andrej 18. avgust 2002 Avtor Prijavi Deli 18. avgust 2002 Saj ravno tole je čisto mimo, da ti otroci vračajo na stara leta. Nič ti niso dolžni nikoli in nikdar. Ti si jim dolžen spraviti jih do samostojnega življenja, saj smo jih mi spravili na ta svet. Edina pametna, ki sem jo odnesel od naše ljube cerkve je tale misel.Otroci ti niso dolžni vračati ljubezen, nagrada je ko to ljubezen prenašajo naprej na svoje otroke in druge. andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. avgust 2002 Prijavi Deli 18. avgust 2002 ..... in komu se potlej smilij0´´ stari ljudje ..._? pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. avgust 2002 Prijavi Deli 18. avgust 2002 zakaj?a bi se komu morali??morda se sami sebi?? ja, itak saj je pot in ne pogojno dajanje...menda clovek uziva, se uci, ko raste sfroci..?naj bi dajav brezpogojno??ce pa pricakuje, da bo na stara leta dobiv nazaj,torej ali potem se daje brezpogojno?toej morda lahko pricakuje, da mu bodo tudi vtrocivracali pozornost ne-brezpogojno?? morda Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. avgust 2002 Prijavi Deli 18. avgust 2002 eh,ja ne sme biti vsiljivo ; potem dobiš Big odpor,sploh pa met svojo familjo pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.