Guest ashanti 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 čak o kom zdej mi2 o amaterju al Romörenu? hm kar sm nazadne napisala o amaterju, prej pa o romorenu - baje on izhaja iz full bogate družine, mt mu je baje za rojsn dan nabavla najnovej model enga avtomobila, tku d je on biu že predn se je začeu ukvarjat s smučarskimi skoki bogat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2006 vem ja terenca mu je kupla... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 vem ja terenca mu je kupla... ja ni kej, blazno velik keša majo, si lh prvošjo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2006 Finci, lohk si ne vem kok lušen ma če se kličeš Juha, hvala lepa lol Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 sm res, sm js mam pa norvežane velik raj k pa fince Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 vem ja terenca mu je kupla... Ja, Porsche Cayenne... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2006 sm res, sm js mam pa norvežane velik raj k pa finceka pa slovenci? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 ka pa slovenci? ja te so itak na prumu mestu, poj so pa avstrijci pa norvežani ->men ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 kwa pa teb svizec? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 25. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2006 men pa pru jst pol sosed, pol nasledn sosed pa tko naprej Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 men pa pru jst pol sosed, pol nasledn sosed pa tko naprej itak, a gledaš po državah, kera je bliži pa to (JOKE) (sj štekam) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 dj res powej, keri so ti bol, k pa drugi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 nekaj te mora bit že v hlačah, da prideš (peš) na vrh skakalnice, še več pa, da upaš z zaleta pogledat v dolino....da se pa dol spustiš, je pa čisto poglavje zase od moje hčere sošolka je želela biti predtekmovalka pa ji zaradi starosti menda niso še dovolili (stara še ne 13 let )je pa s svojimi leti ena najmlajših skakalk na svetovnem prvenstvu se mi zdi, v Slo reprezentanci sigurno,... pa baje je osvojila en državni naslov - torej ni treba da imaš veeliiiko v hlačah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 od moje hčere sošolka je želela biti predtekmovalka pa ji zaradi starosti menda niso še dovolili (stara še ne 13 let )je pa s svojimi leti ena najmlajših skakalk na svetovnem prvenstvu se mi zdi, v Slo reprezentanci sigurno,... pa baje je osvojila en državni naslov - torej ni treba da imaš veeliiiko v hlačah to lih ne, sm morš pa kr dost poguma met Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Baracuda 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 to lih ne, sm morš pa kr dost poguma met seveda je trba met pogum.pejt u mostec na skakalnico pa boš vidu strah-pa je sam 60.m.kaj šele90. ali 120.jest še gor nebi upu,kaj šele skoču Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 seveda je trba met pogum.pejt u mostec na skakalnico pa boš vidu strah-pa je sam 60.m.kaj šele90. ali 120.jest še gor nebi upu,kaj šele skoču ja bom VIDLA i`m girl sj coolja itak, sj kokr kerga, odvisn od človka, eni se bojimo, drugi pa ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Baracuda 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 ja bom VIDLA i`m girl sj coolja itak, sj kokr kerga, odvisn od človka, eni se bojimo, drugi pa ne ljudje mamo prirojen strah pred višino, ker nismo bili rojeni za letenje.pomoje ga mora vsak premagat sam.eni so ga že,eni še bojo,eni pa ga ne bomo nikol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 ljudje mamo prirojen strah pred višino, ker nismo bili rojeni za letenje.pomoje ga mora vsak premagat sam.eni so ga že,eni še bojo,eni pa ga ne bomo nikol.ja po pa tko. prou maš, ni kj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Baracuda 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 ja dejmo pa mal mn ga pušite.sam oni ga itak lah-travo pa to mislim, itak morjo bit taki bogi na izgled,tko da nevem, če jim je to kej v napoto.Dejmo orli!! no jest poznam dva osebno pa vem da niso glih proti.sam tko naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 zaklučno besedo za to sezono bom napisala: konec dober use dobrokranjc je na zadn tekm rešu našo sramoto - OI, ... res je d ni sm zadna tekma bla dobra za naše, tud na začetku, sj neki dobrih rezultatov smo pa nabral Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. april 2006 Avtor Prijavi Deli 1. april 2006 ljudje mamo prirojen strah pred višino, ker nismo bili rojeni za letenje.pomoje ga mora vsak premagat sam.eni so ga že,eni še bojo,eni pa ga ne bomo nikol.ja no sam da ti planici rečeš samo višina... če bom jaz višino z parkourom premagu, se prau da se bom upu z visohga dol vržt, še ne pomen da bi šau na planico, s smučmi ojoj :xx!: že na unem k se peleš dol, bi padu... pol bi se pa po riti do konca pelu da bi mi jo že scvrl.... bi mel tako big pleskavico Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 ja no sam da ti planici rečeš samo višina... če bom jaz višino z parkourom premagu, se prau da se bom upu z visohga dol vržt, še ne pomen da bi šau na planico, s smučmi ojoj :xx!: že na unem k se peleš dol, bi padu... pol bi se pa po riti do konca pelu da bi mi jo že scvrl.... bi mel tako big pleskavico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. april 2006 Avtor Prijavi Deli 2. april 2006 hudo kolk glav maš ti Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 hudo kolk glav maš ti ja velik an? če se smejim ih mam še vč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. april 2006 Avtor Prijavi Deli 3. april 2006 čak a ti tok hitr premikaš da oko ne sledi in je pol tko vse naokol tvoja glava... al maš dejansko več glav? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.