anton_55 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Lep pozdrav! Danes sem v Nedeljskem Dnevniku zasledil oglas o zdravilu CONPROSTA,ki pomaga pri oboleli prostati.Ker se tudi sam soočam s tem problemom,me zanima,ce ima kdo kakšne izkušnje s tem izdelkom? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 No te zadeve sicer NE poznam za tovrstne težave priporočam bučna semena v kombinaciji s kostanjevim medom. Eno in drugo zelo blagodejno deluje na težave s prostato in velja poskusit vsekakor pa nima stranskih učinkov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 O glej ga Danilo! Pozdravljen in dobrodosel, Anton! *se pridruzujem Danilovemu nasvetu (mega nasvet , sem tud sama hotla priporocit kospice, z medom pa morjo bit sploh kul ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Tudi olivc je kul, ja (sam ne vem, ne poznam izkusenj folka ravno za prostato)..No sama sem ga veckrat ze na obdobja zvrkljala... pa je tud dbest... tud uzivam ga, sem pa tja, na tesce al pa ko me pich..In - nimam tezav s prostato. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stipe 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Pozdravljen Anton!Lahko ti povem, da sem bil letos doma na Hrvaškem na dopustu in tam sem kupil Conprosto. Povem ti, da stvar res deluje. Res sem moral jemati 3x3 tablete 2 meseca in ne 1 kot je bilo napisano, a se je uzplačalo. Pa še nekaj razveseljivih stranskih učinkov ima v nasprotju z Omnikom, ki sem ga jemal do Conproste. Ti prav prisrčno priporočam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 a lahko kaj več poveš o razveseljivih stranskih učinkih A je dovolj enkrat na let po dva meseca? Pa starost ? A pri sedemdesetletnikih bi tudi pomagalo? * A se da to kje v Sloveniji kupit? Pa kaj pravzaprav to sploh je? Pa hvala za odgovor... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Ne sitnari, saj ženske je nimajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 čuješ lepo te prosim hejaj....tud teb ne bo škodlo če prisluhneš, revež je tisti , ki v življenju stavi na enega konja, pa na koncu sppozna da je napačn.... dečki čez šestdeset majo ornk probleme s tem....prave muke * Vsak tretji , ki bo težil, bo ustreljen.Dva sta že težila. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stipe 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Pozdrav vsem skupaj!Conprosta je sedaj na voljo tudi v Sloveniji.Sam sem jo kupil v lekarni v Mariboru.Veliko koristnih informacij o tem zdravilu pa sem nasel na http://www.conprosta.hr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 lulaš...pavza...lulaš...pavza...lulaš...kar nekaj časa traja vse skup... pa bučnice zobaj...zvedela od Todi bučnice ja.......js sm zanč ugotovila, da pa škoda ker nimam prostate, ker bi ziher mela ful zdravo, ker tolk tehle bučk pogrickam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 zaključna faza...ne lulaš...kateter Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 Sta se v čakalnici pr dohtarju srečala en k je jecljal in en k ga je prostata matrala. Pa prav jecljavec drugemu."Tttti, kkvaaa pppa ttti je?""Prostata me matra.""Kkkkakkko ppppa ttto zzzgleddda?""Ščijem tko kt ti govoriš." Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maja11 1. november 2009 Prijavi Deli 1. november 2009 Več o conprosti tudi na tejle povezavi TUKAJ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
biosinhron 30. november 2009 Prijavi Deli 30. november 2009 Pozdrav! Zelo dobro pri težavah z prostato je tudi magnetna terapija. Sam sem to videl pri većih osebah, ki so to poskusili. Težave so po letu dni redne uporabe čisto izginile. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. november 2009 Prijavi Deli 30. november 2009 mene sam zanima, če je kdo kle, ki mi lahko razloži, kaki so simptomi, da je s prostato nekaj narobe, pa prosim,ne preveč strokovno da bom kaj razumel.. hvalaTole tudi mene zanima Ve kdo?Pa saj nikogar ne rabi biti sram Preventivno menda hasne velko bučnega ula vlivat na soljat , pa kot pravi Todi, bučnice papcat. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 30. november 2009 Prijavi Deli 30. november 2009 Tole tudi mene zanima Ve kdo?Pa saj nikogar ne rabi biti sram Preventivno menda hasne velko bučnega ula vlivat na soljat , pa kot pravi Todi, bučnice papcat. Prvi simptom je, ko se začneš za to zanimati . U bistvu ne vem, ampak se mi zdi. Vem pa en vic. Se v čakalnici pri zdravniku srečata dwa možaka in prvi, jecljač vpraša drugega:Ttt ttt tt iiiii.... Kwa ppaa mmaaššš zzzza eeneee težavvveee?Pa pravi drugi: Mah... prostata me jebe.Pa spet prvi: Kkkkuuukkkooo pppa tttoo zzzgllleedddaaa?Pa spet drugi: Ščijem tuko, kukr ti goworiš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. november 2009 Prijavi Deli 30. november 2009 sem vedla, da sem tole že nekje prebrala in v tej temi je zdaj celo 2x, da bo ziher držalo:)) Prvi simptom je, ko se začneš za to zanimati .Viš, narobe - ker če tako tole, pol bo free vsak čas rodil ali pa vsaj menstro dobil (pa brez zamere free) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 30. november 2009 Prijavi Deli 30. november 2009 sem vedla, da sem tole že nekje prebrala in v tej temi je zdaj celo 2x, da bo ziher držalo:)) Viš, narobe - ker če tako tole, pol bo free vsak čas rodil ali pa vsaj menstro dobil (pa brez zamere free) u jebi ga... pa res . widš, toj pa tko, če človeka tema ne zanima, jo klikne, ker je pač na tapeti, ircne... in pozabi pa lih da te mal poučim... zdej, k ma free menstro... veš, je mal bl občutljiv in bod bl nežna z njim (pa tut če magar zamer , ampak ne bo) Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. december 2009 Prijavi Deli 4. december 2009 ne zahaja v te teme tak, da ni panike Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. december 2009 Prijavi Deli 4. december 2009 x:Dx Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blaz9 23. oktober 2011 Prijavi Deli 23. oktober 2011 No te zadeve sicer NE poznam za tovrstne težave priporočam bučna semena v kombinaciji s kostanjevim medom. Eno in drugo zelo blagodejno deluje na težave s prostato in velja poskusit vsekakor pa nima stranskih učinkov. Pri vnetju in otečeni prostati pa pomaga tudi Pro-State Power. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 29. oktober 2011 Prijavi Deli 29. oktober 2011 Moja zdravnica trdi, da zato nima prostate, ker uživa dost pradižnika. No, jaz že poznam njene hece, k te pogleda in čaka, kok boš reagiral. Ampak nekaj pa ima paradižnik veze s prostato, ne vem kak se reče tisti snovi v pradižniku. Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. oktober 2011 Prijavi Deli 29. oktober 2011 ne vem kaj misliš (likopene?), ampak ima tudi veliko Ka, kar dodatno pomaga pri sproščanju sečne poti, morda je kej povezano. Sicer so pa za te težave menda dbest bučnice (bučne peške). Hehe, jaz tud nimam težav s prostato, tud najbrž zato k sem paradajzarka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 30. oktober 2011 Prijavi Deli 30. oktober 2011 ne vem kaj misliš (likopene?), ampak ima tudi veliko Ka, kar dodatno pomaga pri sproščanju sečne poti, morda je kej povezano. Sicer so pa za te težave menda dbest bučnice (bučne peške). Hehe, jaz tud nimam težav s prostato, tud najbrž zato k sem paradajzarka. Ja, paradajz zarad likopena al´ likopina, ne vem; pa okrog peclja tist je treba stran odrezat.Sem šou pogledat:Našu sem pa kurkumo, baje tudi.Bučke tudi ja. Hehe moja sestra je tud menda paradajzarka Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 30. oktober 2011 Prijavi Deli 30. oktober 2011 Ja, paradajz zarad likopena al´ likopina, ne vem; pa okrog peclja tist je treba stran odrezat.Sem šou pogledat:Našu sem pa kurkumo, baje tudi.Bučke tudi ja. Hehe moja sestra je tud menda paradajzarka Ma paradajz tedn,...................... x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.