untitled 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 pika pa ti si sva pobudalila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 pika pa ti si sva pobudalila hihi. Tako me majo najraj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 chefurji raus!!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. november 2005 Avtor Prijavi Deli 22. november 2005 chefurji raus!!! A to si sam seb reku? Pika, Marsa...... ...je čisto v redu, če nekomu pokrovko dvigne(jo) previsoko, gre vedno nekaj čez... A ne, no? Red mora bit! Kako ste mi, fejk slovenci? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. november 2005 Avtor Prijavi Deli 22. november 2005 Sicer si mi mal sumljiva, mantis, ampak nej ti bo, k s tok fejst dečva! Welcome! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Nom, k nism bosanka...kaj čem pol...mal kislga vina, kobasice, pečeni krompir i salata s puno ulja! Uštipci pa za po kosilu! Lej ga, Alef je pa s kmetov med jugoviče pršu, pa mu ni nč jasn. Kr mal ostan kle, sevš kej pametnga nauču! Pa ovo ti nije baš po srpskohrvatsko(pa ne znam kako se to sad zove) Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. november 2005 Avtor Prijavi Deli 22. november 2005 Pa ovo ti nije baš po srpskohrvatsko(pa ne znam kako se to sad zove) Ok, improliga sam zate: Khm, khm:Vid njega, Alef, seljačina, nezna šta se dešava. Ostani malo ovde, bre, pa češ naučiti nešto pametno! Bl švoh je po moje, sam za prvo silo bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Slovensko-Bosanski slovar : 1.Spoštovani kolega, dolgo se nisva videla - Dje si, pizda ti materina. 2.Oprosti, malo dlje sem te čakal - Dje si, jebote. 3.Gospod je visoko izobražen - on je peder. 4.Mislim, da niste dobro ocenili vseh vidikov pogodbe - Jebem te čorava. 5.Najbrž se šališ - Sereš. 6.Ne, nikakor nimate prav - Puši kurac. 7.Informacija, ki jo imate, ne ustreza dejanskemu stanju - Jedeš govna. 8.Vaša tajnica je zelo simpatična - Jel, jebeš ti to? 9.Katero funkcijo ima gospod v podjetju? - Koji je on kurac? 10.Smatram, da njegovega mnenja ni smiselno upoštevati - Ko njega jebe. 11.Ta projekt bomo speljali brez težav - To je pičkin dim. 12.To je nemogoče - Može, ali u kurcu. 13.Tega zakona ni treba spoštovati - Jebo zakon. 14. Hvala - ustrezen izraz ne obstaja. Šta bre ovde brbljaš? Ne razumijem ništa. al pa še bl po domače...sereš govna! Kje je že en pisu slovar srbskega jezika? Sm se tok režala. party on! Ja, pa kitajci so tud lohk kle. Evo ti! Od moje Robide Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. november 2005 Avtor Prijavi Deli 22. november 2005 Evo ti! Od moje Robide Ja, se mi je zdel, da je mela ona prste vmes! Hvala, obema! ... če dobr pogledam tale Slovensko-Bosanski slovar ... bi težko rekla, da sem slovenka... bolj 80% bosanka ehehehehehehe, prov mas, jst tud včas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nisam odavde 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 uau jugo forum evo i mene ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. november 2005 Avtor Prijavi Deli 22. november 2005 nisam odavde! Đe s ti men? Aja, še to...sm poznala enga tipa, k mu je blo ime Mladen, pa se je vsem slovenkam tko predstavlu: Čao, pičke! Kličem se Blaž. Za crknt smešn blo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Ne maram glih čefurjev, bi skoraj reku da jih sovražm. Sploh pa ne maram hrvatu pa šiptarjev, pa bosancev. Srbi so še najbulj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. november 2005 Avtor Prijavi Deli 22. november 2005 Aha, pa si se zanč vseen k men stisku, hinavc! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 ... če dobr pogledam tale Slovensko-Bosanski slovar ... bi težko rekla, da sem slovenka... bolj 80% bosanka Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Kera tema Men je sicer prepovedano bit tukaj, ampak prepovedane stvari je najboljs odpirat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 E, moja Pikice, a šta misliš kakav bi ti bio nick da je ovaj forum u srbiji? Možda... ...Pičić... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 A to si sam seb reku? ne, vam chefurjem! kdo pa je reku, da sm js chefur? nism ne bosanc, ne srb, ne hrvat, ne šiptar... tko da adios Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nisam odavde 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Klele se ful domač počutm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 ja sej, ke pa se chefurji ne počutite domače, kamorkoli pridete ste že takoj domači Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nisam odavde 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Popravek...Na TEM forumu se počutim domače...Drugje se ne počutim tako domače Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 marsh chapci :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Tkole, jest se doug nism kle oglasu, ker sem preverju (in dokler nisem preveril se nisem upal) kako in kaj sez moja rodbina in sem na koncu ves srečen ugotovil, da je Marija Terezija (vsa čast ji) pred nekaj stoletji, kajne, naselila ljudi z otoka Raba v Beli Krajini torej bi znal met nekaj une krvi (od unih k so južno od Kolpe), torej smatram, da se lahko javljam tu, oziroma dajem mojo prisotnost na glasovanje.....V upanju na ugodno rešitev, vas toplo in lepo pozdravljam..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Ti pa si prpa... mi pogumni slovenčki že dolg časa klele čekamo Čakate na kaj? na državljanstvo??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Ups, hotla napisat čvekamo Hja, a sem kaj zamudil?Kaj pa čvekate?A ste kaj Cankarja omenjali? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Ja, ravno omenit smo ga hteli, pa na Piki ne dovolijo Čak a nisi ti meni napisala, da sem prpa... halooooo..¸°@#%&@§@ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.