silki 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Ja, ravno omenit smo ga hteli, pa na Piki ne dovolijo Seveda ne, če pa še vedno Zupančičeve Mehurčke milnajo! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Seveda ne, če pa še vedno Zupančičeve Mehurčke milnajo! Jap Oton je tudi naš človek (mislim Belokranjc se pravi takorekoč južnak, kajne...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Se vid da nisi bosanac... kr neki @#%&@§@ ... gor maš pa slovar ta sočnih... Čak pa ne bomo se zdaj delili na bolj južne in manj južne.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Voze se Mujo i Haso u autobusu. Kaze Haso: - Majstore, daj pusti malo taj air condition...! A Mujo ce: - Nemoj ba, bolje daj neke narodnjake...! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Tisti slovar ...robidica & alef ... Me pa še nekaj zanima...tole s čefurji mi nikol ni blo jasno, kakšne so relacije. Dobro , vsak je nekomu čefur, to mi je že kapnl.. ... slovenci smo čefurji za švabe in italijane, hrvati in vsi južno od njih so naši čf (bom krajšal ) , hrvatom so srbi, srbom so albanci... itd. . Kako gre pa proti severnem polu ? Recimo , če srečam Eskima, a je on moj čf, a sem jaz njegov ??? . Znalci, na sonce s pametjo... Silver ne obremenjuj se s tem, to je čist filozofsko vprašanje..... če si po duši čefur pač si, če nisi si pol pač nisi... Otišooooooo si sarmeeeeee proboooo nisiiiiii..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Dodatek k slovarjualoja - kreten koji sam sebe zove na telefon karanfil - ljubitelj Gorana Karana repatica - ptica koja pjeva Eminema obala - la i la dograditi - natjerati psa da radi pigment- svinja s okusom mentola čizmica- mala mačka koja jede sir Tadić - odrediti vrijeme polaska transparent - tvrtka za prijevoz roditelja mužjak - snažan suprug gorila - Los Angeles u plamenu Jamajka - priznati majčinstvo Nigerija - biti u društvu s crncem kosti - pitati nekoga za identitet ustanova - plastična operacija usanabezbolan - zabranjeno govoriti bosanskim naglaskom Belfast - brzo zvono Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Recimo , če srečam Eskima, a je on moj čf, a sem jaz njegov ??? . Znalci, na sonce s pametjo... ..ce srecas Eskima v Slo je on zate cefur... ce pa on tebe sreca na njegovem terenu si pa ti zanj cefur... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 in če se srečava v Londonu.. ... vem vem , tam sva oba čf, ampak kater je večji...prosim.. ...un k ma manj ke$a je vecji cefur... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 ..odvisn... a je na konkretnem podrocju dlje zivel pingvin al eskim???A so se priselili pingvini ali eskimi na to podrocje??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nisam odavde 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Bit će da su oba čefura . Tam so namreč najprej bile amebe... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Ja pingvin, neeeeee ?? Kdo pa koga ekonomsko izkorišča...pingvin Eskima , al kaj.. Ste spet tiste stare skripte od Merharja bral... ... al gledava zdej stvar politicno al ekonomsko.... ekonomsko maste prav, politicno mam pa prav jest... politicno niso pingvini cefurji ampak eskimi konkvistadorji... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Vedno so bili v bližini neki južnaki. Samski dom je bil na poti do otroškega igrišča, bližnja ulica se je imenovala Majke Jugovićev. Tako kot se koroški Slovenci ločijo od matičnih po črki R, se bosanski novoSlovenci med seboj prepoznavajo po črki L.Isusa, kamo sam pao! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 bližnja ulica se je imenovala Majke Jugovićev....si iz Savskega naselja doma?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Pa ne, da bi bila kje še kakšna ulica s skoraj samimi samskimi domovi s tem imenom Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Pa čez cesto je Partyzan Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. november 2005 Avtor Prijavi Deli 22. november 2005 E, moja Pikice, a šta misliš kakav bi ti bio nick da je ovaj forum u srbiji? Možda... ...Pičić... Točka Točkica! ne, vam chefurjem! kdo pa je reku, da sm js chefur? nism ne bosanc, ne srb, ne hrvat, ne šiptar... tko da adios No, pol pa poki vn. Klele se ful domač počutm marsh chapci :xx!: zlomkOčitno si nepismen in nisi prebral uvoda v temo. Adijo tud teb, hinavc. Tkole, jest se doug nism kle oglasu, ker sem preverju (in dokler nisem preveril se nisem upal) kako in kaj sez moja rodbina in sem na koncu ves srečen ugotovil, da je Marija Terezija (vsa čast ji) pred nekaj stoletji, kajne, naselila ljudi z otoka Raba v Beli Krajini torej bi znal met nekaj une krvi (od unih k so južno od Kolpe), torej smatram, da se lahko javljam tu, oziroma dajem mojo prisotnost na glasovanje.....V upanju na ugodno rešitev, vas toplo in lepo pozdravljam.....S pa dovg rabu! Ja, ravno omenit smo ga hteli, pa na Piki ne dovolijo Kva spet? No, vidm, da se je tema lepo razspasla, k čefurji po Sloveniji. To mi delite! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 sej ćefurji so tak po celem svetu... tak da ga težko zgrešiš Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 zakaj pa zdej ta tema? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 pa to ti je zbog nas,da možemo pričat po naše i da se sjetimo naših korenina,da se opustimo malo,psujemo po potrijebi i da malo pobudalimo,da bude više zanimljivo. također,ako nekome ne paše, nije važno,da je onda tu sa nama. dopisanja! Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 zakaj pa zdej ta tema? to je za biušo jugoslavijo... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 za vse po krvi nam brate Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 jst sm se že v jugoslaviji rodiu, zato vas spoštujem Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. november 2005 Avtor Prijavi Deli 22. november 2005 Đe ste svi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 ja no.pa ful jih je kao logiranih pa nkjer nobenga Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.