Skoči na vsebino

JUGOVIČI

Pika Pikica

Recommended Posts

Evo, k mam lih povhn kufer tega sranja o južnjakih in podobnih forah, odpiram temo za vse, ki niste čistokrvni Slovenci!!!! In tuki lahko po mili volji govorite po bosansk, srbsk, hrvašk, črnogorsk....vatevr! :vragec:

Naš logo bo: ŠOU MAST GOV! x:Dx

Uživite! :palec:

Slovensko-Bosanski slovar (prispevala Robidica in Alef):

1.Spoštovani kolega, dolgo se nisva videla - Dje si, pizda ti materina.

2.Oprosti, malo dlje sem te čakal - Dje si, jebote.

3.Gospod je visoko izobražen - on je peder.

4.Mislim, da niste dobro ocenili vseh vidikov pogodbe - Jebem te čorava.

5.Najbrž se šališ - Sereš.

6.Ne, nikakor nimate prav - Puši kurac.

7.Informacija, ki jo imate, ne ustreza dejanskemu stanju - Jedeš govna.

8.Vaša tajnica je zelo simpatična - Jel, jebeš ti to?

9.Katero funkcijo ima gospod v podjetju? - Koji je on kurac?

10.Smatram, da njegovega mnenja ni smiselno upoštevati - Ko njega jebe.

11.Ta projekt bomo speljali brez težav - To je pičkin dim.

12.To je nemogoče - Može, ali u kurcu.

13.Tega zakona ni treba spoštovati - Jebo zakon.

14. Hvala - ustrezen izraz ne obstaja.

Evo...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 298
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Evo, k mam lih povhn kufer tega sranja o južnjakih in podobnih forah, odpiram temo za vse, ki niste čistokrvni Slovenci!!!! In tuki lahko po mili volji govorite po bosansk, srbsk, hrvašk, črnogorsk....vatevr! :vragec:

Naš logo bo: ŠOU MAST GOV! x:Dx

Uživite! :palec:

Mah, jaz sicer nimam jugo krvi v seb, sam bi prosu, če lohk tu pišem, no......k mam rad raznolikost ljudi, pestrost jezikov, kulture, glasbe, literature, vsega......Bi šlo? :inocent:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:flower: Jugovici se pise s polovicno stresico na C! Ce si tolik juzna, bi mogla vedt, ne! :flower:

Sm ti že rekla, da se spoki vn. Ti mene ne maraš, jst tebe ne. ADIJO! Jst ti direkt povem, ne hinavm. x^x

Piki, a pol jst ne smem bit tuki :C:

Ti si pa lohk, k si moja lubika bubika.

x:Xx

ja...in jest bom zanalašč tuki... x;)x x:)x

Eh, zate je pa itak samoumevno, da si dobrodošel. :palec: xsrcx

Mickeni, ti s pa itak moja velka lbezn zmer biw! x;)x Kaj bo dobrega? x:px x:Dx

Nikad nisam ni rekla ni napisala da te ne maram! Jok sesto, to od mene nikad neces ni da cujes! Ja sve mamar pa takodze i maramicu!

Sm ti že rekla, da se spoki vn. Ti mene ne maraš, jst tebe ne. ADIJO! Jst ti direkt povem, ne hinavm. x^x

Al si ut Ubilbseja punca? Ja cist iste fraze upurablas! Kuko pa to? xrolleyesx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Nikad nisam ni rekla ni napisala da te ne maram! Jok sesto, to od mene nikad neces ni da cujes! Ja sve mamar pa takodze i maramicu!

Ne, sam namigvala si, da sm lažnivka in da nimam nč pametnga za napisat in povedat. Med vrsticami prebrano: NE MARAŠ ME. Pa kaj! Svet se vrti dalje...neverjetno, ne? :o|o:

Ne, sam namigvala si, da sm lažnivka in da nimam nč pametnga za napisat in povedat. Med vrsticami prebrano: NE MARAŠ ME. Pa kaj! Svet se vrti dalje...neverjetno, ne? :o|o:

S tem si ti zacela! Pa ce ne verjames, pa ce grem vseh 1600 mojih pisanj pregledat! Pa ti bom lepo citirala! In ce malo boooooolje pogledas, si vedno ti tista, ki si se mi prilima s slabimi dovtipi!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Kje je pa Grižić???

Ja, jst ga tud pogrešam.

x;)x x;)x x:Dx

S tem si ti zacela! Pa ce ne verjames, pa ce grem vseh 1600 mojih pisanj pregledat! Pa ti bom lepo citirala! In ce malo boooooolje pogledas, si vedno ti tista, ki si se mi prilima s slabimi dovtipi!

A res? Mhm...do takrt, preden si napisala, da delam na radiu lažnivc, je blo z moje strani vse kul!!! Pol pa nema. K mi pa nekdo začne s takimi, j epa konc. Briga me, no. Ne hod za mano, ne piši v mojih temah, ker itak ne boš nč pametnga zvedla kle, jst pa nočm, da sm komentiraš, prov? No, adijo. Itak si pa sama rekla, da sm brezupen primer! Takih se je p atreba izogibat!

ADIJO!

Mickeni, ti s pa itak moja velka lbezn zmer biw! x;)x Kaj bo dobrega? x:px x:Dx

Mah bolan, šta da ti kažem.......slovenke me vole a za slovence me polako boli k..... xcivx :vragec: x:Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

ADIJO!

No vids, pa sm te du tega sprovocerala, d si zacela kr barvno pisat! K pa bos spuznala use barve tega sveta, se ti bo mugoce tut svet mal leps zdeu! Sploh pa upazam, d usi tisti, k so/ste mel tolk proti mojmu barvnemu pisanju, zdej kr redn pubarvate svoja pisanja. Men je to fajn, sam ne pretiravat z rdeco, k te dela ziucno, plavo rab, pa se bos mal pumirila!

Torej, ce mi bos utpisala, k vem, d mi bos, prosm te, pis s PLAVO! xsmx

Aerobika ...da ne bo čist mimo, še kaj za telo....

Zivalce

fejst zvocnike na glas.... x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

[/b]

No vids, pa sm te du tega sprovocerala, d si zacela kr barvno pisat! K pa bos spuznala use barve tega sveta, se ti bo mugoce tut svet mal leps zdeu! Sploh pa upazam, d usi tisti, k so/ste mel tolk proti mojmu barvnemu pisanju, zdej kr redn pubarvate svoja pisanja. Men je to fajn, sam ne pretiravat z rdeco, k te dela ziucno, plavo rab, pa se bos mal pumirila!

Torej, ce mi bos utpisala, k vem, d mi bos, prosm te, pis s PLAVO! xsmx

Dej ne piš bedarij, k velikrat kej barvno napišm, pa tud nikol nism mela nč proti tvojemu barvnemu pisanju. Mi je blo v bistvu všeč...ker je blo drugačno, pa zanimivo se mi je zdel, da se ti da, sploh pa v tok barvah! :palec:

Ampak te že vseen ne maram. Zakaj morš kle viset in se kregat z mano, če smti tok deblina? Pa sama si rekla, da smo v temi Kje se nahaja mi začel ubilbiseju grdo govorit in za njim lazit, ti pa isto z mano poneš. Se še ne misliš spokat, ne? Sej sm vedla, da sm ti v resnici ful všeč. Mene človk preprosto mora met rad! :lol:

Ja, Mick...khm, morm prov pomislt, kok južnih sm mela in kok slovenčkov....južni vodjo....pa še bolš so se izkazal, morm rečt. x;)x x:Dx

Kje je pa Grižić???

...75% slovenc, 25% svaba...tko da tuki nima nic da pucenja... :sori:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

:eek: :eek: Ja sam samo prosti seljak pa ne razumijem šte se ovde zajebavate? :eek: x:Dx x:Dx :frog:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...