artem 22. april 2003 Prijavi Deli 22. april 2003 he, he - dobri ste. Tok sem se nasmejal, da bom ker grešil l Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 vila oshpichenko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1hehehehehehe tebe je treba sam dobr nashtafichit......sam to je u drugmu forumu...hehe direktno iz pekla Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 he, he v katerem pa?? Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 GREH .... Moja kolegica pravi : Nad 1000 m nadmorske višine nič ni greh, nad 2000 m pa je greh če ni greha.... jaz pa razmišljam kako bi to uresničila... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Na Triglavu...he he he he pod dvo-glavim...he he he Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Pot pod noge, pa v hribe Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 A ni greh, če si nekaj želiš in ne narediš, ker misliš, da je greh? Kaj je potemtakem greh? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 sanjalicakuko pa kej tvoja vest? mora bit zhe hudo kosmata te prichakuje v svojem raju Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 sanjalicakuko pa kej tvoja vest?mora bit zhe hudo kosmata te prichakuje v svojem rajuKosmata, kosmata...Vsaj vem zakaj je kosmata in priznam...Ti pa se sprenevedaš... -ičast Meni je baka zmeraj govorila: ...priznaj, zlato moje, uvjek priznaj...pola će ti se praštati... in od takrat priznam vse, še tisto, kar nisem naredila (nabiram bonus) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Meni je baka zmeraj govorila: ...priznaj, zlato moje, uvjek priznaj...pola će ti se praštati... in od takrat priznam vse, še tisto, kar nisem naredila (nabiram bonus)Dobra taktika tole z bonusom A deluje Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 sanjalica a prosim prvedesh(tisto spodaj) ni tolk poliglota Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Smola, sem se šele sedaj spomnila, da sem bila na Triglavu pa nisem grešila in imam vseeno greh-upam, da drugič popravim ! LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 sanjalicaa prosim prvedesh(tisto spodaj) ni tolk poliglotaČe si že Aakhut ...in toliko "zaveden slovenec" si zapomni...slovenske črke č, ž, š ... če je to tvoj materin jezik. Jaz uporabljam "vaš" jezik, moj materin jezik je drug jezik. Se oproščam, da sem na slovenskem forumu uporabila jezik drugih narodov. Bom poskušala uporabljati slovenščino s slovenskimi črkami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 sanjalica moj materin jezik je nemshchina sh ch zh uporablam zato, k nimam unih kljukastih chrk na tipkovnici, sploh sem pa prevech preircal nekoch in mi gre tako tipkanje hitreje od prstkou res je, da sem alergichen na >onee tam preko< (prosto po F. Milchinskem), vendar res ne razumem, kaj si napisala (pa tudi nochem) (ko so slovenskega alpinista Jozho CHopa vprashali, kako si prestavlja jugoslavijo, je odgovoril, da do zagreba....ja kaj pa naprej so rekli?....ja, pravi mozhakar, NAPREJ PA MORJE) bi tut meu dalsho obalo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 bomo zhe spucal tole dezhelico...dont worry je za lustracijo pa she kej zram Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Šivanka je zaradi preprostosti genialen izum, izumul jo je nekdo, ki je živel s človekom, ki je preveč govoril. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Vsakdo bi moral vsaj enkrat v življenju doživeti norost, ob kateri ti zastane dih.Elizabeth Taylor tale izjava mi je pa tako fenomenalno všeč, da sem si jo sprintala in kar na monitor prilepila! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 "Vsak svetnik ima preteklost in vsak grešnik prihodnost." Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Sem imela v glavi, da ni važno kaj si tule napisal, ker je itak vsaka tvoja misel grešna Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Brez greha bi bilo življenje dolgočasno in postalo pravi pekel... Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Živimo zato,da grešimo, kesali se bomo pa po smrti! ...vse življenje se učimo, tudi grešiti Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 in zmeraj bolje nam gre-tik preden umreš,si že profi! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Jaz bi bil raj že zdej profi Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Ti bi šel kar po liniji najmanjšega odpora, ja ne gre to tako, Mick! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 No dober, saj bom vestno treniral, no...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.