Pika Pikica 24. november 2005 Avtor Prijavi Deli 24. november 2005 A zdej vš pa še ti jamru kle? Madona, ste vsi zahtevni. No, pol pa tko....tema je za vse, k niste čistokrvni slovenci....se prav kr za vse forumovce, k dvomm, da obstaja kdo, k nima vsaj kake šestnajstinke kake druge krvi v sebi! Zdej se pa sekirite pa žagite! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 A zdej vš pa še ti jamru kle? Madona, ste vsi zahtevni. No, pol pa tko....tema je za vse, k niste čistokrvni slovenci....se prav kr za vse forumovce, k dvomm, da obstaja kdo, k nima vsaj kake šestnajstinke kake druge krvi v sebi! Zdej se pa sekirite pa žagite! ...a Plemeniti pa pol ne sme sm??? ...8 generacij izkljucno slovenske krvi... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. november 2005 Avtor Prijavi Deli 24. november 2005 ...a Plemeniti pa pol ne sme sm??? ...8 generacij izkljucno slovenske krvi... Jah 8...vseen pa ni to to...klinc. Čist od samga začetka more bit. Kar pa ni nben. Tko da...hehe...vsi ste/smo čefurji! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Jah 8...vseen pa ni to to...klinc. Čist od samga začetka more bit. Kar pa ni nben. Tko da...hehe...vsi ste/smo čefurji! ...aja??.. bom povedu Zmagotu, da je tut on dobrodosel v JUGOVIĆih... zagotovo bo navdusen... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Hočem svojo temo, kjer bomo še drugi! s kerimi hoces bit, s kitajci al rusi? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 ...aja??.. bom povedu Zmagotu, da je tut on dobrodosel v JUGOVIĆih... zagotovo bo navdusen... ...pa ziher bo prpelu še Janšića pa Bajušića..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 kaj pa Francozi?Po materini strani imam francoske prednike dobrih 200 let nazaj(preverjeno!)Za fotra pa ne vem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. november 2005 Avtor Prijavi Deli 24. november 2005 kaj pa Francozi?Po materini strani imam francoske prednike dobrih 200 let nazaj(preverjeno!)Za fotra pa ne vem... Dej se kle hvalt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 ...pa ziher bo prpelu še Janšića pa Bajušića..... Saj bi bla glih za sem, Janša že zaradi tega, ker izgleda trikrat pečen, Bajuk je pa itak s Suhora, to ti je štir kilometre pa pu od Koupe. Nekar ti meni kdu je kdu ... Hn da! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Dej se kle hvalt. Sem pa zaenkrat še najbolj Jugović tle notr(Ribnica) Al pa taspodn, kakor vam drago... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2005 Avtor Prijavi Deli 26. november 2005 Sem pa zaenkrat še najbolj Jugović tle notr(Ribnica) Al pa taspodn, kakor vam drago... Ja, po kraju prebivanja zaenkrat si. Drgač se lohk pa skriješ pred nami, teŠkimi bosanci. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Ja, po kraju prebivanja zaenkrat si. Drgač se lohk pa skriješ pred nami, teŠkimi bosanci. Nedokazljivo Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2005 Avtor Prijavi Deli 26. november 2005 Pa vidi me, bolan, na slici. Ja sam ti prava bosanka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 nije gobec , nego njuška... Balkanski špijun... Pa vidi me, bolan, na slici. Ja sam ti prava bosanka. A znaš pasulj skuhat?Pa burek spečt?Pa kajmak nardit?Jaz znamx!x Pa ti? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Oj... vem da si hotla dobr, tvoj cilj je bil kul ( ), vendar....prav tko to ni kul, ker s tem razmejujes.... kar te glih moti in je razlog, pravzaprav, za odprtje teme. ne rab bit pravzaprav sploh te teme, ker smo TLE, itak...je *jugo* plac, kajti sem marseniĆMitja pa je vsaj simpatizer...tko da, smo JUGOVICI na tem forumu lohk cist suvereni, kajti, je juznjaski forum pac pol, ce cte.mamo seveda pa kaksno temo ze tud. Forum Prehrana: Balkanin se kaksna najbrz (*tema Muslimani pa je umaknjena - sklepam, da so to tud 'Jugovichi')... Dolgo me ni bilo. Prezasedonost pač. No in to temo sem slučajno videl, nakar vidim, da vse vodi do sovraštva skozi razmejevanje, kot si se izrazila ti, Marsa. Sicer pa topic kot tak ne posega v nek problem ali reševanje tega, ne uči, ampak med drugim podpihuje. In to verjamem, da ni cilj ne tebe, niti ne Mitje. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2005 Avtor Prijavi Deli 27. november 2005 Balkanski špijun... A znaš pasulj skuhat?Pa burek spečt?Pa kajmak nardit?Jaz znamx!x Pa ti? Nope. Dolgo me ni bilo. Prezasedonost pač. No in to temo sem slučajno videl, nakar vidim, da vse vodi do sovraštva skozi razmejevanje, kot si se izrazila ti, Marsa. Sicer pa topic kot tak ne posega v nek problem ali reševanje tega, ne uči, ampak med drugim podpihuje. In to verjamem, da ni cilj ne tebe, niti ne Mitje. AndresNe, sploh ni point te teme, da bi razpihovala kako sovražnost! Uradno sem slovenka, pač, po fotrovi strani sem pol hrvatica. In me moti odnos nekaterih ljudi na forumu do ''jugovičev''. Stalno berem slabšalne izraze in kritike na ta račun. In v navalu besa, sem odprla to temo, ki je (če znaš pozorno brat) itak pisana v smešnem tonu. Če ti manjka smisel za humor, to pač ni moja krivda, je le tvoj problem. In v njen je polno Slovencev, ki niso te teme vzeli za hujše zlo, tako kot ti. Lahko se pa zdej kregava okol tega in jo spremeniva v podpihovanje? Sam se mi v bistvu ne da. Mi gre pa na živce, da nekateri stalnop iščete v sdoločenih stvareh negativne lastnosti, ki jih sploh ni! Malo razmisli, Andres! Sem bil zraven, ko se je ta tema odpirala in.... to je bila hipna in človeška reakcija na dogajanje v eni drugi temi in nič drugega . Je treba vzet v kontekstu dogajanja stvari tistega dne. Je pa res, da lahko podnaslov moti nekoga , ki tega ne pozna. Pika, a bi spremenila podnaslov ?? ... Ne, ne bom ga! Razlago preberi zgoraj. Če so ljudje tako hudo brez smisla za humor in jih podnaslov moti, so več kot dobrodošli, da se temi v velikem loku izognejo. Kje ste pa bli, ko se je po ostalih temah šimfalo čefurje? Ste pa vsi pametno molčali, ne? Ko se pa omeni slovenca, pa cela štala rata. :xx!: Če je pa ta tema tak kamen spotike, jo pa mirne vesti lahko zbrišeš, Marsa. Eto, čefurka je povedala svoje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Cefurji raus!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Nope. Ne, sploh ni point te teme, da bi razpihovala kako sovražnost!Mi gre pa na živce, da nekateri stalnop iščete v sdoločenih stvareh negativne lastnosti, ki jih sploh ni! Malo razmisli, Andres! Če so ljudje tako hudo brez smisla za humor in jih podnaslov moti, so več kot dobrodošli, da se temi v velikem loku izognejo. Eto, čefurka je povedala svoje. Mislim da ta tema ni za kakšne resne debate, še manj pa za špetir... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2005 Avtor Prijavi Deli 27. november 2005 Cefurji raus!!! Pejt u P. M! Alef, sej boš moj odvetnik v tej zadevi, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 ..kaj me vabis v Pikicino Muco... NE!!!Ne dam ti!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Nope. Ne, sploh ni point te teme, da bi razpihovala kako sovražnost! Uradno sem slovenka, pač, po fotrovi strani sem pol hrvatica. In me moti odnos nekaterih ljudi na forumu do ''jugovičev''. Stalno berem slabšalne izraze in kritike na ta račun. In v navalu besa, sem odprla to temo, ki je (če znaš pozorno brat) itak pisana v smešnem tonu. Če ti manjka smisel za humor, to pač ni moja krivda, je le tvoj problem. In v njen je polno Slovencev, ki niso te teme vzeli za hujše zlo, tako kot ti. Lahko se pa zdej kregava okol tega in jo spremeniva v podpihovanje? Sam se mi v bistvu ne da. Mi gre pa na živce, da nekateri stalnop iščete v sdoločenih stvareh negativne lastnosti, ki jih sploh ni! Malo razmisli, Andres! Nikjer nisem opazil kaj je plod nastanka te teme, oziroma pred posledico navala tvojega besa. Če bi to napisala, bi vse izgledalo drugače. Še vedno pa v tvoji temi ne vidim nobenega humorja (razen v prvem postu in morebiti še kje), temveč resno zadevo, ki se sprevrže v še bolj poglobljen nacionalizem. Predvsem se to dobro vidi na mestih, kjer dobesedno podiš uporabnike iz te teme. Se ti mogoče počutiš kaj prikrajšano ker si na pol Slovenka? Jaz tega ne opažam. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Jaz sem zmeri hotla met čefurja , ne vem seksi so mi. Sam je pa pogoj, da zna šah igrat Moj je Pikicina kombinacija...sam šahira pa ne :xx!: Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2005 Avtor Prijavi Deli 27. november 2005 Nikjer nisem opazil kaj je plod nastanka te teme, oziroma pred posledico navala tvojega besa. Če bi to napisala, bi vse izgledalo drugače. Še vedno pa v tvoji temi ne vidim nobenega humorja (razen v prvem postu in morebiti še kje), temveč resno zadevo, ki se sprevrže v še bolj poglobljen nacionalizem. Predvsem se to dobro vidi na mestih, kjer dobesedno podiš uporabnike iz te teme. Se ti mogoče počutiš kaj prikrajšano ker si na pol Slovenka? Jaz tega ne opažam. AndresJoj, Andres. Dej ne delat iz muhe slona, no. Tistga, k sm spodila, sm upravičeno...mislm, da sta bla to Aakhut (ki odkrito kaže svoj prezir do vseh, ki niso čistokrvni slovenci) in pa Seala (pa še to je blo čist tko, iz žlehtnobe, v odgovor na njegov komentar). In ne, ne počutim se prikrjašano zarad tega. Niti najmanj. Sem ponosna na svoje proeklo, pa sem tud že dokazala, da sm boljša od marsikaterega čistokrvneža. Premirje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Joj, Andres. Dej ne delat iz muhe slona, no. Tistga, k sm spodila, sm upravičeno...mislm, da sta bla to Aakhut (ki odkrito kaže svoj prezir do vseh, ki niso čistokrvni slovenci) in pa Seala (pa še to je blo čist tko, iz žlehtnobe, v odgovor na njegov komentar). In ne, ne počutim se prikrjašano zarad tega. Niti najmanj. Sem ponosna na svoje proeklo, pa sem tud že dokazala, da sm boljša od marsikaterega čistokrvneža. Premirje? Ti delaš iz muhe slona. Z menoj sklepaš premirje, jaz pa s teboj nisem v vojni. Mogoče pa le na ta način, skozi odprtje teme, iščeš sovražnika. Verjetno pozdavestno. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Zanimivo da se vedno v kakšni temi najde nekdo ki brez veze skuša zanetit prepir.TO je podpihovanje ali provociranje.Brez veze :xx!: Če ima kdo težave z razumevanjem tega kar tu čvekamo naj raje vpraša sebe zakaj.Pa ne bit tako resni in zadrti! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.