Skoči na vsebino

Japonci; pisava, tradicija, samuraji, ninđe.....

BINGA-BONGA

Recommended Posts

Kviz : to pomeni usta xDDx

Ja sem začela spoznavat japonščino...na tvojo pobudo. xokx

Je pa zelo malo učbenikov za japonščino ( sem si sposodila kar dva učbenika, ki jih je izdala Filozofska fakulteta za azijske študije, ker drugega ni na voljo :eek: x;)x ), slovarja pa sploh ni nobenega :o|o: Bom še malo pobrskala, bi bil vredu tud angleško-japonski slovar xDDx

Knjige o Japonski sem pa itak našla samo v angleščini :o|o:, kar je pa tud vredu, saj jo dobro obvladam. xDDx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 462
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pa Binga bonga ti potem veš čisto vse o Japoncih. Pa lahko mi tebe kakšno zakomplicirano vprašanje vprašamo, da se še ti malo prepotiš - seveda bi vse imelo veze z Japonsko in japonščino ... xDDx x^x

Matjazek, zgoraj ali na prejsnji strani si precitaj, kaksno je moje znanje glede japonscine in Japoncev.

To temo sem odprla, tako da se ljudje lahko malo sprostijo, napisejo kaj o karate filmih, zgodivini, pravljice. Jaz kratkomalo ne vem o nobenem narodu skoraj cisto nic, malenkosti, samo o Jugi + Italiji pa ja, to pa ja.

Ti kar predlagaj, napisi, in ce bom vedela, ti bom ze nakako odgovorila, ce ne pa ti bo en drug.

Pridn in ne nagajat, ce ne te bo :shuriken: pozrla!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

はんざい :flower: AMBER :flower: HVALA :flower:

Ja vidis, namesto da resujes rebuse, se pa lahko takole pozimi zabavas, ne! Jaz tako ali tako dajem samo zelo lahke stvari. Imam japonsko-italijanski zepni slovarcek, pa je kar dovolj notri, sploh cisto vse. Dosti sem ze pozabila, kajti ne govorim z nikomer in tudi ne rabim. To sem se zacela uciti zaradi dolgocasja in pa tudi zato, da vidim, kako se moji studentje spopadajo s teskocami.

= KUCI (idem kuci, xg:Dx) = USTA, nekaj odprtega

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

...mene samo zanima kako se napise Đungkašvili s temi japonskimi pismenkami... x:Dx x:Dx :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...