Skoči na vsebino

Japonci; pisava, tradicija, samuraji, ninđe.....

BINGA-BONGA

Recommended Posts

• Komentarji 462
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja Misko, to pa ne gre tko, ves! Ti bos vedno starejsi, pa tudi jaz! Torej bom najbrz vedno vec vedla kt ti, ne!

1. Na Japonskem, kot sem slisala, predsednik ne sem biti mlajsi, mislim da od 70 let!

2. Ce je npr. en Japonec Miho Kawasaki rojen v Ameriki, oba starsa pa sta Japonca, ce pride ta na Japonsko zivet ali pa na obisk, NJEGOVO IME vedno napisejo v KATAKANI (za tuje besede, priimke in imena) in ne v HIRAGANI (za vse kar je japonsko). xg:Dx

3. Takole bi to zgledalo pri nas, npr: KOVAC MIHA pride zivet(rojen) v Beograd! Tam se zdaj vse pise v cirilici, toda ime od tega Mihca pa bi bilo do konca njegovega zivljenja napisano v latinici, pa cetudi je ves tekst v cirilici! Evo, to bi jaz kar naredila! Bom kje predlagala! xokkx

:flower: KVIZ :flower:

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA
Deli na socialnih omrežjih

Ja kaj nej ti recm? BRAVISSIMA !!!

:flower: A si ti vidla Bikca, a? Kako se preda, a? Kaj pa ce je slucajno Miskotov fotr, a? Pucakma na udgovor! :flower:

Nisem odgovoril, ker sem mislil, da sem zadel, nisem prečital stavka do konca. Sem pa pred tistim mislil na žarke. Bi bil bolj blizu. Miškotov fotr? Hja tega ne vem, trenutno me nobena ne lovi za očetovstvo x:Dx

Ja kaj nej ti recm? BRAVISSIMA !!!

:flower: A si ti vidla Bikca, a? Kako se preda, a? :flower:

:palec: x:Dx x:Dx x:Dx Daj kaj težjega, pa bo prišel še kdo drug na svoj račun.

Zdaj gre "Aladin" kuhat naprej, ker kmalu pride družba........... x;)x xDDx x^x

Imejte lep večer še naprej............ xsrcx :palec:

Smisel življenja je največja sreča

Nisem odgovoril, ker sem mislil, da sem zadel, nisem prečital stavka do konca. Sem pa pred tistim mislil na žarke. Bi bil bolj blizu. Miškotov fotr? Hja tega ne vem, trenutno me nobena ne lovi za očetovstvo x:Dx

Tipicno za BIKA, da NC DU KONCA NE NARDI!

Sunce ti je zarko! K si pr Amerikancih citu ut tipa, ne?

Prec u tork ti , ne vama slogam! xsmx

x:Dx x:Dx x:Dx :hepko: :hepko: :hepko:

Jaz nisem babnca :o|o: xrolleyesx x;)x

xrolleyesx Uprost no, ALADINKA! xsmx

ja :D

mat ga zna pa ugasnt ;) grem pod tuš al pa kam ona pa hit comp ugasnt da nebi biu več gor :D

xsmx LEPA FAMILIJA xsmx Kwa pa ce jest tvoji mami po telepatiji povem, kam nej prtisne in pa fotru, d ti ga nau przgau, a)

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

xrolleyesx Uprost no, ALADINKA! xsmx

Oproščeno ti je...... x;)x

Ma, sem jezna,........vse imam spedenan, njih pa od nikoder............. :ermm: :att: TAKOJ SE NARIŠTE NA VRATA, KER...... :att: :mad2:

Bingl-Bongl......eno telepatsko vibracijo rabim............. x:Dx :palec:

Smisel življenja je največja sreča

Tipicno za BIKA, da NC DU KONCA NE NARDI!

Sunce ti je zarko! K si pr Amerikancih citu ut tipa, ne?

Prec u tork ti , ne vama slogam! xsmx

Tole mi boš mogla pa razložit, ker nimam pojma za kaj gre. Kaj naj bi pri Američanih čital oziroma prečital? Povej, pa ti bom odgovoril. Če kaj ne delam, potem ne lažem! Mogoče si me po krivem degradirala x;)x

No, zdaj grem pa res. LP! x:)x

:flower: KOKI :flower: Dej puvej, kuko se sploh lohka midve igrama z dvema tako neumnima lepotcema, a? Dej no dej, k je tko jasn, d je Bikc Miskotou fotr! Uba nc n razumeta in nubenih pravilnih zakluckou ne dajeta! xrolleyesx

:flower: Bikec :flower: Kwa ti ni jasn, a?

1. Si reku, d nisi du konca precitu! Jest sm udguvurila, da Biki itak nc du konca ne nardijo!

2. Si hotu rect "zarki"! Pr Americanih pise, d tist igralc ma duma napravo za radiografijo, in da oddaja nevarno zarcenje, a, evo! In ti si to precitu in tut komentiru!

3. No, usaj to je jasn! xrolleyesx

:flower: Misko :flower: In kwa si hotu puvedat s to crto! xrolleyesx

:flower: Bikec :flower: Kwa ti ni jasn, a?

1. Si reku, d nisi du konca precitu! Jest sm udguvurila, da Biki itak nc du konca ne nardijo!

2. Si hotu rect "zarki"! Pr Americanih pise, d tist igralc ma duma napravo za radiografijo, in da oddaja nevarno zarcenje, a, evo! In ti si to precitu in tut komentiru!

3. No, usaj to je jasn! xrolleyesx

Nijet drži, tisto sem si mislil še preden sem šel k američanom x:)x Kaj veš zakaj nisem prebral do konca? Zato, ker si mi v oklepaju povedla , da si mi nekaj zašlogala, jst "mona", pa namesto, da bi prebral še zadnje besede sem hitro šel pogledat v LNF Vedeževalnico. Priznej, nalašč, si mi tisto v oklepaju prej napisala, samo, da ne bi dokonca prebral x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...