Marsa 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2005/48/"][b]Napoved za 48. teden[/b][/url] - [b]28. november - 4. december 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 iiiiiiiii Thanks! vnaprej,....zdej grem pa brat! Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 sory ker sem tko pozno jo dala... pa ceprav imela ze v petek 3/4 napisane, pa se hvalila sem se s tem. sem imela zablokirane misli. :||| no zdaj so se k sreci odblokirale. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 branje...here I come.... čeprav ne bo bistveno pomagalo....se mi pluton najbrž nekje po marsu klati....že itak je revež ubogi, pol se pa čudim, zakaj se ne zmaknem....šit šit šit..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 [color="#CC33CC"]Kljub temu se ne nadejajmo čudežnih premikov[/color] [color="#6600CC"]Sej se nisem . Hm, a tkole divje se bomo šli še cel teden. Jah no kaj čmo, šta je, tu je . Pa spet preteklost glodal, al kako, ah tut če ne, sem bla včasih prav strastna članica premlevalnega in iz vseh zornih kotov analizirajočega krožka otroštva, mladostništva in vsega. Potem sem pa enkrat to odložila. Sem obdelala, a da zdej pa spet . Sicer nam gre pa vreme prekrasno na roke, ker bo poskrbelo za vadbo, me čaka par kubikov snega, pa mislim, da je jutri nova pošiljka napovedana, če se mi bo potem še dalo težit, ko bom verjetno fizično konc, pol nej pa kr še. Aja pri nas bo ta teden še erotični naboj, ker bomo spet skup doma , ziher Marsa pozabla napisat . Marsa hvala za navodila[/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 ha...eksplozije praviš ..no pr men je že šporhert...a pa še cel teden .....huuuuuuuudo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 men tud nc fajn, tik rped explozijo myself. spekla sem se pa tud ze. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Bogato! spet "luštkan" teden! Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 jh...sem glih hotla napisat, da bom kr js....ne bo treba štedilnika....pa me marsa prehitela.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 [quote name='Marsa' post='578945' date='28. Nov 2005 ob 14:58']men tud nc fajn, tik rped explozijo myself. spekla sem se pa tud ze. [/quote] [color="#6600CC"]Sem glih nate full mislila, ko si poškodbe omenjala, da bodi previdna[/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 hvala za skrb, jaz to napisem, pol mi pa drugi morjo svetovat. a ni bedast! Lustkan ja, Silki. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 dobrima prijateljema se je danes rodila punčka PIKA .Z zamudo, roke je bil 23.11.05. Smešno pri tem je da je, ko je bila še v trebuhu in nismo vedeli ali bo punčka ali fantek...je naš gospod rekel, tole bo pa IVO In skoz je bilo Ivo gor Ivo dol . Šele danes mi je kapnilo zakaj je punčka tako jezno brcala kadar je bil maš gospod v bližini Toliko o prekrasnem začetku tedna Ne dvomim da bo cel teden v zelo podobnem filingu glede na to, da si je gospod takoj vzel dopust za jutri . Kaj bo šele ko se bo nama otrok rodil Lep teden vsem skupaj, sončk http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 [quote name='sončk' post='578964' date='28. Nov 2005 ob 15:15']Kaj bo šele ko se bo nama otrok rodil [/quote] cestitke prijateljem! *fajn ime, ce bi bil tim puncka (sam sem vedla da ne bo in da bo torej fantek), bi bil/a pika. simple in kratko. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 hm... tnx Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 veš da jaz se pa sploh nisem mogla na trenutek privadit..govorila sem si Pika, hmm Pika ..No ampak sedaj mi pa kr gre v uho Tim je pa tudi meni zelo luštno ime, meni so kratka imena najboljša Tudi najin otročiček bo imel kratko ime Pika Pikica, veš da sem se takoj nate spomnila, ko sem izvedela za ime male http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Mislim, kakšno napoved pa ti pišeš Kot, da bereš moje življenje...pismo... Da o mojih sanjah niti ne govorim..seciram pa stvari ful.. Ok..treznost in preudarnost Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 O Nat!!!! Pozno in na nekoliko 'neprimernem mestu', a od srca, upam da se sprejemas - vse naj naj, naj in naj za tvoj rojstni dan!! (*nisem prisla do tega, da bi ti cestitala, sem te pa imela v glavi ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 UUuu si našla mesto ja hvala no..zgleda da bo spet zanimivo leto..no ja..bo že..lepo, da si napisala - čestitke itak veljajo še ful za nazaj. Hvala tebi,da nam omogočaš tule, da gnjavimo in težimo... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 Nataly, pr men bos vedno mela posebno mesto, nikol ne bom pozabila tvoje... *preobrazbe* in kolk nekak... pomembno je, da si se znasla tu. Tko da hvala tud teb, zvestoba in tole ful steje pr men. brez da se milijardkrat govori in tko naprej... sam vseen pa ni kul, da sploh ne bi nikol pohvalil, dal kakega srcka in tko.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Ja tudi tebi. Bi morala zdajle nehat - ker bom pomislila, da je kaj narobe z mano, toda danes je LNF spet pridobil na vrednosti(pri meni no), ker kako krasni ljudje so tule..težko najdeš..ok..čeprav te kdo kje celo preseneti(kot mene danes) NE maram neke osladnosti tudi jaz - se mi zdi nerealna in neresnična..mogoče zgledadam tudi bolj ojštra in vse to..včasih delujem tako pa ni tako(sco asc..kaj moreš) Zato je takšna pohvala in to pohvala je - veliko vredna. Pride iz srca. Tudi zato hvala ker se trudiš z napovedmi..in veješ s spremembami,ki jih eni neradi sprejmemo in ker si objektivna. Tole ful pomeni... Mah..grem dol..bom še patetična ratala Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 [color="#009900"]Močno bo povečana naša intuicija in bogatejši in slikovitejši naš sanjski svet, sanjarili pa bomo tudi v dnevnem življenju in v tem pretiravali, prav tako bomo do nezavesti secirali vse dogodke in odzive.[/color] dobro da vem, da nisem spet šla nekaj korakov nazaj.... tale seciranje sem uspešno odpravila - do danes... ok, kmalu bo bolje... [color="#006600"]Izogibajmo se prepirljivosti in razčiščevanju na silo, vseeno pa je še vedno ugodno obdobje, da razčistimo s sabo in pri sebi. Veliko bo tekmovanja, bojev, trenj, borb za prevlado in dokazovanja moči, na vseh področjih.[/color] no ja, s seboj račiščujem že od septembra... pa mam filing, da sem pustila še kakšno špranjico... kako sem nekje napisala - trenutno spoznavam globino svoje duše...pa je fulll globoka [color="#006600"]Nič drugače ne bo na čustvenem področju, kjer bomo hoteli po eni strani imeti popoln mir in svobodo (in nam bo vse dišalo po nadzorovanju in nas vse takšno močno utesnjevalo), po drugi pa bomo hrepeneli po ljubezni in bližini najdražjih.[/color] o moj bog, kako drži!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 a ne.... tud jaz ze sita bluzenja... po eni strani, po drugi pa se dobro pocutim, ko sem v praznem prostoru pa nekak vem, da me nekaj caka. sam ne vem kaj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 [color="#FF0000"] Merkur je na svoji poti zadenjsko spet prišel v znamenje Škorpijona, kar lahko izkoristimo za 'stare grehe' (do nas samih ali do drugih z naše strani), še vedno bomo kopali po preteklosti (in morda drugi po naši). Vseeno se bomo precej obremenjevali s preteklostjo, jo težko pustili za sabo, nekaterih stvari se bomo preveč oklepali in se pretirano ukvarjali z njimi in s tem izgubljali energijo kot bomo tudi preveč zaposleni z brezveznimi zadevami, da bi opazili ugodne priložnosti. Poslušajmo svojo intuicijo![/color] Aha! Se mi je zdelo, da nekdo prav toliko misli na mene, kot jaz na njega. Imam vedno pravi občutek Škoda, da ni v pozitivnem smislu Hvala Marsa, bomo previdni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Ustavi Zemljo, rad bi izstopil... kdo je že to rekel ... ma, saj ni važno, tko približno tud jaz mislim a lahko vsaj kakšen dan zatišja, prosim ... pred čudnimi novicami, o katerih ne vem, kaj naj si mislim, pred zblojenim vremenom, pred notranjimi viharji, za katere ne vem, kaj prinašajo... ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.