contesa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Tako je treba ja, priden, priden! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Po ogledu filma o nastanku človeka sem odšel domov in izpustil vse domače živali. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 A ni greh, če si nekaj želiš in ne narediš, ker misliš, da je greh? Kaj je potemtakem greh? Sem tud takega mnenja Gresiti....krsiti pravila, ki jih je postavil nekoc, nekje, nekdo.... Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Kaj vse si ljudje privoščijo.Znanec bi se rad zaposlil pri meni kot hlapec. Rad bi, da bi razmišljal še za njega. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 ...joj, jutri bom knjigico BEŽNE GREŠNE MISLI prinesla s seboj v službo, pa jih bom par prepisala... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Klub temu, da je stvarnik dolgo razmišljal, preden je ustvaril človeka, se je prehitro odločil. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MARGIT 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 KADAR JE ČLOVEK ZALJUBLJEN,SE KAŽE V TAKI LUČI,KAKRŠEN BI MORAL BITI VEDNO......(Simone de Beauviour) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 haaaaaaaaaaaaa Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Če delo osrečuje ljudi, sem vesel, da sem nesrečen. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Darilo iz navade je pogled na uro, da ne zamudimo službe. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Mick, evo plac za vseh tvojih 13239 postov Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Zadnji v vrsti pride na vrsto, ko ni več vrste. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Si jih pa vmes štepnil, mulc Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Gospodar časa se vsak dan sestane s svojimi služabniki in jim pregleda ure. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Ne samo vam, tudi meni je včasih tako, da bi brcnil svet in odšel neznano v vesolje. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Meni tudi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Sva saj že dva Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 " v dvoje je lijepše, zar ne?" Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Valjda Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 kakor kdaj in kakor s kom.... "Praska se smeje, kdor ni skusil rane."Shakespeare Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Nekdo se je tako nerodno smejal, da sem mislil, da se joče. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Nekdo je jokal tako, da so vsi mislili, da se smeje... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 da te slečem... čist počas...in te namažem s kamagelom... a je to dost pregrešno? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Probaj polizat pa boš vidla.... afrodiziak.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Nekdo se je tako nerodno smejal, da sem mislil, da se joče. hah, od kdaj pa Lia, heee Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.