El Nino 27. junij 2002 Prijavi Deli 27. junij 2002 Za casa zivljenja ne mores videti vsega, vendar pa skozi zivljenje ne prides ne, da bi videl vse. Jure Grbec Aries-Libra-Scorpio Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 28. junij 2002 Prijavi Deli 28. junij 2002 V moje življenje zdaj vstopajo nove čodovite izkušnje. Počutim se varno. V življenju sem potorna na dobro. Vem, da dobro obstaja v vsakem trenutku, v vsakem prostoru in ga je najti celo v najslabši situaciji. Luise Hay Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. junij 2002 Prijavi Deli 28. junij 2002 življenje je podarjeno, izbranomenim, ko spoznaš Svoje Poslanstvo´je že prepozno,da bi ga objadral˝z vsemi izkušnjami. Življenje ima vsakega rado, le Pravilno prisluhniti mu je treba . obnavlja se z vsakim trenutkom spoznave Ko se najdeš potem živiš pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. junij 2002 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2002 Hm, nikoli si nisem mislil, da mi bo moja "nacitanost" korisitila ampak pojdimo tja. Ivan Cankar, nas znani pisatelj je tudi pisal o tem v svoji Edina beseda. Ta edina beseda je lezala na ustnicah vseh umrlih ki jih je videl Cankrar. Zanimivo je da si o tem misli kot o smislu zivljenja, ki so ga odkrili ampak takoj preden bi ga uspeli razodeti umrli. Aries-Libra-Scorpio Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.