Skoči na vsebino

JUGOVIČI

Pika Pikica

Recommended Posts

:vragec: Zanimivo da se vedno v kakšni temi najde nekdo ki brez veze skuša zanetit prepir.

TO je podpihovanje ali provociranje.

Brez veze :xx!:

Če ima kdo težave z razumevanjem tega kar tu čvekamo naj raje vpraša sebe zakaj.

Pa ne bit tako :vragec: :vragec: :vragec: resni in zadrti! xsrcx xDDx

Itak si zdaj vse povedal. Boste sami med sabo tu pisali.

Andres

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 298
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:flower: PIKA :flower: Enkrat za vselej si zapomni: TI NIMAS NOBENEGA ZA PODIT, ker TUKAJ NI NIC TVOJEGA, JASNO?

Itak si zdaj vse povedal. Boste sami med sabo tu pisali. Andres

Ne sekiraj se,

tukaj itak samo svinjajo,

drugega tako ali tako ne znajo!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Itak si zdaj vse povedal. Boste sami med sabo tu pisali.

Andres

:onfire: :onfire: :onfire: xsuperx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

no no no, pika pikica kakšno spoštovanje pa maš do starejših dam??? BINGABINGA je pa čist ena fajna gospa, prou odštekana faca :palec: x:Dx x:o)x

Ja, počak, da se te naveliča. Kr neki. xrolleyesx Enkrat mi lupčke pošilja in vabi v Trst, naslednji dan je moja ta najhujša sovražnica. Jebat ga, če jo pr tej starosti že taka skleroza daje, da ne ve več, kako bi se do koga obnašala, to ni moj problem. :vragec:

Do ljudi se pa obnašam tako, kot se oni do mene. Ne bom prijazna do hinavcev in lažnivcev. :vragec: :palec: YEAH! x:Dx

Spel se!

Prov zoprna si, baba tečna!

Sm po tvoje napisala, da boš bolš vidla. Sitnoba jedna. :xx!:

Ves, KRETENKA mejhna, sm pugledala nazaj tvoje poste,pa sm vidla, d prej nisi n'kol barvno pisala! Saj zahval se mi, da sm ti ziulenje z barvam pulepsala! Ja no, zdej pa se enga spi! Pijandurca!

no no no, pika pikica kakšno spoštovanje pa maš do starejših dam??? BINGABINGA je pa čist ena fajna gospa, prou odštekana faca :palec: x:Dx x:o)x

Seal, se ne splaca z drekarijami mazat!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Ves, KRETENKA mejhna, sm pugledala nazaj tvoje poste,pa sm vidla, d prej nisi n'kol barvno pisala! Saj zahval se mi, da sm ti ziulenje z barvam pulepsala! Ja no, zdej pa se enga spi! Pijandurca!

No, tolk o tem, da ti ne žalš!

LAŽNIVKA! :vragec: :vragec: :vragec:

Pa spel se že. In ne zasleduj me. PA res si bedna, nimaš kej druzga počet, k moje objave nazaj brat. Ja, sej razumem, da je dolgčas v tvojem malem, bednem, namišljenem svetu. :vragec:

Ja, počak, da se te naveliča. Kr neki. xrolleyesx Enkrat mi lupčke pošilja in vabi v Trst, naslednji dan je moja ta najhujša sovražnica. Jebat ga, če jo pr tej starosti že taka skleroza daje, da ne ve več, kako bi se do koga obnašala, to ni moj problem.

Do ljudi se pa obnašam tako, kot se oni do mene. Ne bom prijazna do hinavcev in lažnivcev. :vragec: :palec: YEAH! x:Dx

Ja ves, tisto je bil kviz! 1 mesec sva bile prijateljice, dokler te nista zaceli zavist in ljubosumje zvijat, debela gospodicna! Sploh pa ti bom citirala tvoja prva zaljenja! Tebe malo bolj skleroza daje, ker nic ne ves ali pa si tako butasta, da razen o dreku se nimas kaj pogovarjat! AMEN

Ja ves, tisto je bil kviz! 1 mesec sva bile prijateljice, dokler te nista zaceli zavist in ljubosumje zvijat, debela gospodicna!

A mene? Kdo je začel s kr enimi fantazijami okol srat? Sploh se nisva nč skregale al pa kar kol, pa si kr neki začela morit in se vtikat vame. Pa glede na to, kok si stara, bi se lohk mal bolj svojim letom primerno obnašala. K ena deilna najstnica si. xrolleyesx Ja, res sem ljubosumna na to, da si vsaj 30 let starej od mene, pa tok blesava. Pa da živiš v domišljijskem svetu. :vragec:

DIJO. xrolleyesx :vragec: xrolleyesx :vragec:

Khm... jest glede na naslov te teme, nimam kle kej iskat... sam... a je še ker poleg mene budn, da bi mal z mano čvekal, ker morem jest dežurat? x:Dx x;)x

Pikica, a si ti še kje tle? Anybody? :eek: x:Dx

Sori, sam grem spat počas, ker morm vstat ob 7h. xsrcx Mal se spočij in ne razmišljaj preveč o tem, kar te jezi. Nima smisla. Zaslužiš si boljše. :palec: xsrcx x:Xx Nočko.

Sori, sam grem spat počas, ker morm vstat ob 7h. xsrcx Mal se spočij in ne razmišljaj preveč o tem, kar te jezi. Nima smisla. Zaslužiš si boljše. :palec: xsrcx x:Xx Nočko.

Kolk si ti prjazna. Rada te mam pikica, k me zmer tko lepo potolažiš. Hvala :palec: x:Xx

živi in pusti živeti

A mene? Kdo je začel s kr enimi fantazijami okol srat?xrolleyesx Ja, res sem ljubosumna na to, da si vsaj 30 let starej od mene, pa tok blesava. Pa da živiš v domišljijskem svetu.

DIJO Ja to mi je pa usec, da me imenujes BOG!

Ves, mogoce je res 30 let, ampak bi ti bila lahko srecna, ce bi hotela jaz s tabo zamenjati! Sploh pa si en neoriginalen stvor, brez idej in besednih lepot. Samo svinjati znas!

men se vidve BINGA-BONGA in Pikica zdita ful podobne

tkole k se repenčta (pa ne mi zamert k nč slabga ne mislm)

obe sta težke face,pametne punce pa zabavne.

ne se kregat k sta obe ful uredu

sam goflčke mata pa velke

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

Ja kolk podobnosti, ane? x:o)x

Pika-Pikica z dinga-dongami ane, pa Binga-Bonga s svojimi pici-pikicami ane,

pa podobna koncepcija (kontracepcija?) imen,

pa jugovićka dobra vola, (čeprav je pri eni občasno čutiti srpski smisel za h-umor)

pa obe imata mezinca leve noge najkrajšega

da ne rečem, kako sta si podobni v različnih izbirah parfumov!

Ne vpraš, kol bi se še našv, če ne bi Jesenićani pobedv u hokeju!

x:Dx x:o)x x:Dx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

tkole k se repenčta (pa ne mi zamert k nč slabga ne mislm)

obe sta težke face,pametne punce pa zabavne.

ne se kregat k sta obe ful uredu

sam goflčke mata pa velke

Ja kolk podobnosti, ane? x:o)x

Pika-Pikica z dinga-dongami ane, pa Binga-Bonga s svojimi pici-pikicami ane,

pa podobna koncepcija (kontracepcija?) imen,

pa jugovićka dobra vola, (čeprav je pri eni občasno čutiti srpski smisel za h-umor)

pa obe imata mezinca leve noge najkrajšega

da ne rečem, kako sta si podobni v različnih izbirah parfumov!

Ne vpraš, kol bi se še našv, če ne bi Jesenićani pobedv u hokeju!

x:Dx x:o)x x:Dx

Dej ne me žalt, prosm. xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Binga-Bonga preber kaj sem ti napisal v Prejšnja življenja.

In zakaj sem to napisal.

Takšna kot si tu noter mi pa nisi všeč.

A nisi nekje na LNF napisala da se s tabo ne da kregat?

Da ga ni takega ki bi se lahko?

A to še drži?

x:Xx xsrcx

Aja to! x:Dx

To je blo mišljen da UPAM da boš v vse prihodnjih življenjih taka kot si v tem, na tem forumu xsrcx

Taka si mi všeč xDDx

Premal je takih :palec:

Sory Binga - narobe sem te usmeril

To je bilo tole - v temi Popolni moški

xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Dej ne me žalt, prosm. xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx
S čim sem te užalil? :eek: A zato, ker "podobnosti" nisem dal v narekovaje?

Dej, ej, napiš, piš, kvaje, vaje, to, o ... :palec:

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

S čim sem te užalil? :eek: A zato, ker "podobnosti" nisem dal v narekovaje?

Dej, ej, napiš, piš, kvaje, vaje, to, o ... :palec:

Z namigovanjem, da sva si podobni. :vragec: :xx!:

Ajde, nehimo s tem zdej, prevetrimo temo, konc negativnih energij, prerekanj, žaljenja... ta tema ni temu namenjena!

Evo, potegnla črto, nadaljujemo z Jugoviči. :palec:

Aja, sm misnla, da bi lahko tud kej povedal, kaj ''južnega'' vam je všeč. Npr.: burek, Joksimovič (pesmi, ne videz) x:px , Toše Proeski, pasulj x:Dx , skor vsi hrvaški glasbeniki in njihove pesmi :palec: ......

No, pa začnimo. x;)x

..stvarno mi se sviđa onaj glumac... Miki Manojlović...bogami, on je zaista najbolji!! :palec: :palec: :palec:

A od muzicara mi se najvise sviđa Jura Stublić i njegov bend Film. :palec: :palec: :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..stvarno mi se sviđa onaj glumac... Miki Manojlović...bogami, on je zaista najbolji!! :palec: :palec: :palec:

A od muzicara mi se najvise sviđa Jura Stublić i njegov bend Film. :palec: :palec: :palec:

Na paznam. xnckrivx :lol: A to res obstaja al me sam mal nate***eš* :inocent:

Aja, pa še par filmov: Welcome to Sarajevo, Apsolutnih 100, Munje, Lepa sela lepo gore, pa še un od Đurota, k se ne spomnm, no. Kva je že... :o|o: eh. :xx!: Skleroza me daje. :lol: x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...