Skoči na vsebino

Meditativno likovno ustvarjanje

free

Recommended Posts

MEDITATIVNE LIKOVNE DELAVNICE

Dragi prijatelji in znanci, še enkrat lepo pozdravljeni!

Rada bi vas opozorila na dan polne lune v mesecu decembru, to je v čet. 15. 12. Morda vam je poznan vpliv planetov na naše počutje in na stik z podzavestjo? Če je ali pa če še ni: vas vabim da ta dan izkoristimo tudi za duhovno rast, delo na sebi...

V okviru mojega projetkta Pot Svetlobe potekajo ti. MEDITATIVNE LIKOVNE DELAVNICE 1x mesečno in to pot bo srečanje ravno 15. 12.! Ker je skupina majhna, imam še kakšno prosto mesto, da se pridružite.

Iskreno vabljeni!

V četrtek 15. septembra 2005 ob 19.h v Ljubljani

Brezmejno uživanje v lastnem ustvarjanju z barvami in oblikami, ki so za vsakega od nas samosvoje. Z vodenimi meditacijami boste pripravljeni na Vaš maksimalni trenutni kreativni dosežek, ker boste v stanju dvignjene zavesti! Namen je, iz naših globin in višin odkriti tisto, kar je že znotraj nas in tisto, do česar imamo dostop. Na ta način zdravimo nezavedno v sebi in istočasno “sidramo” notranjo svetlobo, ljubezen, harmonijo v svojo zavest, sliko in prostor

Vabljeni tudi tisti, ki vas privlači likovna geometrija, risanje mandal…

Srečanja vodi Ga. prof. Vasija Korošec - Andromeda, ki se je izobraževala na Mednarodni akademiji za barvne terapije

Aura-Soma, končala je III. stopnjo in si pridobila naslov barvne terapevtke Aura-Some. Organizira in izvaja tudi aktivnosti v okviru lastnega projekta Pot svetlobe: www.potsvetlobe.com

Srečanja bodo 1 x mesečno in trajajo dve uri.

Cena celoletnega programa je 32.000.- SIT.

Enkratno srečanje je 6000.- SIT.

Prijave in informacije na tel. št.: 01 425 28 18, 041 29 77 78,

ali na E-pošto: vasija.korosec@siol.net

Prisrčno vabljeni! Vasija Korošec

Deli na socialnih omrežjih

zakaj oz. kako sem vedla, da si ti objavil, ko sem zagledala to temo zdajle v novih objavah??? x?x

mas poseben stil odpiranja tem al kako? x:o)x :vragec: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...