Amis 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 tektonski premiki, notranji viharji, stalno premeščanje do vrha polne posode s tnt-jem....nevarne igre se gre tole veslolje z nami...al pa mi z njim.... kar se preteklosti tiče...men vse jasno...drugi pa tud ne bodo kopali po njej...al pa naj to drugje počnejo...še bolje, če to nardijo po svoji! razčiščevanje se pokaže lahko kot skrajno neproduktivno opravilo...počas ne verjamem več, da sploh kdaj kaj reši....ko je rešeno, ne rabiš nič razčiščevat...vse kar je treba je to, da se zjasni vsakemu posamezniku. tisto kar mam sama za nardit, je izvedba, akcija...in to je moja stvar....in aktivirat marsa, da se zmakne z mesta...kolk je to za ene stvari simpl...tle pa kr mečkam....in naj nevihta prinese tisto kar hočem!...... ...orto varianta razpoloženja danes.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Zaustavite zemlju, silazim, nije mi do ničeg, odlazim... Prljavo kazalište Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 [quote name='Melodie' post='579263' date='28. Nov 2005 ob 20:31']Zaustavite zemlju, silazim, nije mi do ničeg, odlazim... Prljavo kazalište [/quote] ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 [quote name='Melodie' post='579263' date='28. Nov 2005 ob 20:31']Zaustavite zemlju, silazim, nije mi do ničeg, odlazim... Prljavo kazalište [/quote] ... porka motorka, a bomo sam še šopal al kaj ... hvala marsa za napoved, je ganc čist tko... dons sem se v službo fjakala eno uro in pol ... sem vmes za ene 2 m clo v drugo lohk dala... na konferenci vse nekaj našponano, vsi našpičeni in kar ena osebna obračunavanja bi se šli tam... mene že 14 dni vrat boli za popenit in glava... masiram, razgibavam, vsega boga počnem... diham na škrge... no take ibunge razne... drgač pa sem fajn funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 [quote name='Marsa' post='578945' date='28. Nov 2005 ob 14:58']men tud nc fajn, tik rped explozijo myself. spekla sem se pa tud ze. [/quote] vreji te....dopoldn šporhert...uveče pa men popendekl odneslo.... svinjarija večja naokrog , da jo bom še cel mesec pucala * ja iskačem odmah, ne na iduči stanici ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 uf, sej res, sem malo na hitro preletela dnevnik .... ste ornk hot funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Ja drži tale napoved. Tudi merkur v sco dela sto na uro - pa luna tam tudi Bi nekaj včeraj secirala, seckala..iskala v nulo...da je na koncu priletelo: ja kaj ti pa je? Nikdar nisi bila taka Naj že mine.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 tale tedn je butast...najprej ojgn, pole sneg pa dež, pole nekaj fajtov ....nekaj brezizhodnosti, pa pet minut vse super fajn pa svetloba v predoru....evo se oči malo prvadijo... pa še tisto minuto luč ugasnejo... knajpanje ..to je to ,,,,to je naša prihodnost,.....vroče hladno....mlačno vodo težko obdržimo Samo dragi moje , kneip obljublja solidno zdravje, čilost in dolgoživost... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 vsaj ena korist od tega.... ...sej kdo pa mara mlačnost.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Mlačnost že ne, kaj pa zmerno toplino? uff, tako kot sem ob polni luni kul...in polna pozitivne energije...me danes daje... Vseh se izogibam, ker prav čutim, kako iščem prepir. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 bemu nisi mogla prej povedat...zaj sn pa itak že z vsemi skregana ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 [quote name='astra' post='581995' date='1. Dec 2005 ob 15:11']Mlačnost že ne, kaj pa zmerno toplino? [/quote] jh....edin u noge raj vidim, da mi je zmerno toplo, kot pa da me zebe..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.