aakhut 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 je zhe cajt, de tut mi ako rechemo na temo recimo....o tem, da je najboljsh solata na tenko narezan prshut pa de je kralj zhivali pujsaja...pa de je riba tut zhvau zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 mesek, mesek dobra jed, take nima celi svet! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Noben divjak ne je kuhanega meseka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Ni ga tiča čez prašiča... Pravjo Primorci... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 končno en pRESNOjedec ni važn al je mucek al je pesek, samo da je mesek Dobre mačke so tudi surove Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 ma ja, pravjo, da kar jes in pijes in mislis, ipd... to si.torej prozdravljeni prasci!! nestrpnivegetarijancinsolata.press Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 ma ja, pravjo, da kar jes in pijes in mislis, ipd... to si.torej prozdravljeni prasci!! nestrpnivegetarijancinsolata.press Solata pa korenje pa že nočem bit... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 MESO duham frisn meso tuki! Meso, kje si? Mljaaaaaask! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Najboljša ribica je svinjska ribica......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 ojoj kako bi zdejle pasu en konc meska Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 ojoj kako bi zdejle pasu en konc meska Liu, tema je pa meso, ne za "meso"!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Liu, tema je pa meso, ne za "meso"!!!! tinal ne razumem.... jest sem mislna recimo klobaso to pa mislm da je meso a?" Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 ... recimo klobasico... pa dva jajčka... a, znam ja tebe valkira packa.... jest pridna puncka http://www.smeski.com/razni/angel/angel20.gif Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 hehehehe a te je valkira v nulo spregledala Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 hehehehe a te je valkira v nulo spregledala ja no kaj nej nardim Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 pusti kobasici, da te http://www.smeski.com/razni/zmedeni/surprised.gif ne razumem Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 http://www.smeski.com/razni/zmedeni/surprised.gif ne razumem jz pa!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 a dej no... hecam se... men je blo ful smešen... sorry če teb ni ce sem pa pridna puncka pa tega ne dojamem Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 ja ja... nakladaš sej ves da mejckn pa morm Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 ce sem pa pridna puncka pa tega ne dojamem LOL Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 LOL ti se pa nehi smejat Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Kva pa tvoj mesek kej? couldn`t be better Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 se je men zdel, da nisi pogosta stranka črne lukne... Kul, pol ti tut maraš meska (če smo že v tej temi)... (pa tvoj opis na osebni strani ) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 pusti kobasici, da te Tukaj bi morala biti smeskota, pa zgineta! Ja na, zdej je pa spet! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.