aakhut 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Ja lahko................sam težko Dober, sm se zdej potolažu mal, aakhut me pa ima vseen še vedno rad itaq.... 666 zlomkou.....bi micka prou z veseljem nashtafichilo....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> itaq.... 666 zlomkou.....bi micka prou z veseljem nashtafichilo....tralalaA vidva se imata rada?..simpatično Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>A vidva se imata rada?..simpatično a ni ochitno k pes pa machka 666 zlomkou....grrrrrr Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Iz velikega sovraštva, se rodijo največje ljubezni ...haha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Iz velikega sovraštva, se rodijo največje ljubezni ...haha kontra verzijo smo pa tut zhe dozhiveli :xx!: 666 zlomkou....grrrrrr Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Če dolgo živiš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 hm zdajle bi napadla eno veliko , veliko, cokoladno z mandeljni posladkano......tortico pa ne eno.....kar 2 Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 Človek potrebuje za življenje tri osnovne pogoje:Sonce, vodo, vino, zrak. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 GREŠIM ! Torej sem..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> GREŠIM ! Torej sem..... No vidiš... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Človek potrebuje za življenje tri osnovne pogoje:Sonce, vodo, vino, zrak. In če gre res za tri med temi štirimi, kateri potem ni pogoj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> hm zdajle bi napadla eno veliko , veliko, cokoladno z mandeljni posladkano......tortico pa ne eno.....kar 2 Se pravi vsako v eno roko - STEREO TEHNIKA. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> k pes pa machka 666 zlomkou....grrrrrrk tvoja nekdanja ikonca... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>In če gre res za tri med temi štirimi, kateri potem ni pogoj? Kaj misliš, saj smo v takšni temi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 ha ha bern , ti ga pihneš jaz bi spet, in spet....... v duo tehniki Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Kdor pusti, da mu greh pred hišo leži, ga bo imel kmalu v hiši. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Kdor pusti, da mu greh pred hišo leži, ga bo imel kmalu v hiši. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Kdor pusti, da mu greh pred hišo leži, ga bo imel kmalu v hiši. borism-kakšen greh pa si imel v mislis pred hišo ležeči greh...... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdor pusti, da mu greh pred hišo leži, ga bo imel kmalu v hiši. Jaz rajš vidim, če mi v postli leži Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz rajš vidim, če mi v postli leži Navihanka... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 aaa meseni greh je bil mišljen se strinjam POMLAD, znotraj hiše kjerkol..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Ne omenjaj mi človeka. Danes imam prosti dan. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Ljega pje, nisi napisal avtorja citata. A je to izjavu Bog al on od spodaj, kjer je vroče? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.