borism 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Da človek ni sam sebi namen, spozna, ko ga kdo izkoristi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 Boris, saj veš kako gre to: mravlje nanosijo uši na bezgove veje zato, da jih potem hodijo bezat, "daj mi kapljico", kot kravce jih imajo, da jih molzejo. To je mama narava, pri ljudeh pa so le lekcije. "Dobrega v človeku ne moreš prizadeti, prizadeneš lahko le njegov ego". še kako res !! peace and loveclean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> "Dobrega v človeku ne moreš prizadeti, prizadeneš lahko le njegov ego". še kako res !! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Jest sem pa že mislila Boris in Clean, kakšne grešne misli imata Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jest sem pa že mislila Boris in Clean, kakšne grešne misli imata Naky, a ni danes PUST , lep dan tebi in tvojim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 ojej, zdej pa še ti razumela narobe, hahahaha, mama narava nam da vse odgovore, dons je pust, vreme odlično, služi čist po pravilih, le napravt se morš fejst peace and loveclean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Pridnost. Mravlja je tako neumna žival, da bi, če bi jo udomačili pomivala posodo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.