Skoči na vsebino

Japonci; pisava, tradicija, samuraji, ninđe.....

BINGA-BONGA

Recommended Posts

• Komentarji 462
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ves kaj Bucko, a si prebral odgovor zgornjega kviza, a? Preciti in premisl! Vsakih pet minut me razdrazis! xrolleyesx

am nevem, peščena ura... tko po obliki :D

drgač pa 3 ! ;)

= 3 (Torej, ce je ena crta na sredi = st. 1, 3 crte = st. 3 in kako je st. 2?)

Nagrada je tvoja! xsurprisex Evo na, pa jo prim! xg:Dx

x;)x xDDx saj je št. ena 1, tudi en, ena, eden xDDx

Vem, BB nisem bila natančna pri mesecu...obljubim da se bom poboljšala x;)x

Amercka, ne muct mojga Buckota, k je dons tolk fajn niti mal zmesan! Je vs u poslu z ikonco, podpisom....

Ja, a ti studiras to al samo tako malo?

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA
Deli na socialnih omrežjih

Koki, od kje pa ti te odgovore crpas? A iz starih zapiskov? No rec, d mam cist japonsko metodo ucenja! xrolleyesx

Bingica, dobra si.....:palec:

Saj veš, da sem se z onim japoncem res samooooooo učila........ x:Dx x;)x :ermm: :fiju:

Smisel življenja je največja sreča

Ja, na, puvej mi, a je on tut meu tak utrocji sistem?

Ves, sem eno leto manjkala s karateja. Potem se ti prav priliznjeno priplazim nazaj, dobim ucitelja in mu recem, da bom spet trenirala. Je cist znoru in me je dau med 7 - 9 letne utroke rekoc: Ako hoces, mozes samo u ovoj grupi malisana ili pak nista! In tako sem trpela 2 meseca, otroci pa so bili prepricani, da sem uciteljica karateja, ne, zato ker sem ze od druge ucne ure imela crn pas, k sm si sama nardila vijolcast kimono s crno svilo ubrobljen, pol pa jasn, d je mogu bit crn pas, sej beu sploh ni pasu, ne! Itak pa sm mela "duvolenje ud t'glavnga"! xg:Dx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

gora = 山 = YAMA

xsuperx Coccinelle xsuperx Jasn, Bucko + Koki sta edina2 v Sloveniji, ki tegane vesta, ne! xrolleyesx

Torej, ti imas xpresentx , Koki je torej brez, no, ima samo masnjo, ti pa tist, kr je notr! Evo, na, pa je razdeljen!

x:o)x

ej, a to misliš zato, ker je meni ratalo uganit, čeprav se do zdaj nisem nič oglašala x?x

ker ne bi rekla, da je čisto res x;)x

thx za xpresentx , ga lahko takoj razdelimo xDDx

p.s.

na žalost nimam pojma o japonski pisavi (niti o japonščini), pa bi se rada kaj naučila, tko da... mogoče mi tale tema še kaj prav pride :inocent:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

:flower: Coccinelle :flower: Pa a ti ves, da je za nagrado 1 teden sloganja, a? Ce te kaj zanima, pisi v Vedezevanje, ne! Nagrada je tvoja! Ce ne pa je druga nagrada, 10 imen po japosnko ti napisem! IZBERI!

Sploh pa poglej prve strani in si izpisuj enostavne vzorcke, je bolje kot rebus, meni je dosti bolj usec! Pridna!

Jasno, saj vsi vemo tisti vic, kako se po japonsko rece Ljubljani: SAMA JAMA (se pred nekaj leti)! xg:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...