Buddha 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Kar je za ene greh, je za druge lahko vrlina. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Že nekaj časa razmišljam, da bi se ponovno zaljubil.Odločitev bo težka. Spogledujem se z žensko, ki imamlajšo in lepšo sestro. To ni vse. Njena mati je deset let mlajša od mene in mi je že dvakrat razkazovala sobo, kjer spi. Njena prijateljicapa je dve leti mlajša od nje, a po lepoti ne zaostajaza sestro, s katero se spogledujem. Je vdova po možu zlatarju, ki pa je svoje imetje zapustil hčerki iz prvega zakona, s katero si že dolgo piševa ljubezenska pisma. Svetujte mi, kako naj se odločim. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Saj to itak vem, bom še počakal par dni, na pameten predlog... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Če ne bo druge alternative... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Yesssssssssssssss.....biodinamično kmetijstvo....vsako luno pri drugi......pa na kolobar pazi, da boš ob pravem času..... Sem vedela, da tu vsi v skladu z naravo in njenimi ritmi živite..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Že nekaj časa razmišljam, da bi se ponovno zaljubil.Odločitev bo težka. Spogledujem se z žensko, ki imamlajšo in lepšo sestro. To ni vse. Njena mati je deset let mlajša od mene in mi je že dvakrat razkazovala sobo, kjer spi. Njena prijateljicapa je dve leti mlajša od nje, a po lepoti ne zaostajaza sestro, s katero se spogledujem. Je vdova po možu zlatarju, ki pa je svoje imetje zapustil hčerki iz prvega zakona, s katero si že dolgo piševa ljubezenska pisma. Svetujte mi, kako naj se odločim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Menda je res paf Sstane, jaz samo lepo prosil za nasvet Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Eno po Eno Boris...počasi pa z občutkom... Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 O.K., tu čakam,... najboljši predlog je bil do sedaj od Contese Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 O.K., tu čakam,... najboljši predlog je bil do sedaj od Contese Ma ne čakat.... v akcijo...... Po mojem bo potem kakšna 303-tja upalila! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 al pa OPALILA ...Contesa sem opazil prepozno..ampak vsaj plonkou nisem Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Ja Bobnar, tak je toto... še en dokaz več, da je zaljubljenost kontrolirana norost....vidiš Boris je mojster pa lahko izbira na katero se bo nalimal.... mi reveži se pa kar tako z lufta - krivica saj pravim..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Nič nimam proti ohranitvi francoske navade poljubljanja rok damam - sajnavsezadnje je treba nekje začeti. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Od rok do glave, od glave do pete, pa vmes nekje se izgubiš, aaa Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Borism iz kje si pa ti tole preplonkal pismo če bi jaz razmišljala al se naj al se naj ne zaljubim, bi bila še danes sama Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Nič kaj dosti predlogov od včeraj ......bom jutri prebral bolj podrobno, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Od rok do glave, od glave do pete, pa vmes nekje se izgubiš, aaa Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 in to čimvečkrat Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 ...spet nič kaj predlogov, tule mi pa niste bili v veliko pomoč, vidim, da moram takšna vprašanja postavljati, ko pride luna v škorpijona, ker takrat se vam odveže jezik , izgleda, da bom upošteval Contesin predlog , če ste drugi tako skrivnostno tiho , lep večer, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 dokler boš razmišljal, da bi se zaljubil, bomo pa res tiho Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 O.K., izpuščam opcijo "razmišljam", sama ušesa so me sedaj... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Že nekaj časa razmišljam, da bi se ponovno zaljubil.Odločitev bo težka. Spogledujem se z žensko, ki imamlajšo in lepšo sestro. To ni vse. Njena mati je deset let mlajša od mene in mi je že dvakrat razkazovala sobo, kjer spi. Njena prijateljicapa je dve leti mlajša od nje, a po lepoti ne zaostajaza sestro, s katero se spogledujem. Je vdova po možu zlatarju, ki pa je svoje imetje zapustil hčerki iz prvega zakona, s katero si že dolgo piševa ljubezenska pisma. Svetujte mi, kako naj se odločim. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 ...evo, končno sem se spomnila prinest s seboj knjigico Bežne grešne misli, pa bom par verzov prepisala Pusti moškemu prosto roko, pa jo boš čutila povsod po sebi. MAE WEST Včasih me prime, da bi bila dama, vendar ne zdržim dolgo. SHELLEY WINTERS Ne vpelji me v skušnjavo; sama bom našla pot. RITA MAE BROWN Vse imam, kar sem imela pred dvajsetimi leti- le da je zdaj vse nižje. GYPSY ROSE LEE Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 borism-pri ljubezni ni razmišljanja...ko te zadane te zadane medtem pa se seveda lahko veselo dol daješ z vsemi, ki si jih opisal Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 žaža ful dobr! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.