Skoči na vsebino

Japonci; pisava, tradicija, samuraji, ninđe.....

BINGA-BONGA

Recommended Posts

• Komentarji 462
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

am BB preden grem tuhtat kaj piše bi rad spet ti mal pamet soliu :P

sory ;)

sam a si ti zihr da pišeš japonsko? ker japonščina ne zgleda tkole kuker jst vem... tole je men bol kot mandarinska kitajščina. no za tiste ki se jim mandarinska čudn sliš se ne zajbavam, ampak poznamo mandarinsko in kantonsko kitajščino... samo kantonska spet ni tako fejst podobna temle, ampak še vedno bol kot japonščina! nevem no ampak jst mislim da tole ni japonščina... če se morim pa oprosti... ok, zdej grem pa še tuhtat kaj si napisala... ;)

tole piše

kokaiso? :O:

Deli na socialnih omrežjih

Aja, sele zdele sm vidla, d si neki prpisu, kokr en udogovr:

torej: KOKAI_ in kwa je to za ena beseda?

Dobr ves, da se s temi znaki pisejo v japonscini tujke, kolkrat bom se to rekla? Kokr, d bi se mogu moj priimk u CIRILICI pisat, drug pa use u latinic!!!!

Torej, za besede, npr: banana, radio, pulover, kava ..... nimajo svojih besed, zatorej uporabljajo tujke, kot mi: te tujke pa se pisejo v KATAKANI, vse druge besede pa v HIRAGANI!!!

Pa ne me jezit,k ce ne ti bom tako BOMBASTICNO POEZIJO napisala, d se bos u.... + p.....

xrolleyesx Ja no, mal sm tecna, uceri me je en za roko zaprosu! Zdej pa ne vem, a me hoce celo, al sam roko? Ce mi ti z moskega stalisca lohka udguvuris? Hvala! xrolleyesx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

NANI = KAJ? Matjaz, koliko pribl. si star?

Ja zaenkrat tam mal več kot 20. Ampak v animeju reče tip (Vegita) Nani ne in odspodaj so prevedel kaj. Potem sem še pogledal na tem slovarju. In sem šel tam japan to english pa sem napisal nani in rezultat je bil what.

NO kdo ma zdej prav xrolleyesx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...