Skoči na vsebino

Smučarski skoki

svizec

Recommended Posts

Guest ashanti
ah sj je gotou neki tajga ja... no js upam d bo jan mazoch preživu... pa se lp poštimu pa šu lajf naprej... k ma še ceu lajf pred sabo... 21let...
Deli na socialnih omrežjih

Guest ashanti

jeee... vasja bajc je šu --> papa

namest nega je zj finc ari-pekka nikkola, k je prej meu slovensko b reprezentanco... good luck :palec: x^x xDDx xDDx

Guest ashanti
kaj pa je kaj z mazochsonom zdaj? kdo kaj ve?

ja js sm prebrala, d so ga učer zbudl iz umetne kome, pa d zj že sam diha, sam ... js misnm d je še kr u kritičnmu stanju (k ma dost hude poškodbe.....)... čprou praujo d se stanje izbolšuje... držim pesti d se bo zvleku........... xcrossfingx xcrossfingx

Guest ashanti

ah... dns pa naši porazno... anben se ni u finalno serijo uvrstu...

zmagu je malysz, drug je biu morgenstern, tret pa uhrmann

Nekaj dobrih novic o Mazochu, bojda je danes naredil svoje prve korake po padcu, utrpel ni hujših možganskih poškodb in že razmišlja kako se bo vrnil nazaj na skakalnico :palec: :flowerface:

Vir: 24 ur

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Guest ashanti

kt zanalš... heh... po naklučju spet mau pridm sm, pa vidm d me že kr pogrešate x:Dx

učer je odpadla tekma, k je vetr pihou tud do 10metrou na sekundo... dns jo bojo pa pribal izpelat u Oslu... bomo vidl... sam od naših ni nč... učer so neki dobr skakal... sam a je blo to sam mau sreče??? bomo vidl dns...

drug tedn pa že Planica... zj bojo 3 tekme xDDx xDDx xDDx petk, sobota, nedela... sam ne grem pa u Planico... k tastari neki težijo d je šola na prumu mestu pa bla bla bla... sj bom prežvela... komi čakam d dobim izpit, na 18let... k bom šla usak let tja xDDx xDDx x^x x^x x:Dx x:Dx x:Dx x;)x x;)x

Guest ashanti

no u Oslu je bla dns tekma... k se je izšla tkole... :

1. Simon Ammann

2. Martin Koch

3. Matti Hautamaki

od slovencou se je u finalno serijo uvrstiu sam Primož Pikl...

zj pa P L A N I C A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A

v Planici bo pa menda skakal tudi nekdo ki je meni zelo ljub - pred dnevi postal svetovni mladinski ekipni prvak... prijeten fant

:inocent: najbližje svetovnemu pokalu je verjetno Jurij Tepeš?

Čeprav jst bi bla vesela tudi, če bi se Mitja Mežnar pognal po planiški Velikanki xsrcx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

• 4 years later...
  • 7 months later...

evo, tole danes je bilo pa veličastno! x8Dx :palec:

1. zmaga slovenske reprezentance v poletih v Oberstdorfu! xsrcx

nasuli smo tudi favorizirane Avstrijce kljub padcu enega naših skakalcev ob res ekstremni daljavi. Žal se je ta skakalec, Peter Prevc ob padcu poškodoval :sori: ramo ima fuč, ne vem pa, kaj natančno.

Škoda samo zaradi tega, ker je že naslednji vikend svetovno prvenstvo v poletih v Vikersuundu. Samo želim mu lahko, da bo čimprej OK, ker je res v izjemni formi x8Dx

Čestitke našim orlom! x8Dx :palec:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...