BINGA-BONGA 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 hehehehe..........jaz vse vem.......... A sem dobila glavno nagrado kviza? Dozivljensko sloganje! Aja, se to, rece se CI Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Tako na IZI gre to????? Fajn fajn....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 KVIZ 皿 ( isti znak, samo brez zgornje crtice) Ce uporabis malo fantazije, bo slo, ne! Res, pojma nimam od kje ti tiste črke. Bom kar na blef, EMA?Ja, teb grejo pa res sam gejse pu glau! Ta t nou kuiz pa ma res vezo z enim zenskim imenom, pa ni ime! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Ma dej nehaj no, jaz moram spat........ Saj sem ti že zgoraj povedala, da je to POSODA............ali SKODELICA ........ali KROŽNIK Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Hm kje naj pa sedaj najdemo tole? Povej BB je to kanji? A imaš ti poseben programček da lahko pišeš te pismenke? Če bi ga imela tud jaz bi blo na izi, bi samo vtipkala v japonski slovar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 Ma dej nehaj no, jaz moram spat........ KROŽNIK - 皿 Rece pa se SARA! Nimam besed - AMEN! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Nimam besed - AMEN! [/b] Bingl-bongl.......brez besed........to se pa ne zgodi vsak dan, ne?......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 [/b][/size] Rece pa se SARA! Nimam besed - AMEN! Ma ti japonci so res usekani, samo črtico umakneš pa iz krvi kar krožnik nastane Še David Coperfield jim ni kos P.S.: Ja Kokica, ni vsak dan nedelja:) Me prav zanima kakšna nagrada te pa zdaj čaka. Ti boš morala Bongi šlogat:)) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 KOKI Zdej pa res vidm, da sta se s tvojim Japoncem sam ucila! AMBER Ves, znam 300 Kanji pisat! Ampak tukaj jih iz kitajscine jemljem, japonsko imam samo Katakano in Hiragano! Aaaaaaaaaaaaah Bikec, Bikec gremo slogat! Ce ti je ta teden kaksna nova Gejsa usojena! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 KVIZ 人 (Je nekaj povezano s slikami spodaj!) SAMURAI GEIŠA NINĐA A misliš mogoče na film Samurai (igra Tom Cruise)? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 29. november 2005 Avtor Prijavi Deli 29. november 2005 Ne, filme pa igrajo .... ? No, pa sm ti use puvedala! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Ja pa koga je zdej z tem kvizom no sej sem že povedal prevod in vir. Kviz je kviz. IN ali obstaja še kakšna druga razlaga za kviz ali sopomenka. Dej malo razlož da smo si na jasnem ne pa da tukaj v prazno baltimo. Pa lahko bi tudi kakšen source navedla ne od kje jemlješ podatke če ne bom pa itak JAZ vse po netu poiskal in navedel. Have a nice day Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Japanci rade za nas..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 29. november 2005 Avtor Prijavi Deli 29. november 2005 KVIZ 人 (Je nekaj povezano s slikami spodaj!) SAMURAI GEIŠA NINĐA MATJAZzek Nikomur nicesar ne vsiljujem. Kdor rad resuje krizanke, rebuse itd. ga bo malo zanimalo. Ti kar isci po internetu, bo zate dobro. Vir informacij naj povem? Ne vem kako ti naj vso mojo znanost iz moje glave ven napisem in narisem. Tezka bo! En torek mi je dal moj dr. Zhao Ning Jun en kitajski CD. Obljujbila sem mu, da ga bom do cetrtka prevedla. Se je tako smejal (isto, kot sem se jaz potem v cetrtek). Grem kupit kitajsko-italijanski zepni slovar. Ves, oni pa nimajo niti take abecede (Katakane in Hiragane) kot Japonci, ves je vse v vzorckih. Torej 16 pesmi za prevest. Slovar ima cca 2 mm velike ideograme. In sem zacela. 50.000 znakov sem pregledala, enega za drugim. Nekaj sem jih znala iz japonscine. 48 ur nisem spala. A ti ves, da sem med 50.000 znaki iskala ENEGA, DVA, najvec tri? A ti ves, da ena najmanjsa crtica spremeni besedo? Ko sem mu v cetrtek to prinesla prevedeno, je bil tako paf, da me je celi grupi Tai Chi Chuana hvalil rekoc, da se ni nikooli videl enega Evropejca, ki bi tako lepo pisal (on je tudi profesor kitajscine). Moram povedati, da do tistega dne nisem niti ene kitajske besede znala. Evo Matjaz, naredi tako, kot sem jaz, pa bos sigurno nasel! Zivjo Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 KOKI Zdej pa res vidm, da sta se s tvojim Japoncem sam ucila! jaaaaa, kaj si pa ti mislila? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 BB odgovor na kviz to je pismenka za človeka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 hehehehe..........jaz vse vem.......... A sem dobila glavno nagrado kviza? ja bravo........ lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 no bb kviz zate al pa kdo drug sam nevem la je japonsk al kitajsk al kak že sam se vidi tkole 密碼 no ka to piše(jaz vem) Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Svizec...Bi lahko dal večjo sliko pismenk, že tako je vsaka črtica pomembna. In se skoraj ne vidi, če lahko MALO POVEČAJ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Svizec...Bi lahko dal večjo sliko pismenk, že tako je vsaka črtica pomembna. In se skoraj ne vidi, če lahko MALO POVEČAJ 密碼 Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Glej .... jaz nisem našla, pismenki sta zakomplicirani, saj to je jasno, kajne? Upam, da ti bo lahko BB pomagala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 sej jst vem kaj piše! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Aja... nisem vidla da piše kviz, ker enkrat nazaj si BB spraševal kaj nekaj pomeni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Avtor Prijavi Deli 30. november 2005 BB odgovor na kvizto je pismenka za človeka/osebo . 人 Bravo Ambercka Imas dozivljensko sloganje pa tudi Kokica in pa jasno tudi Bikec in Svizcek. Glede njega pa tole: Ce si lahko zgoraj precitas kaj sem odpisala Matjazu! (Nekaj ljubezenskega je, vec pa mi se ne da ukvarjati, kajti nisem se tako dalec, da bi prav vseh najbrz 100.000 vzorckov znala!) Povej mi Ambercka, ali tudi ti studiras enostavne ideograme? KVIZ 口 Ce ste prej videli, kaksen vzorcek je za kri, potem za kroznik, lahko sklepate, da ne smete sklepat. Torej: to je en del cloveskega telesa! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Pa Binga bonga ti potem veš čisto vse o Japoncih. Pa lahko mi tebe kakšno zakomplicirano vprašanje vprašamo, da se še ti malo prepotiš - seveda bi vse imelo veze z Japonsko in japonščino ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.