borism 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 Sreča je, da nas tudi ljudje z dolgim jezikom pozdravijo z roko. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 "Skoraj ti zavidam,ker ti je tako lepo:) ""Ne zavidaj! Raje se mi pridruži!" Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>"Skoraj ti zavidam,ker ti je tako lepo:) ""Ne zavidaj! Raje se mi pridruži!" Komu ti to Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 borism:) ja nobenemu, to je pac citat enga modreca:) saj si zato tu, da spregledas, ne ampak jaz vem , da si:),več ko mislis, da ves, manj ves, to jaz o sebi ) Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 OK, Principesa Ko se zbudimo, je že prepozno. Še moramo živeti. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 ok borism:)) men brez cokoljade ni za žvet;) najvecja razvada, najvecji sladki greh.....ne morem se mu upreti spet in spet:)) Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>ok borism:)) men brez cokoljade ni za žvet;) najvecja razvada, najvecji sladki greh.....ne morem se mu upreti spet in spet:)) Kaj smo samo sladkosnedi tukaj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 sem danes slišala, da sem jaz sladka...grešne misli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 še dobro da si samo slisala:) kaj lahko bi te pojedli, ker se nekateri pac ne morejo upreti skusnjavi ,le kdor ne gresi, lahko sodi, ha ha .taksnih pa ni vsi smo sladki kot medvedki Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Minil je dan v prijetnem lenarjenju.Še en dan, ki mu pravim pravo življenje.Dan, po katerem mi ne bo nikoli žal.Dan, ko je pamet pravilno delovala. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 jp tudi pri meni je pamet pravilno delovala ups, upam ne mi danes tlih misli za slabo vzet... ampak danes sem pa ulalalala volje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>jp tudi pri meni je pamet pravilno delovala ups, upam ne mi danes tlih misli za slabo vzet... ampak danes sem pa ulalalala volje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Minil je dan v prijetnem lenarjenju.Še ne dan, ki mu pravim pravo življenje.Dan, po katerem mi ne bo nikoli žal.Dan, ko je pamet pravilno delovala. uf, da mi je slišati ta recept Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Če to izpoveš, nimaš naslednjič več te moči Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 kakšna škoda.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Amis, pa saj vse piše, preberi še enkrat, mogoče sem danes bolj intuitiven, ko sem ta kartonček ven potegnil Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 prebrala Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>prebrala In... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 uf..ne vem če je za v javnost... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Pa res ni, kar naj ostane tako.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 cavci, cavci lunatko zlatki meni je pa ponoci dogajalo, ful enih misli, pa prebliskov, nisem slapa, in zdaj hocem nekaj napisat, pa sem zablokirana hm, hm, treba bo na zrak in soncek in bom dobila inspiracijo.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Če se bo človek pustil prepričati, da je embalaža vse, bosta dva zaljubljenca ob postelji opazovala svojo garderobo pod odejo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 ok, samo en glažek sem ga zvrnila... ampak tale mi pa res ni jasna a da bi kr odvrgla embalažo al kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Te dni grešim.........še samo v mislih. a ti sploh lahko ..................................................................................................she kako drugache 666 zlomkou....grrrrr Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.