Pika Pikica 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Evo, k mam lih povhn kufer tega sranja o južnjakih in podobnih forah, odpiram temo za vse, ki niste čistokrvni Slovenci!!!! In tuki lahko po mili volji govorite po bosansk, srbsk, hrvašk, črnogorsk....vatevr! Naš logo bo: ŠOU MAST GOV! Uživite! Slovensko-Bosanski slovar (prispevala Robidica in Alef): 1.Spoštovani kolega, dolgo se nisva videla - Dje si, pizda ti materina. 2.Oprosti, malo dlje sem te čakal - Dje si, jebote. 3.Gospod je visoko izobražen - on je peder. 4.Mislim, da niste dobro ocenili vseh vidikov pogodbe - Jebem te čorava. 5.Najbrž se šališ - Sereš. 6.Ne, nikakor nimate prav - Puši kurac. 7.Informacija, ki jo imate, ne ustreza dejanskemu stanju - Jedeš govna. 8.Vaša tajnica je zelo simpatična - Jel, jebeš ti to? 9.Katero funkcijo ima gospod v podjetju? - Koji je on kurac? 10.Smatram, da njegovega mnenja ni smiselno upoštevati - Ko njega jebe. 11.Ta projekt bomo speljali brez težav - To je pičkin dim.12.To je nemogoče - Može, ali u kurcu. 13.Tega zakona ni treba spoštovati - Jebo zakon. 14. Hvala - ustrezen izraz ne obstaja.Evo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Naš logo bo: ŠOU MAST GOV! Uživite! šou mast go...........:inocent: lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 hm, sej je cev stavk narboe napisan, robidica! A si ''naša''? Če ne se kr skidi vn s teme! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Kr n mors, d se neb kregala in spetera delala, zdej k nimas vec kej pisat u temo Kje se nahaja....! A ti res n mors nc pamtnga dodat h k'ksni pametni temi, razen u tiste, kjer se lohk jajcate? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 Kr n mors, d se neb kregala in spetera delala, zdej k nimas vec ker pisat u temo Kje se nahaja....! A ti res n mors nc pamtnga dodat h k'ksni pametni temi, razen u tiste, kjer se lohk jajcate? Poki vn, pa ne zasleduj me. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 hm, sej je cev stavk narboe napisan, robidica! A si ''naša''? Če ne se kr skidi vn s teme! "vaša"?......... ........... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 "vaša"?......... ........... lp, robidica Jp, morš met mal južne krvi, če ne itka zastonj kle visiš, k ne boš štekala, kaj se pogovarjamo med sabo, k smo tok primitivni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Jugovici se pise s polovicno stresico na C! Ce si tolik juzna, bi mogla vedt, ne! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Evo, k mam lih povhn kufer tega sranja o južnjakih in podobnih forah, odpiram temo za vse, ki niste čistokrvni Slovenci!!!! In tuki lahko po mili volji govorite po bosansk, srbsk, hrvašk, črnogorsk....vatevr! Naš logo bo: ŠOU MAST GOV! Uživite! Mah, jaz sicer nimam jugo krvi v seb, sam bi prosu, če lohk tu pišem, no......k mam rad raznolikost ljudi, pestrost jezikov, kulture, glasbe, literature, vsega......Bi šlo? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 Jugovici se pise s polovicno stresico na C! Ce si tolik juzna, bi mogla vedt, ne! Sm ti že rekla, da se spoki vn. Ti mene ne maraš, jst tebe ne. ADIJO! Jst ti direkt povem, ne hinavm. Piki, a pol jst ne smem bit tuki Ti si pa lohk, k si moja lubika bubika. ja...in jest bom zanalašč tuki... Eh, zate je pa itak samoumevno, da si dobrodošel. Mickeni, ti s pa itak moja velka lbezn zmer biw! Kaj bo dobrega? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Nikad nisam ni rekla ni napisala da te ne maram! Jok sesto, to od mene nikad neces ni da cujes! Ja sve mamar pa takodze i maramicu! Sm ti že rekla, da se spoki vn. Ti mene ne maraš, jst tebe ne. ADIJO! Jst ti direkt povem, ne hinavm. Al si ut Ubilbseja punca? Ja cist iste fraze upurablas! Kuko pa to? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 Nikad nisam ni rekla ni napisala da te ne maram! Jok sesto, to od mene nikad neces ni da cujes! Ja sve mamar pa takodze i maramicu!Ne, sam namigvala si, da sm lažnivka in da nimam nč pametnga za napisat in povedat. Med vrsticami prebrano: NE MARAŠ ME. Pa kaj! Svet se vrti dalje...neverjetno, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Ne, sam namigvala si, da sm lažnivka in da nimam nč pametnga za napisat in povedat. Med vrsticami prebrano: NE MARAŠ ME. Pa kaj! Svet se vrti dalje...neverjetno, ne? S tem si ti zacela! Pa ce ne verjames, pa ce grem vseh 1600 mojih pisanj pregledat! Pa ti bom lepo citirala! In ce malo boooooolje pogledas, si vedno ti tista, ki si se mi prilima s slabimi dovtipi! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 Kje je pa Grižić???Ja, jst ga tud pogrešam. S tem si ti zacela! Pa ce ne verjames, pa ce grem vseh 1600 mojih pisanj pregledat! Pa ti bom lepo citirala! In ce malo boooooolje pogledas, si vedno ti tista, ki si se mi prilima s slabimi dovtipi! A res? Mhm...do takrt, preden si napisala, da delam na radiu lažnivc, je blo z moje strani vse kul!!! Pol pa nema. K mi pa nekdo začne s takimi, j epa konc. Briga me, no. Ne hod za mano, ne piši v mojih temah, ker itak ne boš nč pametnga zvedla kle, jst pa nočm, da sm komentiraš, prov? No, adijo. Itak si pa sama rekla, da sm brezupen primer! Takih se je p atreba izogibat! ADIJO! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Mickeni, ti s pa itak moja velka lbezn zmer biw! Kaj bo dobrega? Mah bolan, šta da ti kažem.......slovenke me vole a za slovence me polako boli k..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 ADIJO! No vids, pa sm te du tega sprovocerala, d si zacela kr barvno pisat! K pa bos spuznala use barve tega sveta, se ti bo mugoce tut svet mal leps zdeu! Sploh pa upazam, d usi tisti, k so/ste mel tolk proti mojmu barvnemu pisanju, zdej kr redn pubarvate svoja pisanja. Men je to fajn, sam ne pretiravat z rdeco, k te dela ziucno, plavo rab, pa se bos mal pumirila! Torej, ce mi bos utpisala, k vem, d mi bos, prosm te, pis s PLAVO! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Aerobika ...da ne bo čist mimo, še kaj za telo.... Zivalce fejst zvocnike na glas.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 Ma, jebeš Slovence! Oziroam, ti jih pust na mer, jih bom raj jst! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Jebala? Sam bod previdna pri izbiri, da se neuš pol mogla pri nas južnih tolažit..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 [/b]No vids, pa sm te du tega sprovocerala, d si zacela kr barvno pisat! K pa bos spuznala use barve tega sveta, se ti bo mugoce tut svet mal leps zdeu! Sploh pa upazam, d usi tisti, k so/ste mel tolk proti mojmu barvnemu pisanju, zdej kr redn pubarvate svoja pisanja. Men je to fajn, sam ne pretiravat z rdeco, k te dela ziucno, plavo rab, pa se bos mal pumirila! Torej, ce mi bos utpisala, k vem, d mi bos, prosm te, pis s PLAVO! Dej ne piš bedarij, k velikrat kej barvno napišm, pa tud nikol nism mela nč proti tvojemu barvnemu pisanju. Mi je blo v bistvu všeč...ker je blo drugačno, pa zanimivo se mi je zdel, da se ti da, sploh pa v tok barvah! Ampak te že vseen ne maram. Zakaj morš kle viset in se kregat z mano, če smti tok deblina? Pa sama si rekla, da smo v temi Kje se nahaja mi začel ubilbiseju grdo govorit in za njim lazit, ti pa isto z mano poneš. Se še ne misliš spokat, ne? Sej sm vedla, da sm ti v resnici ful všeč. Mene človk preprosto mora met rad! Ja, Mick...khm, morm prov pomislt, kok južnih sm mela in kok slovenčkov....južni vodjo....pa še bolš so se izkazal, morm rečt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Mhm.....zdej komi razumem poanto tvojga podnaslova te teme...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 Mhm.....zdej komi razumem poanto tvojga podnaslova te teme...... Vsaj en! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Kje je pa Grižić???...75% slovenc, 25% svaba...tko da tuki nima nic da pucenja... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 Eh, tako grižo, k si ti, tud vzamem! Itak tok mal placa porabš, da se te sploh ne opaz! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Ja sam samo prosti seljak pa ne razumijem šte se ovde zajebavate? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.