Andres08 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Zanimivo da se vedno v kakšni temi najde nekdo ki brez veze skuša zanetit prepir.TO je podpihovanje ali provociranje.Brez veze :xx!: Če ima kdo težave z razumevanjem tega kar tu čvekamo naj raje vpraša sebe zakaj.Pa ne bit tako resni in zadrti! Itak si zdaj vse povedal. Boste sami med sabo tu pisali. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 PIKA Enkrat za vselej si zapomni: TI NIMAS NOBENEGA ZA PODIT, ker TUKAJ NI NIC TVOJEGA, JASNO? Itak si zdaj vse povedal. Boste sami med sabo tu pisali. AndresNe sekiraj se, tukaj itak samo svinjajo, drugega tako ali tako ne znajo! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Itak si zdaj vse povedal. Boste sami med sabo tu pisali. Andres Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2005 Avtor Prijavi Deli 27. november 2005 PIKA Enkrat za vselej si zapomni: TI NIMAS NOBENEGA ZA PODIT, ker TUKAJ NI NIC TVOJEGA, JASNO?Spel se! Prov zoprna si, baba tečna! Sm po tvoje napisala, da boš bolš vidla. Sitnoba jedna. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 no no no, pika pikica kakšno spoštovanje pa maš do starejših dam??? BINGABINGA je pa čist ena fajna gospa, prou odštekana faca Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2005 Avtor Prijavi Deli 27. november 2005 no no no, pika pikica kakšno spoštovanje pa maš do starejših dam??? BINGABINGA je pa čist ena fajna gospa, prou odštekana faca Ja, počak, da se te naveliča. Kr neki. Enkrat mi lupčke pošilja in vabi v Trst, naslednji dan je moja ta najhujša sovražnica. Jebat ga, če jo pr tej starosti že taka skleroza daje, da ne ve več, kako bi se do koga obnašala, to ni moj problem. Do ljudi se pa obnašam tako, kot se oni do mene. Ne bom prijazna do hinavcev in lažnivcev. YEAH! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Spel se! Prov zoprna si, baba tečna! Sm po tvoje napisala, da boš bolš vidla. Sitnoba jedna. :xx!:Ves, KRETENKA mejhna, sm pugledala nazaj tvoje poste,pa sm vidla, d prej nisi n'kol barvno pisala! Saj zahval se mi, da sm ti ziulenje z barvam pulepsala! Ja no, zdej pa se enga spi! Pijandurca! no no no, pika pikica kakšno spoštovanje pa maš do starejših dam??? BINGABINGA je pa čist ena fajna gospa, prou odštekana faca Seal, se ne splaca z drekarijami mazat! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2005 Avtor Prijavi Deli 27. november 2005 Ves, KRETENKA mejhna, sm pugledala nazaj tvoje poste,pa sm vidla, d prej nisi n'kol barvno pisala! Saj zahval se mi, da sm ti ziulenje z barvam pulepsala! Ja no, zdej pa se enga spi! Pijandurca!No, tolk o tem, da ti ne žalš! LAŽNIVKA! Pa spel se že. In ne zasleduj me. PA res si bedna, nimaš kej druzga počet, k moje objave nazaj brat. Ja, sej razumem, da je dolgčas v tvojem malem, bednem, namišljenem svetu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Ja, počak, da se te naveliča. Kr neki. Enkrat mi lupčke pošilja in vabi v Trst, naslednji dan je moja ta najhujša sovražnica. Jebat ga, če jo pr tej starosti že taka skleroza daje, da ne ve več, kako bi se do koga obnašala, to ni moj problem. Do ljudi se pa obnašam tako, kot se oni do mene. Ne bom prijazna do hinavcev in lažnivcev. YEAH! Ja ves, tisto je bil kviz! 1 mesec sva bile prijateljice, dokler te nista zaceli zavist in ljubosumje zvijat, debela gospodicna! Sploh pa ti bom citirala tvoja prva zaljenja! Tebe malo bolj skleroza daje, ker nic ne ves ali pa si tako butasta, da razen o dreku se nimas kaj pogovarjat! AMEN Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Khm... jest glede na naslov te teme, nimam kle kej iskat... sam... a je še ker poleg mene budn, da bi mal z mano čvekal, ker morem jest dežurat? Pikica, a si ti še kje tle? Anybody? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 Ja ves, tisto je bil kviz! 1 mesec sva bile prijateljice, dokler te nista zaceli zavist in ljubosumje zvijat, debela gospodicna!A mene? Kdo je začel s kr enimi fantazijami okol srat? Sploh se nisva nč skregale al pa kar kol, pa si kr neki začela morit in se vtikat vame. Pa glede na to, kok si stara, bi se lohk mal bolj svojim letom primerno obnašala. K ena deilna najstnica si. Ja, res sem ljubosumna na to, da si vsaj 30 let starej od mene, pa tok blesava. Pa da živiš v domišljijskem svetu. DIJO. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Pikica, a si ti še kje tle? Anybody? k pa js??? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 Khm... jest glede na naslov te teme, nimam kle kej iskat... sam... a je še ker poleg mene budn, da bi mal z mano čvekal, ker morem jest dežurat? Pikica, a si ti še kje tle? Anybody? Sori, sam grem spat počas, ker morm vstat ob 7h. Mal se spočij in ne razmišljaj preveč o tem, kar te jezi. Nima smisla. Zaslužiš si boljše. Nočko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Sori, sam grem spat počas, ker morm vstat ob 7h. Mal se spočij in ne razmišljaj preveč o tem, kar te jezi. Nima smisla. Zaslužiš si boljše. Nočko.Kolk si ti prjazna. Rada te mam pikica, k me zmer tko lepo potolažiš. Hvala Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 A mene? Kdo je začel s kr enimi fantazijami okol srat? Ja, res sem ljubosumna na to, da si vsaj 30 let starej od mene, pa tok blesava. Pa da živiš v domišljijskem svetu. DIJO Ja to mi je pa usec, da me imenujes BOG! Ves, mogoce je res 30 let, ampak bi ti bila lahko srecna, ce bi hotela jaz s tabo zamenjati! Sploh pa si en neoriginalen stvor, brez idej in besednih lepot. Samo svinjati znas! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 men se vidve BINGA-BONGA in Pikica zdita ful podobnetkole k se repenčta (pa ne mi zamert k nč slabga ne mislm) obe sta težke face,pametne punce pa zabavne.ne se kregat k sta obe ful uredusam goflčke mata pa velke Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 men se vidve BINGA-BONGA in Pikica zdita ful podobneJa kolk podobnosti, ane? Pika-Pikica z dinga-dongami ane, pa Binga-Bonga s svojimi pici-pikicami ane,pa podobna koncepcija (kontracepcija?) imen,pa jugovićka dobra vola, (čeprav je pri eni občasno čutiti srpski smisel za h-umor)pa obe imata mezinca leve noge najkrajšegada ne rečem, kako sta si podobni v različnih izbirah parfumov!Ne vpraš, kol bi se še našv, če ne bi Jesenićani pobedv u hokeju! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 humor,to ja za narežat do nezavesti uglavnm svetske stapa nobena ne popustijugo karakter, jaface Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 men se vidve BINGA-BONGA in Pikica zdita ful podobnetkole k se repenčta (pa ne mi zamert k nč slabga ne mislm) obe sta težke face,pametne punce pa zabavne.ne se kregat k sta obe ful uredusam goflčke mata pa velke Ja kolk podobnosti, ane? Pika-Pikica z dinga-dongami ane, pa Binga-Bonga s svojimi pici-pikicami ane,pa podobna koncepcija (kontracepcija?) imen,pa jugovićka dobra vola, (čeprav je pri eni občasno čutiti srpski smisel za h-umor)pa obe imata mezinca leve noge najkrajšegada ne rečem, kako sta si podobni v različnih izbirah parfumov!Ne vpraš, kol bi se še našv, če ne bi Jesenićani pobedv u hokeju! Dej ne me žalt, prosm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Binga-Bonga preber kaj sem ti napisal v Prejšnja življenja.In zakaj sem to napisal.Takšna kot si tu noter mi pa nisi všeč.A nisi nekje na LNF napisala da se s tabo ne da kregat?Da ga ni takega ki bi se lahko?A to še drži? Aja to! To je blo mišljen da UPAM da boš v vse prihodnjih življenjih taka kot si v tem, na tem forumu Taka si mi všeč Premal je takih Sory Binga - narobe sem te usmerilTo je bilo tole - v temi Popolni moški Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Ves, mogoce je res 30 let, ampak bi ti bila lahko srecna, ce bi hotela jaz s tabo zamenjati! Sploh pa si en neoriginalen stvor, brez idej in besednih lepot. Samo svinjati znas! Look who's talking! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Dej ne me žalt, prosm. S čim sem te užalil? A zato, ker "podobnosti" nisem dal v narekovaje?Dej, ej, napiš, piš, kvaje, vaje, to, o ... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. november 2005 Avtor Prijavi Deli 29. november 2005 S čim sem te užalil? A zato, ker "podobnosti" nisem dal v narekovaje?Dej, ej, napiš, piš, kvaje, vaje, to, o ... Z namigovanjem, da sva si podobni. :xx!: Ajde, nehimo s tem zdej, prevetrimo temo, konc negativnih energij, prerekanj, žaljenja... ta tema ni temu namenjena! ______________________________________________________________________________ Evo, potegnla črto, nadaljujemo z Jugoviči. Aja, sm misnla, da bi lahko tud kej povedal, kaj ''južnega'' vam je všeč. Npr.: burek, Joksimovič (pesmi, ne videz) , Toše Proeski, pasulj , skor vsi hrvaški glasbeniki in njihove pesmi ...... No, pa začnimo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ..stvarno mi se sviđa onaj glumac... Miki Manojlović...bogami, on je zaista najbolji!! A od muzicara mi se najvise sviđa Jura Stublić i njegov bend Film. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. november 2005 Avtor Prijavi Deli 29. november 2005 ..stvarno mi se sviđa onaj glumac... Miki Manojlović...bogami, on je zaista najbolji!! A od muzicara mi se najvise sviđa Jura Stublić i njegov bend Film. Na paznam. A to res obstaja al me sam mal nate***eš* Aja, pa še par filmov: Welcome to Sarajevo, Apsolutnih 100, Munje, Lepa sela lepo gore, pa še un od Đurota, k se ne spomnm, no. Kva je že... eh. :xx!: Skleroza me daje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.