Skoči na vsebino

JUGOVIČI

Pika Pikica

Recommended Posts

Ja, ravno omenit smo ga hteli, pa na Piki ne dovolijo :inocent: x:Dx x;)x

Seveda ne, če pa še vedno Zupančičeve Mehurčke milnajo!

x^x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 298
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Voze se Mujo i Haso u autobusu. Kaze Haso:

- Majstore, daj pusti malo taj air condition...!

A Mujo ce: - Nemoj ba, bolje daj neke narodnjake...!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Tisti slovar ...robidica & alef ... :palec: x:Dx x:Dx

Me pa še nekaj zanima...tole s čefurji mi nikol ni blo jasno, kakšne so relacije. Dobro , vsak je nekomu čefur, to mi je že kapnl.. x:o)x ... slovenci smo čefurji za švabe in italijane, hrvati in vsi južno od njih so naši čf (bom krajšal x;)x ) , hrvatom so srbi, srbom so albanci... itd. . Kako gre pa proti severnem polu ?

Recimo , če srečam Eskima, a je on moj čf, a sem jaz njegov ??? x:o)x x:o)x x:Dx . Znalci, na sonce s pametjo... :palec:

Silver ne obremenjuj se s tem, to je čist filozofsko vprašanje..... če si po duši čefur pač si, če nisi si pol pač nisi...

Otišooooooo si sarmeeeeee proboooo nisiiiiii.....

Dodatek k slovarju

aloja - kreten koji sam sebe zove na telefon

karanfil - ljubitelj Gorana Karana

repatica - ptica koja pjeva Eminema

obala - la i la

dograditi - natjerati psa da radi

pigment- svinja s okusom mentola

čizmica- mala mačka koja jede sir

Tadić - odrediti vrijeme polaska

transparent - tvrtka za prijevoz roditelja

mužjak - snažan suprug

gorila - Los Angeles u plamenu

Jamajka - priznati majčinstvo

Nigerija - biti u društvu s crncem

kosti - pitati nekoga za identitet

ustanova - plastična operacija usana

bezbolan - zabranjeno govoriti bosanskim naglaskom

Belfast - brzo zvono

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Recimo , če srečam Eskima, a je on moj čf, a sem jaz njegov ??? x:o)x x:o)x x:Dx . Znalci, na sonce s pametjo... :palec:

..ce srecas Eskima v Slo je on zate cefur... ce pa on tebe sreca na njegovem terenu si pa ti zanj cefur... x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

x:Dx x:Dx

in če se srečava v Londonu.. :o|o: :o|o: ... vem vem , tam sva oba čf, ampak kater je večji...

prosim.. :palec:

...un k ma manj ke$a je vecji cefur... x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

x:Dx :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

..odvisn... a je na konkretnem podrocju dlje zivel pingvin al eskim???A so se priselili pingvini ali eskimi na to podrocje??? x:Dx x;)x

Frank Zappa

Ja pingvin, neeeeee ??

Kdo pa koga ekonomsko izkorišča...pingvin Eskima , al kaj.. x:o)x x:o)x

Ste spet tiste stare skripte od Merharja bral... :vragec: x;)x x:Dx

... al gledava zdej stvar politicno al ekonomsko.... ekonomsko maste prav, politicno mam pa prav jest... politicno niso pingvini cefurji ampak eskimi konkvistadorji... x:Dx

Frank Zappa

Vedno so bili v bližini neki južnaki. Samski dom je bil na poti do otroškega igrišča, bližnja ulica se je imenovala Majke Jugovićev. Tako kot se koroški Slovenci ločijo od matičnih po črki R, se bosanski novoSlovenci med seboj prepoznavajo po črki L.

Isusa, kamo sam pao!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

bližnja ulica se je imenovala Majke Jugovićev.

...si iz Savskega naselja doma??

Frank Zappa

Pa čez cesto je Partyzan x:Dx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

E, moja Pikice, a šta misliš kakav bi ti bio nick da je ovaj forum u srbiji? x:Dx

Možda... x:Dx x:Ix ...Pičić... x:Dx x:Dx x:Xx xsrcx

Točka Točkica! :lol:

ne, vam chefurjem! x:o)x kdo pa je reku, da sm js chefur? nism ne bosanc, ne srb, ne hrvat, ne šiptar... tko da x:o)x adios x:Dx

No, pol pa poki vn. :vragec:

Klele se ful domač počutm

:palec:

:vragec:

marsh chapci :xx!:

zlomk

Očitno si nepismen in nisi prebral uvoda v temo. Adijo tud teb, hinavc. :vragec:

Tkole, jest se doug nism kle oglasu, ker sem preverju (in dokler nisem preveril se nisem upal) kako in kaj sez moja rodbina in sem na koncu ves srečen ugotovil, da je Marija Terezija (vsa čast ji) pred nekaj stoletji, kajne, naselila ljudi z otoka Raba v Beli Krajini torej bi znal met nekaj une krvi (od unih k so južno od Kolpe), torej smatram, da se lahko javljam tu, oziroma dajem mojo prisotnost na glasovanje.....

V upanju na ugodno rešitev, vas toplo in lepo pozdravljam.....

S pa dovg rabu! xrolleyesx x:Dx x;)x :palec:

Ja, ravno omenit smo ga hteli, pa na Piki ne dovolijo :inocent: x:Dx x;)x

Kva spet?

:o|o:

No, vidm, da se je tema lepo razspasla, k čefurji po Sloveniji. To mi delite! x:px x:Dx

zakaj pa zdej ta tema?

xrolleyesx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

pa to ti je zbog nas,da možemo pričat po naše i da se sjetimo naših korenina,da se opustimo malo,psujemo po potrijebi i da malo pobudalimo,da bude više zanimljivo.

također,ako nekome ne paše, nije važno,da je onda tu sa nama.

dopisanja! xsrcx

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...