santos 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Srečno folk in vse naj najIndigo in vsem ostalim...ENAKO ! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Srečno, uspešno in dogajanj polno leto vam želim. Zdej pa jenite s petardam! Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Pri nas na kmetih so že . Cool, mi ni glih nek feeling tole pokanje, pa Cyberčku tudi ne preveč. One svetlobne raketke so pa čisto simpatične sicer pa ognjemeti . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Ajd mujceki, nek vam je sa srečom......... No, pa pujsam seveda tud...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 1. januar 2006 kok smo se hecn rolal dons.... bili pri mami v mestu, se srecal s sestro, ko je prisla glih zjutraj dam od tamale...sva bila povabljena k frendom, sam sva sla se dam tamalega peljat, pol smo se pa zavisel doma pa tko... pol pa je en drug frend klical... no skratka in je mitja sel zdaj tja, jaz pa ne, ker jih ne poznam tolk, pa nisem za 'spoznavne vecere' dons. sam sem pa cist eksn... tko da me mogoce pol poklice pa se mrdnem kam, ce se bodo kam premikal oz. se bodo ziher, sam ne vem, ce ne bom do takrat ze dol padla.tu se zmeri pokajo pa ognjemet na smarni pa tud drugi ognjemeti so se slabo videli zarad oblacnosti pa se mlaj je. aja, avto mi ni hotel vzgat. pa sem se se prav sparala pa nazaj drzala, ker sem hotla s svojim avtom v mest. zdaj tud pijem sok, sam si bom en kozarc pira ubodla. pa eno muzko si bom dala gor, ce druzga ne, lohk dons izkoristim pa brez slabe vesti haram ponoc. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Kok ti ne kompliciraš . Loh tut tlele škljocaš, pa ne bo nobenga motilo Marsa, srečno tudi tebi v 2006, da bi ti LNF dajal veliko lepega, volje in energije za tvoje uresničevanje na vseh področjih, da bi se čim manj težilo tule gor , pa čim manj podvojeno potrojenih tem odpiralo, pa tako . Pa naj ti novo leto prinese vse, kar je staro pozabilo . Drugač je pa na Slo 1 Robbie Williams, če koga zanima Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Joj, sem glih Robija uočila tamle Mi je ta tip v zadnjem letu ful dober ratal, prej ga sploh nisem opazla nikol... Ful ma energy pa za pojest je... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 1. januar 2006 kok si opozorna pujsa, se ti se nisem utegnila sploh zahvalit, za vse, paketke... itd. in se spesl tu in vse. aja in se rpavis da ne kompliciram - to se hecas ne? men je on ze skoz dbest (13.2.) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Mi je ta tip v zadnjem letu ful dober ratal, prej ga sploh nisem opazla nikol...Ful ma energy pa za pojest je... Očitno levji sindrom, jaz ga tudi prej nisem opazila, mal brezvezen se mi je zdel kok si opozorna pujsa, se ti se nisem utegnila sploh zahvalit, za vse, paketke... itd. in se spesl tu in vse. aja in se rpavis da ne kompliciram - to se hecas ne? Kam pa prideš, če bi se vsem zahvaljevala , ziher smo z vseh strani navalili nate, je tak trenutek, da malo razmisliš, narediš bilance pa mal nehaš škrtarit s pohvalami. Kar se pa kompliciranja tiče, se pa ne hecam, eni si sploh ne morjo mislit, da bi se tkole, za moj okus tudi sicer čist normalno razvil tale večer. Da je družinski, nič vsak posebej pa tko. Se za spremembo nisem hecala . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 1. januar 2006 no ja, saj po nei strani je pa tud tko, jaz znam najbolj komplicirat, lohk pa sploh ne, ck in se zmenimo, za ene stvari pa res nic ne kompliciram.. kul. saj sem ze nekaj plutona hotla aktivirat, ze nekaj smo sikal vceri pa tko , no dons pa ne in je bil prav fajn dancek prejsnjega leta. je blo odbito leto ko shus, 2005. kuscarcka mam gor, bomo vidl, ce 'dela' lak. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 čist popolnoma trezn sm prestopu v novo leto, tud povohal nism alkohola kok sm ponosn drugač pa sm bil na bledu v zelo dobri družbi ognjemet je bil letos eden najbolših kar jih pomnem na bledu, res fascinanten ali pa je krivo to, da sm ga gledal iz blejskega gradu pol smo se pa še mal sprehodil skozi center, polno pijane mularije no sej eni odrasli niso bli nič drugačni ammm ja in zej sm že doma na toplem, jutr bom pa sneg kidal, ke že pada spet in najbol glavno je to, da bom spočit brez mačka lp in srečno 2006! silko debilko (hec) honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 1. januar 2006 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 je blo odbito leto ko shus, 2005. kuscarcka mam gor, bomo vidl, ce 'dela' lak. Noro je blo, ja, sem kar ponosna nase - pa nisem dostkrat tkole, kak koncentrat vsega sem nekak zvozila . Reprize ne rabim sploh . Po mojem ti s kuščarčkom bolj 2006 kot lak testiraš . Seal , jst bi tut loh šla kamion zdejle vozit, 0,0 . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 jaz bi šla tud kamion vozit, jaaaa!!! (sicer ne bi blo glih 0,0 sem kar ene tri kozarčke enga avstralskega caberneta spila) Hehe, sladoled jem, Toma Pa če bom še pol urce gledala tega tipa, se bom resno zaljubla (ena mu je fotko s telefonsko po moje vrgla na oder... ni švoh ideja.. ) Kul leto je blo ups & downs, ampak kul. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Pa če bom še pol urce gledala tega tipa, se bom resno zaljubla (ena mu je fotko s telefonsko po moje vrgla na oder... ni švoh ideja.. ) Zdej pa moram, sem se nazaj držala lep cajt . Vem, da se bo večina sicer zgražala, nekaj jih bo modro tiho , ampak men je všeč ratal, ko je Omar eno njegovo zapel, takrat sem tut Robbija opazla . Omar mi je tak fajn , poln energije, nič priden, same piz.. zganja , pa fajn glas mi ima . Pa glihkar gledam, da sta si z Robbijem z aviona tudi vizuelno podobna, razen tega, da mislim, da Omar ni tok porisan . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 So mi uslugo nardil, pa ga po 10 minutah skenslal En film še čakam, Johnny Deep igra.. pol pa dost luštnih tipčkov za dons.. Wuhuhu, ful luštkan začetek novega leta, sem vedla, da se moram ubogat in ne hodit na silo nekam ven WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
delfinka 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 O, lej je forumce...pa le nisem sama;) In, Kako kaj...kakšni so prvi občutki v novem letu? Ljubezen... njena bolečina se sladko dotika pekla in neba od njiju se duša svetlika kot mavrica.. DeLfInKa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 1. januar 2006 kaksno voscilo sem dobila! da ce se se spomnim in da so pri men mucka enkrat vzeli, mladicka, prek neta.No in je tolk prijazna ta punca, da mi javi vsake tolk pa kako fotko poslje, mucek je star zdaj 4.5 let. In da ce bodo lkji. :||| (100 post pa telefonov dnevno, da govorim, da ni nic).da pravi njen oce (ki ga vse zanima in ima vse mogoce lunine koledarje), da sam oni je res pravi in dbest, ki ji ga je una dala, ki ji je macka dala. * x!x :xx!: neky se afnam in da bi minico oblekla, da bi sla vseen ven morda, kao mam ze izbrano kero in tko, ej a mi ni za kake dva cm preozka??!!! ko je taka, v enem kosu, spredaj pa jo zapnes z zadrgo, cist oprijeta, mini mini... no in, nic ne bo. no saj se dobro, kaj cem se afnat, pol pa kako vnetje jajcnikov staknem...ko sem bila mlajsa, sem skoz mela taksno, nic cudnega, ko sem pri minus 17 v minici blodila...sam halo!evo se grem stehtat, se ze vec mescev nisem, he, prva stvar v NL, kao nad pomembno! ampak se grem, tko, iz inata. 57... hmmm, kar velik zame, sam je pa res, da mam vojaske hlace s pasom tezkim, ze snola ma kilo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 JST pa 56,8 , pa imam zadnjih 14 dni orto čokoladni napad. Sploh ne zastopim, kaj se z mojo težo dogaja . Mogoče pa kej manj težim, pa se na tehtnici pozna Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 1. januar 2006 presnet, ko da sem bajsasta bajsulja!!! :xx!:saj si 30 cm visja od mene, pa manj tehtas, pa nisem debela! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 30 , sej nisi 152 centimetrska . Pa še štos je, da sem se v bistvu zredila, okol pasu, pa bokov, pa povsod kjer ne bi blo treba, pa nikjer kjer bi blo treba. Ti maš glih fajn konstitucijo . Če kile štimajo, pol je v bistvu prou živ dokaz, kok kile - cifra res niso point. No sej obstaja pa še možnost, da imam pokvarjeno tehtnico . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 1. januar 2006 ma saj v resnici sem vesela ves, ker sem tak suhec bla,... tko svoh tud pa vse... nic narobe ce se mal okrepim, ker mi gre prec vse v minus, se mi ne nalozhi v plus, ker ne prenasam bit nasicena, rajs manj jem kot vec, boljs se pocutim lahka. no pa mam ze 10 let 53, tja do 54, 55 ze redko, 57 pa nisem mela ze dolg... vcasih, pred porodom, pa je bla to moja kilazha (med 55 in 58).pa itak sploh nisem tolk suha, kokr mam mal kil - mam drobne kosti, tud sklepov nimam nabitih, ma v bistvu sem zadovoljna no. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Lunatke, lunatki in vsi ostali vesoljčki SREČNO, ZDRAVO IN USPEŠNO NOVO LETO Ne da se mi več ležat, grem mal po Lj pogledat kaj dogaja pa namesto koles bi drsalke lahko na avto dal Marsa, a te trancejada v 4ki zanima? Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 1. januar 2006 oj onix, pa to ni res, glih zdajle sem se nate spomnila, ko sem bla v kopalnici. ja, saj s temi je mitja (krizs &), pa kao naj bi se mroda tam dobil, sam ne vem, ce se mi da, a teb se da, ti gres tja pa to? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts