ni prebral...

x;)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Ola ja jaz sem tud včer uletela na sejem sam nisem bla preveč zadovolna-premal izbire pa skor nc cenej k običajno. Drugač sem si pa vsen kr 4 nove kamne ubodla pa bom mogla mal v drugi temi nosoroga mal zaslišat x;)x x^x
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...