Skoči na vsebino

JUGOVIČI

Pika Pikica

Recommended Posts

• Komentarji 298
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

js bi rajš kako delavnco odprla,tako učenje igranja muzke pod pajsko al pa pravilna uporaba bosanskega robca, kdo boljš prasca speče pa tak

veš kva js sm tut otrok,a ni očitno?

men je pa kul, da se loh norca delaš iz sebe pa iz vsega.

to morš kr ohranjat v seb pa še bl si zanimiva tko,a veš

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.
Deli na socialnih omrežjih

mi je ratval ob kakšnih pjanskih seansah,sam čudn, k sm bla pa trezna pa ne,sej zato rabmo enga jugo stručkota za take podvige

čefurka zanimiva si zato k maš tak gobc x:Dx

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

eh pikica ma gobc zato k je dvojčca x:Dx to da je čefurka je sam dodatn plus x:Dx

sam a so zdej vse čefurke dvojčice al so vse dvojčice čefurke :inocent:

Zdej s me pa čist zmedla. xnckrivx :lol: x;)x

so mi čist znane nočne pustolovščine ropanja hladilnika

Ja, men tud. Pa se ne sekiram. naši bi rekl tkole:

BOLJE DA LULJA, NEGO DA ŽULJA! x:Dx

Tisti slovar ...robidica & alef ... :palec: x:Dx x:Dx

Me pa še nekaj zanima...tole s čefurji mi nikol ni blo jasno, kakšne so relacije. Dobro , vsak je nekomu čefur, to mi je že kapnl.. x:o)x ... slovenci smo čefurji za švabe in italijane, hrvati in vsi južno od njih so naši čf (bom krajšal x;)x ) , hrvatom so srbi, srbom so albanci... itd. . Kako gre pa proti severnem polu ?

Recimo , če srečam Eskima, a je on moj čf, a sem jaz njegov ??? x:o)x x:o)x x:Dx . Znalci, na sonce s pametjo... :palec:

Ne ti zdaj mene z robidico skup dajat...

Moja je Robida x!x x:Dx :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Točka Točkica! :lol:

E nije tačno!

Kaže se Tačka Tačkica... x^x x:Dx

Ajde južnjaci javite se pa da vidimo kdo je najbolj "taspoden"... x:Dx x:Dx

Al pa najjužnejši, kakor vam bolj paše...

Jaz sem iz Ribnice... x^x

Ima li ko južniji x?x x?x x?x xDDx

Pa res, sm šla prov pogledat...robidica in Robida. Ups. :inocent: x:Dx No, sej vseen, obe sta fejst, pa sam ena je tvoja. x;)x

Hvala Bogu...

Če bi me dve bodle...

Vsakaka z ene strani... :wOOt:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

:eek: x:Dx x:Dx ....a to neka lnf top lista nadrealista? x:o)x

:palec:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

eh pikica ma gobc zato k je dvojčca x:Dx to da je čefurka je sam dodatn plus x:Dx

sam a so zdej vse čefurke dvojčice al so vse dvojčice čefurke :inocent:

...vse dvojcice cefurke so duple cefurke... in po lajanju in po volumnu... :vragec: x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Jest, saj tko se m* zdi, tud nism taspodn, sam morm pa prpomnt, de je moja mtka z enm dvem taspodnm nekej šmirala pol sm pa tud jest lohk napol taspodn, anede x:Dx Člouk nkol ne ve x8Dx

Tista BRIZGA BROZGA nej si pa že neha domišlat, de je pisajne u barvah nena pogruntavščina. Odkr so forum prenovil, so dodal tud barve, zato jh marskdo uporabla, ne pa zato kt BRIZGA BROZGO posnema xDDx xDDx xDDx x!x

Velik grmejna pa mal dežja

še najbl za BRIZGA BROZGO vela x:Dx x:Dx x:Dx x!x

Tale Pikica-Pokica je mogoče imela nekaj sorodnikov tudi v Savskem naselju. Od nekdaj je tam bil šiptar s slaščičarno v aluminijasti škatli, kjer je imel sladkor na sto načinov in okusov. Tam sem se naučil žreti torte. Bele šamšnite in rumene kremšnite. Pa turški med, ki ga je sekal. Uf, današnje tortice je hrana v primerjavi s tistim takrat.
Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

upss...: x:Ix

Kaj se zdej finga delaš...zadnjič sem te v ribniškem Merkatorju v bifeju z robidico vidu ... . Robida, tvoj alef se lajha... :inocent: x:px...

no, pa dobar jutar svima...

Gobec...:vragec: :vragec: :zoro: :zoro:

Ribnca pa ni tuk hudo južno, smo pa mi cvičkarji bolj južno

MOKRONOG

Geografija - 1

Mal na karto Slovenije poglej... x:Dx

Al si pa preveč cvička spil pa si jo narobe gledal... x:Dx x:Dx x:Dx

Tale Pikica-Pokica je mogoče imela nekaj sorodnikov tudi v Savskem naselju. Od nekdaj je tam bil šiptar s slaščičarno v aluminijasti škatli, kjer je imel sladkor na sto načinov in okusov. Tam sem se naučil žreti torte. Bele šamšnite in rumene kremšnite. Pa turški med, ki ga je sekal. Uf, današnje tortice je hrana v primerjavi s tistim takrat.

Nope. Fotr je zagorc, mt pa štajerka, nbenih slaščičarjev v familiji! :lol: x;)x

Burazerka gre spat, k je čist uničena. Nočkoooooo. xsrcx

Kaj je zdaj to - nekaj ne štima. Tam prav de smo tuki lahko vsi ki nismo čist Slovenci, tut Kitajci če je treba, naslov je pa Jugovići - ?!

Če si Slovenc pa četrt Slovak, a pol si za to temo al ne?

Jugović že nisem. Hočem svojo temo, kjer bomo še drugi!

x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...