Skoči na vsebino

JUGOVIČI

Pika Pikica

Recommended Posts

• Komentarji 298
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ne poznajes Mikija?? :eek: :eek: :eek: Pa kakva si mi ti cefurcina, bogami???On ti je najbolji svjetski glumac!!

Evo ti fotografije da vidis o kome pricam!Garantiram ti da ga poznajes!!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Ne poznajes Mikija?? :eek: :eek: :eek: Pa kakva si mi ti cefurcina, bogami???On ti je najbolji svjetski glumac!!

Evo ti fotografije da vidis o kome pricam!Garantiram ti da ga poznajes!!

Ja, bukov že zadost zgleda, da bi lohk biv južni. :lol:

Pol zagorke so pa k....k.....k....k....zagorski štrukli. :vragec: x:Dx

Se prav: mastne in nezaboravne? :inocent: x:Dx

Ja, bukov že zadost zgleda, da bi lohk biv južni. :lol:

...a ti se zmeri dvomis, al kaj??A nisi gledala Rane???(on je fotr od Pinkija)Pa tut skor v vseh Kusturicinih filmih nastopa no3!!!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...a ti se zmeri dvomis, al kaj??A nisi gledala Rane???(on je fotr od Pinkija)Pa tut skor v vseh Kusturicinih filmih nastopa no3!!!

Ne, nism gledala Rane, jih mam že zadost v real lajfu. :lol: No, sej bom kej pogledala, no. Neh se usajat, mulc. :vragec: x:Dx x;)x

Ne, nism gledala Rane, jih mam že zadost v real lajfu. :lol: No, sej bom kej pogledala, no. Neh se usajat, mulc. :vragec: x:Dx x;)x

...priporocam, da res pogledas... bos vsaj na tiste rane v real lajfu mal pozabla... ful duhovit film... res pa je da je mejckn krut-sploh konc... sam o taki temi je tezko posnet optimisticen film... jebat ga, ni lih Forrest Gump... x;)x

Frank Zappa

..dej nehite se ze test zame, no!! x;)x x:Dx

Frank Zappa

Ja kva če pa ni teme KURBARIJA!!! Nč bit lubosumna, jst Samsona samo izrabljam, izkoriščam...
A ti je glihkar menstra popustila, nehala al kva dogaja? x:o)x
Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

:eek: x:Dx :palec:

Bonga pa Pikica sta se nehale kregat... x:Xx

Lahko ga serjemo naprej... :frog: :onfire:

Dragi moji Jugovići, so me veni drugi temi spomnil da je na današnji dan bil praznik bivše države bratskih narodov... x:Dx x:Dx x:Dx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Vidiš, Alef, taka so ti jugoposla. Ena se primerja z drugo, sicer ne bi imele takih odzivov, ko pa jih med seboj primerja en drug (pa bog ne daj, da bi jih zraven še ocenjeval) začnejo malo pizditi. Pa zakaj. Ker so jugožene doma najglasnejše in obe se tu počutita kot doma! Svašta, ko rekao što. Pa to!

(Pa šta fali, ako se dvije babe sasvim malo potuće? Samo da nije moja jedna od ovih dveh... opa, dali je edna od ovih tvoja sim-pati-ja, simpatita, simpatnja?)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Vidiš, Alef, taka so ti jugoposla. Ena se primerja z drugo, sicer ne bi imele takih odzivov, ko pa jih med seboj primerja en drug (pa bog ne daj, da bi jih zraven še ocenjeval) začnejo malo pizditi. Pa zakaj. Ker so jugožene doma najglasnejše in obe se tu počutita kot doma! Svašta, ko rekao što. Pa to!

(Pa šta fali, ako se dvije babe sasvim malo potuće? Samo da nije moja jedna od ovih dveh... opa, dali je edna od ovih tvoja sim-pati-ja, simpatita, simpatnja?)

A s ti dons tablete pozabu vzet? :o|o: x;)x x:Dx

:palec: x:Dx Pa je res ta tema mal podobna bivši jugobratski državi... x:Dx x:Dx xDDx

Simpatija... x:Dx xDDx xsrcx

Moram bit previden, obe sta precej oštri... :wOOt: xDDx xsrcx

Bom raje bolj UNPROFOR, al kaj je že... x:Dx x:Dx xsrcx

A s ti dons tablete pozabu vzet? :o|o: x;)x x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

:C: A sm te že kdaj nazjala? :V: Jst pa tok svojo ljubezen kle razdajam, ti pa tkole. :C:

x;)x x:Dx

xsingx Da bog da te voda odnjelaaaaaaaaaaaaa... :inocent: x:Dx

x:Dx x:Dx Bolje sprečiti nego lečiti... x:Dx xDDx xsrcx

Ti se pa nauč pasulj kuhat pa burek delat ako hoćeš bit Jugovička.... x:Dx xDDx xsrcx

Samo za tebe, ljubavi. xsrcx x:Dx Kakav očeš? Sirni, mesni ili zeljanicu? x:px

Grem na odbojko. papa x:)x

x:px x:px x:px x:px SVEEEEEE TROJEEEE.... x:px x:px x:px xsrcx

Kdo zdej ni kel bosanc? :vragec: Reče se OBA TROJE! :vragec: x:px x:Dx

Letiiiiiiiiiiiiiiiim...čarovnca. xrolleyesx x:Dx x;)x

Boli me k*** kako se pravilno kaže, hoću SVE!

...sej kar ne morem verjet... zdej se ti ze Slovenci izdajajajo za cefurje... Alef, sram te bodi!!! :xx!: :xx!: x;)x

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...