Guest ashanti 4. april 2006 Prijavi Deli 4. april 2006 čak a ti tok hitr premikaš da oko ne sledi in je pol tko vse naokol tvoja glava... al maš dejansko več glav? kok si ti pametn ej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bidox15 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Smučarski skoki so zakon!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 omg to je pa res končno ena resna tema zame..o tem bi se dal razpisvat.. obsedena sm z njimi eh;)niti ene tekme nism spustla..tut će sm mogla kam itgledala sm 2 program tut na rogli ..krvavcu hehe.. familija je itak že obupala..mami me je že pelala k psihologu..kr sm jokala 3 noćikr je blo konc sezone...in tko dalje.. aja nora sm pa na roberta kranjca..morgensterna..kuettla..ammanna..=) lazaronija..in še bi se dal naštevat joj kok so srćki hehehe lol Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 ti si pa čist not, no ja kr k psihologu ,tko hudo po moje ni, pol bi morali it vsi športni fanatiki Mal sta zgodi začela navijat, sezona se začne čez en mesec, sicerpa za stiskanje pesti ni nikoli prezgodaj Pa še ena stara: Primož se je že spustil po odskočnem pomolu, odrinil je, nese gaaaaaa,nese gaaaaaaaaa daleeeeeeeeeeeeč, 127,5 m in to je zmagaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ne bi blo švoh letos kaj tazga , sej ime ni važen, sam da je naš Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 hehe..mash prow jA...no jasei zdei sm se MAL umirila..sam poL k bo sezona bo pa spet:P heh Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2006 ja... sej fajn da bo kmal spet zima Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2006 ja ampak bolš kot pa tole vmes... naj bo al poletje al pa zima... jesen pa pomlad pa naj brišeta Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 ja ampak bolš kot pa tole vmes... naj bo al poletje al pa zima... jesen pa pomlad pa naj brišeta tole kar je zdej, je pa ja, čist kul , zima naj bo, sam tam, kjer so skoki , v mestujo ne rabmo, aja, ker smo pri skokih, Bajc je dons govoril po radiu, ful optimistično razpložen ,pohvalil je Damjana, Robija pa Roka Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2006 naj bo zima, da se gre bordat Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 OBVESTILO Dragi moji zagrizeni skakači že dolgo razmišljam da bi ta topic odprla, no pa je zvisko namesto mene to naredil very kul! Pravzaprav me zanima, če bi bil kdo pripravljen prostovoljno (pa ne mi rečt da vam nisem rekla ) pomagat pri nastajanju spletnega portala o nordijskih športih.Gre za uradno spletno stran nordijskih reprezentanc (www.slonordic.com), ki je že na spletu - obratuje že 4 sezone. Zaradi pomanjkanja denarnih sredstev, ki so šla letos v tehnično izboljšavo - sej veste kako to laufa pri športu ane, pa se moramo dela spet lotevati le prostovoljci. Delo poteka na treh poddisciplinah - SMUČARSKI SKOKI, NORDIJSKA KOMBINACIJA in TEK NA SMUČEH.Trenutno, ker nas primanjkuje "rednih" garačev je zelo zaželjeno, če ima kdo voljo in dar za pisanje o bodisi svetovnem ali kontinentalnem pokalu, ter moderiranje na našem forumu, pa je tudi zanesljiv glede svojega dela...da se pridruži ekipi. Joj kok vam ovce pa koze prodajam ane - ne resno, čisto zaresno vabim ljudi, ki jim je ta šport všeč in imajo nekaj podlage da vedo o čem se gre, so si pripravljeni vzeti čas po tekmi za spisati poročilo (kratko kdo je zmagal in kako so opravili naši ter naložit rezultate), naj se nam pridružijo zagotavljam z moje strani da je ekipa luštna, sami prijazni ljudje, zelo veliko sodelovanja, kar se tiče podatkov, iz strani Smučarske Zveze Slovenije - VABLJENI Če vas kaj zanima mi lahko kar tukaj odgovorite, drugače pa tudi na OS - np!Sem sicer bolj malo te dni na forumu ker se je začela zima in je veliko "opravkov" ampak vam odgovorim kolikor hitro bo mogoče A sem že rekla prisrčno vabljeni oki jz itak..obsedena z njimi hehe..=* tko da mogoć pa res:P Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 ah ja... pa sn spet mau okol pršla dns je bla 3(od 4) tekma novoletne turneje tokat u innsbrucku. od naših "orlov" se ni noben uvrstu u finalno serijo končn vrstn red:1. jacobsen2. morgenstern3. ammann Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blue_strelka 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 vrstni red me je presenetil:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 tole kar je zdej, je pa ja, čist kul , zima naj bo, sam tam, kjer so skoki , v mestujo ne rabmo, aja, ker smo pri skokih, Bajc je dons govoril po radiu, ful optimistično razpložen ,pohvalil je Damjana, Robija pa Roka no, sedaj pa primerjajmo tole z zadnjo tekmo v Innsbrucku. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 no, sedaj pa primerjajmo tole z zadnjo tekmo v Innsbrucku. ja... pa nm je use jasn an Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 no, sedaj pa primerjajmo tole z zadnjo tekmo v Innsbrucku. ja, sploh ne spomnim, kdaj so naši tako skakali, pa spremljam skoke od kar pomnem , 11 let nazaj so začeli še slabše, sam potem je v Innsbruck prišel Primož in razturil Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 kje je sedaj tisti ta mali Ulaga? ali Tepeš ? sem pozabil, kdo eden od teh dveh Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Raj nem nč reku. Pa saj pridejo spet še naši časi, ziher.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Ja, to je pa tko če noben nima ravno pravega filinga da je ZIMA Sicer so pa že bile take krize pa se je vse izvleklo na koncu, se spomnete tiste ko so že hoteli trenerja zamenjati pa je Žonta eksplodiral na turneji štirih skakalnic alora, ni panike ki je Bajčisan nebi mogel porihtati Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Zupan se je kar nekajkrat za las izvlekel. Tudi (pred?)lani ga je rešil Benkovič s svetovnim prvenstvom.nimamo niti enega konstantno dobrega skakalca, ali skakalca, ki bi bil dober vsaj eno celo sezono...nekdo se prebudi mogoče le za nekaj tekem, potem pa spet pade v povprečje.Se mi zdi, da potrebujejo enega dobrega športnega psihologa Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Jst pa mislim da samo mal več discipline, pri tem je mogoče ravno z Bajcem prišla nova doba in zaradi tega kak zapletek več vedet je treba da skoraj nikoli ni tako kot slišiš na intervjuju - zadi je sigurno še kej več Kot drugo pa vsak ima svoje obdobje, sem vesela da se je npr. Petri Majdič zdej tko odprlo, raztura in razturila bo letos SP, vsaj nekje še kak višji uspeh da ne bodo skos skakalci na udaru ane Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Petra je res carica letos res raztura, si moram pogledat razpored, da si kakšno tekmo ogledam na TV, da bom lohk navijal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 jutr pa kvalifikacije za zadno tekmo novoletne turneje u bischofshofnu. zj mormo držat pesti d se naši sploh kvalificirajo... je prou žalostn... sam sj bo že... se ujo že pobral še zmer so se, pa se bojo tud zj- mormo bit mau optimista ane sicr pa je zmag u skupnmu sešteuku novoletne turneje še odprta... kdu jo bo pa dubu bomo pa vidl u nedelo...in za koga vi misnte d jo bo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 jutr pa kvalifikacije za zadno tekmo novoletne turneje u bischofshofnu. zj mormo držat pesti d se naši sploh kvalificirajo... je prou žalostn... sam sj bo že... se ujo že pobral še zmer so se, pa se bojo tud zj- mormo bit mau optimista ane sicr pa je zmag u skupnmu sešteuku novoletne turneje še odprta... kdu jo bo pa dubu bomo pa vidl u nedelo...in za koga vi misnte d jo bo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 6. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2007 dns je bla 3(od 4) tekma novoletne turneje tokat u innsbrucku. od naših "orlov" se ni noben uvrstu u finalno serijo a jih res sploh lahko rečemo orli? dokler je biu Zupan jim je šlo čist fajn... janda je meu en let srečo, pa so misnli ka je ta trener iz njega naredu, pa kot vidmo ni glih neki... ker je pri nas stvar poslabšal namesto izboljšal... mi nebi smeli menjat trenerja (mislim takrat ko so Zupana zamenjal) ampak tuzdga direktorja al ke je ko je hotu da Zupan gre Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 kje je sedaj tisti ta mali Ulaga? ali Tepeš ? sem pozabil, kdo eden od teh dveh Tepeš Cashy , ja letos mu ne gre najboljše , lani pa sta ravno s Schlierenzauerjem bila boj za zmagona MSP, tako da glede skokov se ni za bat, imamo dost pomladka in verjamem, da bodo prišli tudi njihovi uspehi a jih res sploh lahko rečemo orli? dokler je biu Zupan jim je šlo čist fajn... janda je meu en let srečo, pa so misnli ka je ta trener iz njega naredu, pa kot vidmo ni glih neki... ker je pri nas stvar poslabšal namesto izboljšal... mi nebi smeli menjat trenerja (mislim takrat ko so Zupana zamenjal) ampak tuzdga direktorja al ke je ko je hotu da Zupan gre težko se za kateregakoli zmagovalca svetovnega pokala govori samo o sreči, forma je bla svizec, forma , a si kdaj igral igral igrico Ski Jumping 2, no že tam si lohk prav fino zajebal odskok Zdaj za nazaj razglabljat, zakaj so zamenjali Zupana in tako naprej se mi ne zdi smiselno, treba je gledat naprej. Če pa pogledamo zadnjih pet let pri skakalcih in smučarjih, pa mislim, da razen Mazetove, sploh ni primerjave , pa so naši smučarji včasih kotirali višje kot skakalci jutr pa kvalifikacije za zadno tekmo novoletne turneje u bischofshofnu. zj mormo držat pesti d se naši sploh kvalificirajo... je prou žalostn... sam sj bo že... se ujo že pobral še zmer so se, pa se bojo tud zj- mormo bit mau optimista ane sicr pa je zmag u skupnmu sešteuku novoletne turneje še odprta... kdu jo bo pa dubu bomo pa vidl u nedelo...in za koga vi misnte d jo bo? Jst mislim, da bo Jacobsen, če ne bo kej presenetljivega Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.