Skoči na vsebino

JUGOVIČI

Pika Pikica

Recommended Posts

• Komentarji 298
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

itak, stari. to je zdej modern! a ne vids. x:o)x

useen raj kt pa da se hvalm, kt se vecina kle, k poudarjajo da so sluvenci :xx!: kao: "evo mene, jst sm tut slovenc, nism cefur" :xx!: in kaj pol ce si. koga sploh boli k. kaj si he he... x:Dx a bo bols spau zrat tega k je slovenc al kaj hah haha hahahah ah

taki pol, k pride do 'morebitnih problemov', izdajo celo svoje najblizje, kt cankar x:Dx no, v tem se lahk slovenceslavi se vedno ucijo od juznih.

--------

...sej kar ne morem verjet... zdej se ti ze Slovenci izdajajajo za cefurje... Alef, sram te bodi!!! :xx!: :xx!: x;)x
Deli na socialnih omrežjih

...sej kar ne morem verjet... zdej se ti ze Slovenci izdajajajo za cefurje... Alef, sram te bodi!!! :xx!: :xx!: x;)x

Ti pa pejd mal nazaj brat kaj pišem! :vragec: x:Dx

Mam tud francosko poreklo! x^x x^x x:Dx :frog:

itak, stari. to je zdej modern! a ne vids. x:o)x

useen raj kt pa da se hvalm, kt se vecina kle, k poudarjajo da so sluvenci :xx!: kao: "evo mene, jst sm tut slovenc, nism cefur" :xx!: in kaj pol ce si. koga sploh boli k. kaj si he he... x:Dx a bo bols spau zrat tega k je slovenc al kaj hah haha hahahah ah

taki pol, k pride do 'morebitnih problemov', izdajo celo svoje najblizje, kt cankar x:Dx no, v tem se lahk slovenceslavi se vedno ucijo od juznih.

--------

Jaz pravim zase da sem Slovenec z nekontroliranim poreklom. x:Dx x^x

Drugač pa mene tud boli kurac kaj je kdo po nacionalnosti.

Men je pomembno kakšen je kot človek xsrcx

Pa da ima vsaj mal smisla za zajebancijo x:o)x x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Enprofor, pazi se, sta oštri, sta, saj si vidu. Le da se jih ne bojim. Pa ti tud se nimaš česa bat..

Jaz pravim zase da sem Slovenec z nekontroliranim poreklom. x:Dx x^x
Ne bo držalo. Nekontrolirano poreklo bi pomenilo da si bil spočet na kakšnem grupaču. (Joj, kako težke mi še sekajo ven danes) x:o)x

Drugo pa je, če imaš ali nimaš geografsko poreklo. x:Dx

Veš sem se spomnil enega doktorja v jugi, ki je ženske zdravil neplodnosti, in to zelo zelo uspešno! Ampak otroci tako zdravljenih žensk so imeli kontrolirano poreklo. Kako je danes z umetnimi oploditvami, ali se to šteje za kontrolirano poreklo ali ne, ali je semenodajalec ob umetni oploditvi znan in je to dovolj, čeprav ženska ne ve, kdo je - ali vso spermo zmiksajo v koktejl, saj ni več važno... x:Dx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Enprofor, pazi se, sta oštri, sta, saj si vidu. Le da se jih ne bojim. Pa ti tud se nimaš česa bat..

Ne bo držalo. Nekontrolirano poreklo bi pomenilo da si bil spočet na kakšnem grupaču. (Joj, kako težke mi še sekajo ven danes) x:o)x

Drugo pa je, če imaš ali nimaš geografsko poreklo. x:Dx

Veš sem se spomnil enega doktorja v jugi, ki je ženske zdravil neplodnosti, in to zelo zelo uspešno! Ampak otroci tako zdravljenih žensk so imeli kontrolirano poreklo. Kako je danes z umetnimi oploditvami, ali se to šteje za kontrolirano poreklo ali ne, ali je semenodajalec ob umetni oploditvi znan in je to dovolj, čeprav ženska ne ve, kdo je - ali vso spermo zmiksajo v koktejl, saj ni več važno... x:Dx

Dej že vzem tiste tablete ... x:Dx x:Dx x:Dx :vragec:

To tvoje pisanje ti je kao srpska mućkalica... x:Dx xDDx xsrcx

Z nekontroliranim poreklom... x^x

Tud na vinu piše tako če nima geografskega porekla... x:Dx

Pa je včasih boljše kot tisto s poreklom.

Glede dohtarja pa ... x:Dx x:Dx

Pojdi čez nekaj časa pogledat v šalo dneva, bom napisal en vic o zdravljenju neplodnosti...

Bratski pozdrav! xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Ena glih za sem:

Vsem tazaresnim (Aakhut in drugi) in manj tazaresnim (Samson23 in drugi) jugofobom se mora ob pogledu na privlačni jumbo-plakat prav trgat:

V Tivoliju 15.12. Tony, Toše, Bajaga in Hari, Slovenec strumen do Slovenca strumnega (Cetinski, Proeski, Bajagić in Varešanović), celi zadevi se pa reče "ŽUR LETA".

x:Dx x:Dx

Se pravi jugofilija, jugomanija ali pa jugofobija na takem forumu gor al dol, narod hoče JUGO in ga je pripravljen tudi plačat. Ko so v CD plesali oni Bhutanci, je to koštalo 4 jurje in pol, ko je šla pa naša par dni kasneje na Nove fosile (kako so fosili sploh lahko "novi", jebo te?!), je blo pa osem jurjev (al pa še več pa si ni upala povedat x:Dx ). Eto, braćo moja ...

Še mali prispevek slovenski blaznosti stvarnosti: ko je dr. Mencinger LETA 1991 izjavil, da je prvenstveno treba napraviti cesto proti Balkanu, ker ta da je življenjskega pomena, so ga skoraj obglavili ...

Sprenevedanja torej kolikor hočeš.

Bruh!

Đes ti bre bolan! sabljo stara. šo beše?

šo čemo danas dušo? puško moja.

ajde bre kokane, nemoj da preteruješ. nisam ti ja kriva bolan, šo me tučeš svaki dan i ne mogu da hodam. majko mila, šta se zbiva!

ej bre bolan, pada snjeg, ja moram da radim.

bre ovi ludi slovenci samo rade.

e vid ti sad njega, u gačama mu je sportist. x:Dx x:Dx x:Dx

E, braćo i sestre... x:Xx x:Xx xsrcx

Gledao sinoć Ko to tamo pjeva i Maratonci trče poćasni krug... :palec: x:Dx xsrcx xsrcx

Kad če naši da nauče praviti takve filmove... xsrcx

šta se radi? Ima li koga?

Vsi so mrknl, sam jst komentiram zdele po forumu. E, jebeš takve bosance. :lol:

Ašta sam ti ja?

Magla, pičkin dim, ili šta?:vragec: x:Dx

Ašta sam ti ja?

Magla, pičkin dim, ili šta?:vragec: x:Dx

Oba troje!

Ajd, jedi govna! :vragec: :lol: x;)x :palec:

Kok so južne kletvice svetske v primerjavi z nami. Pa ne morš človeku, k te razjezi rečt...tristo kosmatih, kok me jeziš. xrolleyesx Al pa Jebela cesta! :xx!: Al pa krščen duš. :o|o: x:Dx

Dejmo še kako dobro. :inocent: x:Dx

Oba troje!

Ajd, jedi govna! :vragec: :lol: x;)x :palec:

:wOOt: :wOOt: :vragec: Pa kako ti to razgovaraš samnom, ženo! :vragec:

Jel ti ne znaš kakav je red u kuči, grom te ubio!

Ajde šuti i nauči da kuvaš pasulj!! :vragec: :vragec:

:onfire: :onfire: :onfire:

xsmx

Jebem vam svu rodbinu do ćukundede, pa kakav vam je to rječnik? :eek: :wOOt:

Ajd u šumu pa psujte tamo! :vragec:

Ovo nije za moje nježne oči, idem da jedem pasulj... x:px x:px x:Dx

Adj zdravo, prostaci jedni!! :frog: xsrcx

Prdonja! :eek: x:Dx

Prostačino... :xx!: x:Dx xsrcx

Seljačino!¨ x:Dx

Ti nis normalna....hehe to to Pikica....bom obrnu ene par odojkov v tvoj ime...

....to ne morš verjet...čist vsako temo k pogledam se ona not vala....kuko gre že un rek...tm k se osu vala dlako.....

Ti nis normalna....hehe to to Pikica....bom obrnu ene par odojkov v tvoj ime...

....to ne morš verjet...čist vsako temo k pogledam se ona not vala....kuko gre že un rek...tm k se osu vala dlako.....

Ja, povsod me je polhn. Samsonajt bi še dodal: DOBESEDNO! :vragec: x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...