Pesnik 27. junij 2002 Prijavi Deli 27. junij 2002 Vedno je bolje obzalovati nekaj, kar si storil, kot nekaj, cesar nisi. EyeCatching ************************* Ce bi se enkrat zivela, bi delala iste napake, samo prej. TALLULAH BANKHEAD ************************* Skusnjavi se navadno izognem, razen ce se ji ne morem upreti. MAE WEST ************************* Pridne deklice pridejo v nebesa, poredne pa vsepovsod. HELEN GURLEY BROWN ************************* Clovek v zivljenju najbolj obzaluje tiste neumnosti, ki jih ni storil, ceprav je imel priloznost. HELLEN ROWLAND ************************* Ce ubogas vsa pravila, si ob vso zabavo. KATHERINE HEPBURN ************************* Gresiti je clovesko, obcutek pa je bozanski. MAE WEST ************************* Izmed dveh slabih moznosti zmeraj izberem tisto, ki je nisem se nikoli poskusila. MAE WEST Citiraj Vas Pesnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 28. junij 2002 Prijavi Deli 28. junij 2002 Ko bom stara ne bom obžalovala:"Tega nisem naredila." Namesto tega bom rekla:"Niti ene same preklete stvari ne obžalujem.Prišla sem, vse videla in vse naredila."Kim Basinger Vsakdo bi moral vsaj enkrat v življenju doživeti norost, ob kateri ti zastane dih.Elizabeth Taylor Največji greh je, da v žibvljenju kar obsediš.Florynce Kennedy Nikoli ni pravi trenutek za slovo...zato kar odidi! Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. junij 2002 Prijavi Deli 28. junij 2002 Gresne misli? meni se zdijo sakramensko spektakularne. te bi moral napisati pod "smisel zivljenja" Aries-Libra-Scorpio Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 28. junij 2002 Prijavi Deli 28. junij 2002 Vsak ima svoje mnenje. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. junij 2002 Prijavi Deli 28. junij 2002 kaj je greh__Prispodoba Iskrenega Užitka? Greh je produkt Prevelike sreče:)Malo preveč´´in je že obsojen´na zlo.Razlika med Grehom in Zlom? Greh manipulatorski´ začetek Zla.Greh je nezmožnost čistega izražanja. Je morda Sramota? Moram biti grešen, da se izvalim´ iz greha! pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesnik 28. junij 2002 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2002 quote:Gresne misli? meni se zdijo sakramensko spektakularne. te bi moral napisati pod "smisel zivljenja" Aries-Libra-Scorpio Heh, sem hotel dati najprej naslov:Preberite, ce ste pred pomembno odlocitvijo... Vas pesnik Citiraj Vas Pesnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesnik 28. junij 2002 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2002 quote:kaj je greh__Razlika med Grehom in Zlom? pokowc Na to vprasanje imam spet en pregovor: Hudic je Bog, ki so ga slabici narobe postekali!!! Vas pesnik Citiraj Vas Pesnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. junij 2002 Prijavi Deli 29. junij 2002 "Pekel so ljudje okoli tebe, hudic pa si je vsak sam."J.G. Aries-Libra-Scorpio Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. april 2003 Prijavi Deli 18. april 2003 a je grešna misel je vedno prepovedana? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 18. april 2003 Prijavi Deli 18. april 2003 Najprej je bila beseda. Ups še prej je bila misel ma rad grešne misli lp Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. april 2003 Prijavi Deli 18. april 2003 bemu zirosi ti ou chlovek ma rad tut device Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 18. april 2003 Prijavi Deli 18. april 2003 Tud device mislijo probat pa itak ni greh Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. april 2003 Prijavi Deli 18. april 2003 jaaaa.....ampak device majo tkoooooooooooooooo nedolzhne misli ma najraj filozofe (na gardelo ) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 18. april 2003 Prijavi Deli 18. april 2003 Kar je luštno, je ali prepovedano, nemoralno, ali pa redi.(Avtorja se ne spomnim) Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. april 2003 Prijavi Deli 19. april 2003 to morsh bit lepo okrogu bigm... ma rad okrogle, k se lepo cmarjo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. april 2003 Prijavi Deli 19. april 2003 Grešne misli... Kar obsedela sem in premišljevala; katero so moje grešne misli? Meso na VÉLIKI PETEK? Meseni užitki (sanje) izven zakonskega življenja? Fauš pogled za sosedovo postavo? :xx!: Greh... Kako rada bi vedela definicijo greha Se vidjamo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. april 2003 Prijavi Deli 19. april 2003 greh je sam človek, v moderni preobleki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gesges 19. april 2003 Prijavi Deli 19. april 2003 xfijux xfijux pa ste res najdli temo he..he greh...pravte.. Ka pa je to?? Citiraj ***Zivljenje je Igra v kateri lahko uzivas le ce jo igras strastno s celim telesom, duso in srcem*** Animos.Ednevnik.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. april 2003 Prijavi Deli 19. april 2003 jest sm ena velika grešnica za ta brezgrešni svet kr naprej delam nekaj po svoje čudn res, da me tale ni že scvrl...pa še devica sem po horoskopu. huh xfijux Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. april 2003 Prijavi Deli 20. april 2003 Grešna misel...Včeraj na chatu spoznala nekoga...zaklepetala sva se, do jutra... In prišla grešna misel...da bi človeka želela spoznati. Tako "znan" in se mi je zdel... In danes ga imam ves čas v mislih... Sem grešnica? Zrela za vislice? Se vidjamo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sweetangel 20. april 2003 Prijavi Deli 20. april 2003 Hmmm tudi jaz sem na chatu spoznala nekoga... in ravno tako so se mi porodile enake grešne želje ampak jaz sem šla do konca, ga spoznala.... in od takrat naprej.... mmmmmm srečno zaljubljena... he he.. nikoli ne veš kaj te čaka.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. april 2003 Prijavi Deli 22. april 2003 jachat -a iznajdbamam izkushnjo....hehemateja .... ma device najraj....tko de ni blemasanjalica midvase pa itak dol na tretjem nivoju vidva....hehe VOI CHE ENTRARE LASCIATE SENZA SPERANZA si zhe mane rokce Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 22. april 2003 Prijavi Deli 22. april 2003 LASCIATE OGNI SPERANZAVOI QUENTRATE! Pustite zunaj vsa upanja, vi ki vstopate-v pekel k aakhutu saj ni res, kaj še ne veste, da pekla ni,nič ne bo prišel na svoj račun naš ošpičenko! x!x Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 22. april 2003 Prijavi Deli 22. april 2003 sanjalica midvase pa itak dol na tretjem nivoju vidva....heheVOI CHE ENTRARE LASCIATE SENZA SPERANZA si zhe mane rokce Pozabi! To, da bi bil z mano na tretjm nivoju bi bla nagrada...Kazen ti bo, ko boš sam tam hahaha in mene sam sanjal... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. april 2003 Prijavi Deli 22. april 2003 mateja .... ma device najraj....tko de ni blemama kaj se tolk obiraš?? jest grešim na vse pretege, tebe pa od nikoder... sam nakladaš pa obljubljaš eno strašno cvrtje Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.