Samson23 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Eh, tako grižo, k si ti, tud vzamem! Itak tok mal placa porabš, da se te sploh ne opaz! ...upam, da bos jarane postregla s cevepcici, bakljavo in sljivovico!!!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 Nom, k nism bosanka...kaj čem pol...mal kislga vina, kobasice, pečeni krompir i salata s puno ulja! Uštipci pa za po kosilu! Lej ga, Alef je pa s kmetov med jugoviče pršu, pa mu ni nč jasn. Kr mal ostan kle, sevš kej pametnga nauču! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Nom, ...mal kislga vina, kobasice, pečeni krompir i salata s puno ulja! Uštipci pa za po kosilu!ekh, ta boljs si pol ze vse sama pojedla... eh, pol se pa kar pejte cefurje... :xx!: :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 Gdo je čefur? Valkira, svaka ti čast...slovenka, pa tko pametna! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 a sa jugovičko se svađaš... Tega dela nism razumela....kdo nej bi to biw? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 hihi...ti s tud žleht, tko kt jest...če tev vidla, si ga najebala...zna pol še za tabo letat in pluvat po tëb! Ful ti ego zbije. Pa spoki se že v svoj blog, odobrit moj komentar, jebemo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 Carica si! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Evo, k mam lih povhn kufer tega sranja o južnjakih in podobnih forah, odpiram temo za vse, ki niste čistokrvni Slovenci!!!! In tuki lahko po mili volji govorite po bosansk, srbsk, hrvašk, črnogorsk....vatevr! Naš logo bo: ŠOU MAST GOV! Uživite! :xx!: te pa nem sem pisu... drgač pa nimam nč proti južnjakom, ker so čist tko kot mi,... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 Sej ljubitelje ''naših'' tud sprejmem, no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 in potem svizec zavije čokolado. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 al pa un siptar, ki prodaja sadje, zelenjavo in ananas... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 Danes burek nič več! Pečic pokvarjen! Al pa v baru...pride tip (jugovič) in mi prjav...Jast bi kakao! Umrla od smeha...sm se kumi zadržala, da nism rekla....wc je tmle...sam pol nism, k je bil tak prjazen, pa nč mu neb blo jasno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Oooo, Mističić Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 .....kak je to sploh lohk pomislil, čefur neumni. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 Čefurji dobrodošli! Dejmo eno narodno usekat! Konobaru! Podebljaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 Može i slovenačko jodlanje! Hajde, navali narode...jst bom pa med tem pod tuš skočla...sej sploh novte opazl, da me ni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Sej ljubitelje ''naših'' tud sprejmem, no. no poli se pa še kej javim Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 jodl jodl jodl joooooooooooooooooooooooooooooj........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 ej ja to je pa mene vedno zanimal zakaj pise sadje, zelenjava i ananas Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Oj... vem da si hotla dobr, tvoj cilj je bil kul ( ), vendar....prav tko to ni kul, ker s tem razmejujes.... kar te glih moti in je razlog, pravzaprav, za odprtje teme. ne rab bit pravzaprav sploh te teme, ker smo TLE, itak...je *jugo* plac, kajti sem marseniĆMitja pa je vsaj simpatizer...tko da, smo JUGOVICI na tem forumu lohk cist suvereni, kajti, je juznjaski forum pac pol, ce cte.mamo seveda pa kaksno temo ze tud. Forum Prehrana: Balkanin se kaksna najbrz (*tema Muslimani pa je umaknjena - sklepam, da so to tud 'Jugovichi')... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Oj... kajti, je juznjaski forum pac pol, ce cte... ..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 tko da, smo JUGOVICI na tem forumu lohk cist suvereni, kajti, je juznjaski forum pac pol...No, sam, da se ve. Ma ne, mal mi je dopizdlo, ker se to tokrat omenja...kot da je to, če nisi Slovenc, sramotno. A če se avstralc/britanc/nemc/američan/bolgar... sm preseli, ga bojo določeni tud spluval, da marš zalega, kva kle delate? NE! In zato ta tema. Da se lohk mi ''južnjaki'' vanjo zatečemo, kjer nas ne bo nihče postran gledal in omaloževal. Če te pa tok mot, jo lohk pa tud zbrišeš, sam pol bom vsem povedala, da si rasistka! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 kar naj bo. ono je v prehrani, onega pa ni.sam hotla sem rect, da na kitajskem LAHKO KOMOT govoris kitajsko. Brez da bi se odprli posebni centri, kjer bi lohk govoril po kitajsk in siril *kitajsko ideologijo*. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 Šta bre ovde brbljaš? Ne razumijem ništa. al pa še bl po domače...sereš govna! Kje je že en pisu slovar srbskega jezika? Sm se tok režala. party on! Ja, pa kitajci so tud lohk kle. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 se dobr. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.