Guest ashanti 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 nimam pojma kwa to pomen... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2007 sej jst tut ne, sam zdi se mi da je mu en moj kolega nekak tko, k se ni smeu prmaknt, tut obisku ni smeu met, k če bi sam pustlo kdo mal prmaknu bi lahko umru al nekak tko... sam nism pa sigurn če je to to... tko da ne rečt da sem vas kej nasrau, ker pravim da ne vem če kdo ve pa naj pove Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 ah sj je gotou neki tajga ja... no js upam d bo jan mazoch preživu... pa se lp poštimu pa šu lajf naprej... k ma še ceu lajf pred sabo... 21let... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 ja, kakor vem, je imel Svizec prav, možgani so mu otekli, zato je potrebno strogo mirovanje, pa nekaj Mazochu, drži se Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 jeee... vasja bajc je šu --> papa namest nega je zj finc ari-pekka nikkola, k je prej meu slovensko b reprezentanco... good luck Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2007 upajmo na bolše čase... kaj pa je kaj z mazochsonom zdaj? kdo kaj ve? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 kaj pa je kaj z mazochsonom zdaj? kdo kaj ve?ja js sm prebrala, d so ga učer zbudl iz umetne kome, pa d zj že sam diha, sam ... js misnm d je še kr u kritičnmu stanju (k ma dost hude poškodbe.....)... čprou praujo d se stanje izbolšuje... držim pesti d se bo zvleku........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2007 ja sm brau da se je zbudu, ampak da je še kr zlo bogi... upajmo da se bo pobrau... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 ah... dns pa naši porazno... anben se ni u finalno serijo uvrstu...zmagu je malysz, drug je biu morgenstern, tret pa uhrmann Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2007 bol k se menjavajo, slabši so pol skakalci... upajmo da se bodo vsaj za nasledno sezono pošlihtal, ker za to so že malo pozni Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Nekaj dobrih novic o Mazochu, bojda je danes naredil svoje prve korake po padcu, utrpel ni hujših možganskih poškodb in že razmišlja kako se bo vrnil nazaj na skakalnico Vir: 24 ur Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 30. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2007 fajn,fajn samo meni ni jasno, kaj jih tako vleče v to? mislim vsi ki se z nečem ukvarjajo, se jih neki zgodi, pa pol še vseen so tam, sploh ne pomislijo da bi mogoče nehal... a je to adrenalin al ka je tko pr vseh teh ki se s čim ukvarjajo? ker to definitivno ni samo pogum... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 tuki pa taka tišina, pa dejmo vseeno mal poskočit , Jajc je bil tretji , pa imamo ta prave stopničke tut letos Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2007 mhm, ashanti je nekam zginla in nihče nas več ne obvešča o rezultatih... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 17. marec 2007 Prijavi Deli 17. marec 2007 kt zanalš... heh... po naklučju spet mau pridm sm, pa vidm d me že kr pogrešate učer je odpadla tekma, k je vetr pihou tud do 10metrou na sekundo... dns jo bojo pa pribal izpelat u Oslu... bomo vidl... sam od naših ni nč... učer so neki dobr skakal... sam a je blo to sam mau sreče??? bomo vidl dns...drug tedn pa že Planica... zj bojo 3 tekme petk, sobota, nedela... sam ne grem pa u Planico... k tastari neki težijo d je šola na prumu mestu pa bla bla bla... sj bom prežvela... komi čakam d dobim izpit, na 18let... k bom šla usak let tja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 17. marec 2007 Prijavi Deli 17. marec 2007 no zmotla sn se.... jutr bo tekma u Oslu usak se kdaj zmot Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 17. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2007 tut najbolšim se zdofi... sam da se naujo že po plastiki fural Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 hehe... sj baje bo ta tedn sneg... tko d... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 no u Oslu je bla dns tekma... k se je izšla tkole... : 1. Simon Ammann2. Martin Koch3. Matti Hautamakiod slovencou se je u finalno serijo uvrstiu sam Primož Pikl... zj pa P L A N I C A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 v Planici bo pa menda skakal tudi nekdo ki je meni zelo ljub - pred dnevi postal svetovni mladinski ekipni prvak... prijeten fant Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 v Planici bo pa menda skakal tudi nekdo ki je meni zelo ljub - pred dnevi postal svetovni mladinski ekipni prvak... prijeten fant najbližje svetovnemu pokalu je verjetno Jurij Tepeš? Čeprav jst bi bla vesela tudi, če bi se Mitja Mežnar pognal po planiški Velikanki Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 ne... danes se je poškodoval Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teeja 18. julij 2011 Prijavi Deli 18. julij 2011 - Slovenian ski jumpers -Robert Kranjec - Thomas Morgenstern -Gregor Schlierenzauer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. februar 2012 Prijavi Deli 19. februar 2012 evo, tole danes je bilo pa veličastno! 1. zmaga slovenske reprezentance v poletih v Oberstdorfu! nasuli smo tudi favorizirane Avstrijce kljub padcu enega naših skakalcev ob res ekstremni daljavi. Žal se je ta skakalec, Peter Prevc ob padcu poškodoval ramo ima fuč, ne vem pa, kaj natančno. Škoda samo zaradi tega, ker je že naslednji vikend svetovno prvenstvo v poletih v Vikersuundu. Samo želim mu lahko, da bo čimprej OK, ker je res v izjemni formi Čestitke našim orlom! 4 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. februar 2012 Prijavi Deli 25. februar 2012 Robert Kranjec je svetovni prvak v smučarskih poletih!!!!! ČESTITKE!!!!! 3 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.