lia 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 ...z roko v roki bežati od ponorelega sveta.Objeti tisto žalost, pogujsat na vrtni gugalnici z rokami prepletenimi okrog teles.... ...loviti se ure in ure z metulji in zvečer obležati na travi pod zvezdnim nebom....Potopiti se brezkončnost trenutka in popiti ves nektar s tvojih ustnic... V hrepenenju izpit vse vrelce iz tvojih vodnjakov..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 super lia! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Kako ponižan bi bil človek, če bi se znala žival smejati. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 hm...tistega tipa se je treba rešit....sej ni napačen....ampak so še drugi.....that i like....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 hj, a unga ovna pol? ( si neki pisala) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Nasmejala se mi je. Bil sem srečen.Prišel je drugi. Nasmejala se mu je.Podvomil sem. Prišel je tretji.Nasmejala se mu je. Sreča je sposobnostrazumeti narobe. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Sreča je sposobnost razumeti narobe Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 V ogledalu je človek, ki me pozna. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 V ogledalu je človek, ki me pozna. Ampak samo toliko, kot te hoče včasih si o tebi ustvari preveč rožnato ali preveč črnogledo sliko.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Danes sem imela ene gresne misli. Samo misli, noo. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Večkrat potrkam na svoja vrata, a me ni nikdar doma. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Večkrat potrkam na svoja vrata, a me ni nikdar doma. Mogoče pa ne potrkaš prav....... poskusim jaz...tok, tok... a je kdo doma? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Do neba Nič lažjega.Samo luči ugasnem. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Do neba Nič lažjega.Samo luči ugasnem. A si to ti ,skrit v temi Pridi na plano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Evo me , sedaj pa tebe ni Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 sem sem, kdajpa prideš ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 A tle je pa lahk Dirty talk? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 A tle je pa lahk Dirty talk? YES, YES.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Hehehe,pol pa kar udri po blagu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Udri? Na hard? Po blagu? Si ti "blago"? grrrr... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Udri? Na hard? Po blagu? Si ti "blago"? grrrr... neon misli da je batina 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Bog i batina! Apolončica, I`m waiting for you....... Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 sem sem, kdajpa prideš ti? Spet sem jaz tukaj, pa tebe ni, ne morem pa dan in noč zamenjati, torej brez grešnih misli Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 sem sem, kdajpa prideš ti? Spet sem jaz tukaj, pa tebe ni, ne morem pa dan in noč zamenjati, torej brez grešnih misli Pol pa brez grešnih misli..... lepe pa ostanejo ne! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.