alef 12. december 2005 Avtor Prijavi Deli 12. december 2005 Če je to ta magic gold: http://www.magic-gold.com/, ni videti, da ne bi dobil nič. A še ne bodo nehal s takimi štosi? To je PIRAMIDA x!x A poznaš ti teorijo šahovnice? Na prvo polje daš eno zrno pšenice...Na drugo dva...Na tretje štiri...Na četrto osem...ITD...Do 64. polja... Koliko pšenice je to?Kaj misliš, kdaj zmanjka ljudi za tako piramido? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 MM je zakon. Hecam, je dober posel lahko, lahko se fajn zasluži, če si dober v tem. Če ne ti živ bog ne more pomagati. Tako kot v vsakem poslu. Ponavadi ga negativno označujejo in to je predsodek. Posel je posel. Tu bi podala tudi en primer čistega predsodka in se mi zdi da je kar umesten. Da zdravilci ne bi smeli računati. Češ to je božji dar, a MM pa ni??? Ne maram pa tega da ljudje, ki so probali MM, pa jim ni uspelo, potem pa vse požez udrihajo čez njega. Jaz tudi v enem nekoč nisem bila uspešna, pa nisem govorila da je zanič. Tako to je, posel je posel. Niso vsi posli dobri, niso vsi slabi. Imaš pa tudi kak MM slab, da drugih poslov ne omenjam. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. december 2005 Avtor Prijavi Deli 12. december 2005 MM je zakon. Hecam, je dober posel lahko, lahko se fajn zasluži, če si dober v tem. Če ne ti živ bog ne more pomagati. Tako kot v vsakem poslu. Ponavadi ga negativno označujejo in to je predsodek. Posel je posel. Tu bi podala tudi en primer čistega predsodka in se mi zdi da je kar umesten. Da zdravilci ne bi smeli računati. Češ to je božji dar, a MM pa ni??? Ne maram pa tega da ljudje, ki so probali MM, pa jim ni uspelo, potem pa vse požez udrihajo čez njega. Jaz tudi v enem nekoč nisem bila uspešna, pa nisem govorila da je zanič. Tako to je, posel je posel. Niso vsi posli dobri, niso vsi slabi. Imaš pa tudi kak MM slab, da drugih poslov ne omenjam. Tako je! Malo je takaih ki znajo in upajo reči - ni mi uspelo... Lažje je za neuspeh kriviti nekoga ali nekaj drugega Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 MM je zakon.Je, če ne gre za sol in njene surogate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 tocno ta :xx!: sedaj potekajo predavanja v hotelu M, redno. No, jst sm jim celo verjel na zacetku, kersm pac prvic v lajfu vidu neki tazga, kao binarni sistem (piramida) itak. pa tip kr naklada vse zivo si zmisljuje... jst sm ga ze med predavanjem spraseval, tezil tko da so me kr cudn gledal kwa mi je... k so bli usi kr tih. uni pa se jim je v faco zmisljeval, ne mors verjet. potem pa mi je zadeva ratala zanimiva zaradi preprostosti. itak sm kmalu ugotovil, da ni glih preprosta :xx!: je reku, da se dans VSE prodaja preko MM sistema; kar seveda NI res. Sm ga vprasu ce tut mercedeze; pa je reku: ja, nekje na japonskem pa tudi predavanja so pod kritiko. mislis da je njihovo pocetje legalno?----------Če je to ta magic gold: http://www.magic-gold.com/, ni videti, da ne bi dobil nič. To je tudi res. Sam mislim, da zadeve ni tako jemati, oz. ni tako k temu pristopati!! Ker se na tak nacin poudarja posel, namesto da bi se produkte!! Ce delamo, promoviramo, stojimo za kvaliteto in ceno produktov, potem je to pomoje pravi nacin, kako iti po poti, ki je ljudem prijazna in primernejsa. Obratno, torej pot posla pa naj bi bila le nacin kako izvedemo dolocene potrebe in zelje kupcev. Moje mnenje pac.Ja in itak, mas prav, kajti nekdo ima v zviljenju delo, karno, darmo in vse kar pac tudi imenujemo.. prav v delu z ljudmi, in tak verjetno pocne prav tisto kar je zanj najbolje. se uci, s mora nauciti tisto kar je nekaterim morda ze znano, poznano, ipd...nekdo drugi pa je recimo umetnik ali pa vzgojitelj v vrtcu, inziner, sportnik, ipd... vsi se prodajajo; vsi prodajajo svoje znanje; nekdo je v delu pac bolj uspesen, nekdo manj in nic ni zanemarljivo. --------MM je zakon. Hecam, je dober posel lahko, lahko se fajn zasluži, če si dober v tem. Če ne ti živ bog ne more pomagati. Tako kot v vsakem poslu. Ponavadi ga negativno označujejo in to je predsodek. Posel je posel. Tu bi podala tudi en primer čistega predsodka in se mi zdi da je kar umesten. Da zdravilci ne bi smeli računati. Češ to je božji dar, a MM pa ni??? Ne maram pa tega da ljudje, ki so probali MM, pa jim ni uspelo, potem pa vse požez udrihajo čez njega. Jaz tudi v enem nekoč nisem bila uspešna, pa nisem govorila da je zanič. Tako to je, posel je posel. Niso vsi posli dobri, niso vsi slabi. Imaš pa tudi kak MM slab, da drugih poslov ne omenjam. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 SALE, SALUTE! No, Sale, pa sva pri koncu.Lepo sva kramljala, povsod vtikala nos.Naj nama nihče ne zameri.Časi, ko so te pribili na križ, na grmadi zažgali, poslali na gole otoke, pa so tudi že mimo.Pa tudi Hipokrata, niti Nobela, ne bo.Sama žalost, ti rečem, v tej tržni demokraciji, kjer je pred proizvodom potreba, če ga ni, najprej kupca narediti.Tudi za lek.Pa verjemi komu, če moreš.Spočetka tudi tebi ne bodo, ker jih bo strah.Pa veš, da je tudi mene bilo.Če bi mi kdo, ne ti, ki te razumem, pred letom osorej ponujal sol za zdravilo, bi mu dal eno na gobec.No, vidiš Sale, taki smo ljudje.Najraje se bojimo.Pretepamo.In trpimo.Vse zaradi soli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 A si sigurna, da je bil Amway in ne Avon? Sicer res, da Amway prodaja tudi kozmetiko, ampak če ne bi napisala, da je Amway, bi glede na to, da omenjaš izključno kozmetiko, rekel, da si delala za Avon.Še prej pa AMC. Amway ima odlično linijo kozmetike Artistry, to je prav ena veja. Tako da ni Avon. To sem delala tudi jaz nekoč. Prilezla sem do 6%. No to je tisti MM v katerem nisem bila uspešna najbolj. Ampak bilo je pa luštnooo!!! Mazati, barvati, lepotičiti,... Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. december 2005 Avtor Prijavi Deli 13. december 2005 Amway ima odlično linijo kozmetike Artistry, to je prav ena veja. Tako da ni Avon. To sem delala tudi jaz nekoč. Prilezla sem do 6%. No to je tisti MM v katerem nisem bila uspešna najbolj. Ampak bilo je pa luštnooo!!! Mazati, barvati, lepotičiti,... Nisi bila najbolj uspešna? Kaj pa to da je blo luštno? Saj so nam tud dajal primere "uspešnih"...Dolgčas... :xx!: Kot da ljudje ki pridejo do velkih denarjev izgubijo domišljijo Kot da je uspeh SAMO bogastvo, pa vila z bazenom, pa petnajst avtomobilov, pa ... :xx!: Tud pri men ni bilo miljonov, bilo je pa kar nekaj... Pa tud luštno je bilo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 ja ka pa ti je Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 ja ka pa ti jeNič, pravim, da tako pač je. Če ni kupca, ga je potrebno narediti in zato se je spremenila medicina v svoje popolno nasprotje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Nič, pravim, da tako pač je. Če ni kupca, ga je potrebno narediti in zato se je spremenila medicina v svoje popolno nasprotje sm misla da sm te js tk razžalostila Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Očitno si jim fouš uspeha. ubošček! Kar tolaži se . Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 da iz enega stalisca. iz drugega pa, kar si naucil na svoji poti do tega bogatstva ---------...Vsekakor uspeh je samo bogastvo. Vsekakor to pomeni, da imaš dovolj denarja, da lahko počneš tisto, kar želiš. Če to pomeni 15 avtomobilov, je to to, če pa kaj drugega pa drugo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomas 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Ja, tudi sam sem probal in to v nekaj MM-jih, popišil tudi kar nekaj denarja, se trudil....itd.Dejansko je med temu ljudmi samo pretvarjanje.S tabo so vsi dobri na začetku, ker v tebui vidijo perspektivo, dobiček, .....kmalu te pa vsi pozabijo, kot, da ne obstajaš več. Citiraj Losing my religion Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 se morem kr prjavit kot svežepohan MM bom videl kaj je kaj na stvari, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. avgust 2010 Prijavi Deli 13. avgust 2010 In to v TEJ temi Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 3. december 2011 Prijavi Deli 3. december 2011 Tole sem pa malo prečekiral...ker je največ zadetkov v zvezi z besedico "amway"...Malo se mi čudno, ker jaz sem slišal in videl malo drugače vsaj kar se tega imena tiče...Amway je v bistvu kao blagovna znamka, trži pa jo lahko več različnih podjetij...vsaj tako sem jaz zaštekal...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Amway je v bistvu neke vrste mrežni marketing + vse ostalo kar je bilo že omenjeno s to pomembno razliko da članom ni treba glih kupovati izdelkov vsak mesec al pa na ne vem koliko časa...Je pa res da člani dobijo izdelke po veleprodajni ceni, prodajo pa lahko po maloprodajni...razlika je okoli 30%...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Fora je v tem da amway nobenega nič kao ne sili, ampak je samo neke vrste distributer...kar pa potem delajo nekateri člani v določeni državi je pa druga stvar...Tisto o procentni lestvici al kako se že reče, če prva oseba dobi deset novih kupcev in tistih deset nadaljnih deset, td...je pa fora v tem da se procenti delijo od spodaj navzgor in tako lahko pride do tistega zgoraj zelo malo...razen če jih nima kakšnih tisoč ali več pod sabo...ampak zneski še zdaleč niso taki kot obljubljajo nekateri...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Je pa treba pri temu poslu kar dosti letat okoli, iskati nove potencialne stranke, skratka kar v redu delo in ni tako simpl kot govorijo...nekateri izdelki se mi zdijo pa kar zanimivi...vsaj tak vtis sem dobil ko sem bil na nekem njihovem srečanju, kot nek outsider...s povabilom valjda... Še enkrat prej pa sem bil povabljen na Gold ne vem kaj, sedež v BTC nasproti meni se zdi Baby centra...kar neko nakladanje, ploskanje, večina v nekih suknjičih in kravatah, siljenje v nekaj...ma kaman...ko vas šljivi...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif V bistvu sem se malo bolj pozanimal o amwayu, ker se mi je zdela neka demonstracija glede vodnega filtra full zanimiva...in sem rekel da moram to tudi sam malo probat doma...ni glih tako cool demonstration video kot sem ga videl, ampak je nekaj v tem stilu... Skratka tisti ki imate doma Brito lahko probate s kakšno umazano al pa pobarvano vodo pa da vidite kako je res učinkovita Brita...in če ima kdo mačka mu lahko dati vodo izpod pipe al pa prefiltrirano pa da vidimo...po nakladanju nekaterih imajo mački raje čistejšo vodo...kar v praksi glih ne drži...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif eSpring vs. Brita water filters - YouTube ta je pa podoben Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. december 2011 Prijavi Deli 3. december 2011 Off topic, ampak .. mene je tale vodni filter navdušil Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 3. december 2011 Prijavi Deli 3. december 2011 Off topic, ampak .. mene je tale vodni filter navdušil http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/wink.gif Zanimivo...zgleda cool...zlasti za potovanje po kakšnih afriških, azijskih deželicah al pa tam kjer je res preveč sumljiva voda...me zanima kako bi se recimo obneslo pri nas kje v Trbovljah al pa ob reki Paki...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Fora pri teh zadevicah so v bistvu ogljikovi filtri, UV lučke al pa kakšna druga komponenta...treba je gledati koliko ta zadevca stane, koliko vode približno prefiltrira en filter oz. je kao priporočljivo zamenjat...itd...in seveda koliko te zadevce stanejo...Za to boco naj bi filter zadoščal za kakšnih 4.000 litrov, če sem jaz prav pretumačil engleski...to je kar dosti, je pa malo neroden za uporabo...večina zahodnih človečkov ima raje kakšno tako napravico, da samo odpre pipco in priteče čista voda brez kakšnega miganja s tlačilko gor in dol...to je že napor...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif http://www.amazon.com/Lifesaver-Bottle-4000-Ultra-Filtration/dp/B001EHF99A Za espring pravijo da je treba kao zamenjat filter vložek po kakšnih 5.000 litrov vode...kar zadostuje za približno obično družino v enem letu (okol 13. litrov na osebo/dan)...Še približno razmerje napravca proti filter vložku...Napravca stane okol 999. evrov, filter pa okol 222. evrov...za UV lučko al pa druge stvari pa ne vem...maloprodajna cena valjda...Skratka to je nekak petina vrednosti napravce...tako da je treba računati tudi na vzdrževanje...podobno kot pri printerju in kartušah...Na koncu se za kartuše (filtre) lahko zapravi celo več kot za samo napravco...itak pravijo da je to dobra investicija- za zdravje- in da je vredno takega denarja...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ORGANOGOLD 7. marec 2012 Prijavi Deli 7. marec 2012 Pozdravljeni, NORA priložnost za vse, ki iščete dodani zaslužek.Podjetje ORGANOGOLD je NOVO v sloveniji in mlado v svetu. Trenutno eno najhitreje rastočih podjetij na svetu in že več kot eno letno na 1. mestu po lestvici momentuma!Izdeklek je KAVA, z dodatkom najbolj zdravilne rastline na planetu. Okus je enak kot pri navadni kavi, le učinek je bolj zdrav. Prodaja se kot za med! Več si lahko ogledate na spodnjih straneh, ali pa me kontaktirajte na biokava@gmail.com zaposlitev, delo in zaposlitev, delo doma, delo iščem, delo nudim, delo na domu, zaposlitev iščem Zdravilne rastline za vaše zdravje 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
markovec 18. marec 2012 Prijavi Deli 18. marec 2012 PozdravOsebno mislim, še bolj pa vem, da, če bi dejansko nastopil bolj profesionalno bi imel znatno večji uspeh. Tudi pri meni. Kaj s tem mislim? Karkoli se danes kolikor toliko resno promovira, je potrebno nekaj vložiti. Za vsak svoj posel je potrebna nekakšna investicija. Pri tej zadevi je investicija definitivno domena in na njej blog ali spletna stran z predstavitvijo tega sistema. Jaz osebno bi se poglobil. Če pa mi nekdo želi dobro in mi ponuja posel tako, da ugotovim, da ni zaslužka tudi za eno domeno in gostovanje,potem mene tam ni. Ne glede na to kaj promoviram ali pišem, imam domeno. Free opcije kot je wp ali bloggwer, izkoriščam samo in edino le za kvalitetne povezave, da lažje prodiram na najvišje pozicije spletnih iskalnikov, predvsem googlovega.Sistem je verjetno res dober, vendar se pustim zmotiti in grem bnaprej ravno zaradi opisanega.Jaz bi se definitivno odločil za verzijo katero sem opisal in začel znova.Pas resniočno naj bo to le spodbuda za naprej ne pa kritika.L.P. Markovec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
radasum 18. oktober 2012 Prijavi Deli 18. oktober 2012 Pozdrav,kar nekaj časa že spremljam različne oblike zaslužka, ki niso vezane na redno zaposlitev in na koncu sem prišla do spoznanja, da so običajno najboljše zadeve brezplačne za začetek, lahko pa kasneje vložiš nekaj, da ti posel hitreje raste.Trenutno sem mi na slovenskem tržišču zdi tak:Maip posel (www.maipsi.si), ki se izredno hitro širi tudi v tujino,na angleško govorečem področju pa:SFI (www.sfi4.com/11762048/Real2), kjer je pristop brezplačen, obeta pa lepe zaslužkein posel s spletnimi stranmi, po nasvetih John Chow-a (www.johnchow.com).Pišite mi, če želite več informacij ali poznate kakšen podoben posel.Lp radasum Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
global 25. oktober 2012 Prijavi Deli 25. oktober 2012 Pozdrav,kar nekaj časa že spremljam različne oblike zaslužka, ki niso vezane na redno zaposlitev in na koncu sem prišla do spoznanja, da so običajno najboljše zadeve brezplačne za začetek, lahko pa kasneje vložiš nekaj, da ti posel hitreje raste.Trenutno sem mi na slovenskem tržišču zdi tak:Maip posel (www.maipsi.si), ki se izredno hitro širi tudi v tujino,na angleško govorečem področju pa:SFI (www.sfi4.com/11762048/Real2), kjer je pristop brezplačen, obeta pa lepe zaslužkein posel s spletnimi stranmi, po nasvetih John Chow-a (www.johnchow.com).Pišite mi, če želite več informacij ali poznate kakšen podoben posel.Lp radasum mene zanima! piši mi na gas190@gmail.com se pa ukvarjam s podobno zadevo. LPg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.